Orgazmus - rarita alebo nevyhnutná súčasť vzťahu
Dobrý deň, pýtam sa anonymne, preto nečakám odpovede ako to máte doma vy, respektíve nič súkromné, len v teoretickej rovine ČO BY STE ROBILI BYŤ MNOU.
Mám úžasného partnera a som celkovo spokojná, len v tej oblasti sexu som po minulých traumách (násilie) opatrná a nie dosť dobre komunikujem o tejto téme s partnerom, vlastne osobne s nikým. Minulé vzťahy ma naučili, že ženský orgazmus je niečo raritné a ani jeden priateľ sa mi v tomto nevenoval. No chcela by som čosi také zažiť. NIE SOM žena, čo ťažko dosahuje klitorálny orgazmus (masturbáciou kľudne aj za minútu), len to neviem ako aplikovať do vzťahu. Partnerovi sa orál hnusí a ja to rešpektujem, nenútim ho. Rukou to nevie ani po názornej ukážke tak, ako si to robím ja, trvá to dlho (nikdy som sa pri ňom neurobila), potom to vzdá, že ho ruka bolí. Chápem. Pri sexe si to sama robiť neviem, vyrušuje ma sústrediť sa aj na neho aj na seba a výsledok žiadny. Tak sem tam si to dorobím, keď zaspí alebo nechám tak. Myslela som, že je to normálne vo vzťahu, ale nezažila som to. Potom som čítala vetu, že každý človek je zodpovedný sám sa svoj vlastný orgazmus a že nemám mať od druhého očakávania. Mrzí ma to, no nie je to dôvod na zahodenie vzťahu. Hračky nechce pri sexe, aj keď by to možno pomohlo a aby som si nejako sama o neho trela nechce, že ho to páli na druhý deň. Nejak sa nesnaží, ale inak som spokojná so samotným sexom, je úžasný.
Neviem malo by to byť samozrejmé alebo je to normálne, len ja som náročná? Ďakujem za rozumné odpovede. Naozaj nemusíte písať v súkromnej rovine, skôr postrehy a názory všeobecne.
@enusamt mne ta poloha zial nerobi nic :/ ako teda konretne ju prevadzas ak sa mozem opytat ? naklonena viac vzadu alebo k nemu alebo rovno? mozno len ja som vadna ale v ziadnom uhle necitim nic
@zaba21 nemame ani 30 a sme obaja po zraneniach vo vztahoch. Mozno sa to zlepsi casom ktovie
@hope87 pritom nie je tazke ma spravit len sa mu nechce :D ak by chcel som za par minut a mne jeden orgazmus staci aj tak mi vzdy chut opadne uz po prvom
@zdenkastanka nikdy som nepredstierala 🙂 narovinu vie ze nemam. Raz povedal ze by mi chcel dopriat ale to takym stylom akoze ja som asi ta co to nevie dosiahnut. Lenze viem . ale snaha tam musi byt
😀 boze, ked to citam, ze by ti chcel dopriat. No tak nech sa paci, nech ti dopraje takym stylom, ze ti to spravi on. A nech sa nestazuje, ze nevladze a ze ho ruka boli...on musi byt asi ozaj velmi konzervativny alebo ja neviem, ako by som si ten jeho postoj k sexu a veciam okolo, vysvetlila...
Je lenivý sebec.Asi mu to musíš povedať rovno, že by si chcela zo sexu mať viac.Skus polohu zozadu a ty si môžeš dráždiť klitoris on nič neuvidí a ty budeš spokojná.Nie ste zohratí v sexe to môže byť problem
Tak potom je riadne tupelo sebecke lenive... vela stastia v budúcom zivote s nim🙄. Cize ty tam lezis jak drevo a drzis... robíš mu matrac a nic z toho vobec nemas.
uživajte si, hrajte sa, milujte sa a uvidiš, že prijde aj orgazmus
@essenceee s nim sa neda ... vsetko ho boli ,stipe ,pali... kopla by som ho do r... len by tak zahucalo.🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Keď to čítam... Čo je to za chlapa, že ani nevie vlastnej žene poriadne urobiť dobre? 🙈 Ťažko radiť...
Skôr tu ide o to, že sa pri ňom nedokážeš uvoľniť. Vypnúť si hlavu, sústrediť sa na seba aj na neho.. Ešte možno skúsiť si to zobrať do vlastných rúk, prebrať iniciatívu a vedenie a rob tak, ako sa paci tebe.. Ked chceš, vytiahni aj tu hračku, nebav sa o tom dopredu s nim, len ho prekvap v takej vhodnejsej chvíli a nechajte sa uniesť. . A teraz nehovorím samozrejme, že začni piť a podobne, ale možno na začiatok si daj predtým trosku vína, len na uvoľnenie.. Naladiť sa.. . Aj on. . A možno zistíte takto spolu, bez nejakých externých stresov, čo vám vyhovuje obojstranne. Áno, ten orgazmus musíš mat aj "v hlave", ale základ je, aby ste boli uvoľnení obidvaja. Podľa toho, čo píšeš mi to príde také, že nie je ani on.. Ja mam skúsenosti len s jedným 😅 ale teda co poznám názory známych alebo podľa reči kamošiek, tak všetci tí chlapi sú aj z toho hotoví, že partnerka je z nich hotová, práveže aj to je ich cieľom a je to pre nich taky úspech. Ja si naozaj neviem predstaviť, aby mi chlap hovoril, že ho boli ruka alebo ze mu nechutím, to ozaj vtedy by som s nim bola naposledy. Tu ani nejde o tie tvoje predchádzajúce sklamania, ale aj o to, že kto by už mohol dosiahnuť vyvrcholenie pri takých podmienkach a s vedomím, že on sa o to ani nesnaží, a ani ho to netrápi a na každú jednu možnú metódu ma nejakú výhovorku.
@muzik ze?a je mu to jedno... ved moj by chodil po kanaloch asi...
Autorka- a ako dlho uz ste spolu?
@zdenkastanka Presne! Okrem toho, vidieť partnerku uspokojenú je pre mňa snáď ešte väčšia psychická slasť a radosť, ako vlastný orgazmus.
A ešte tak logisticky k tomu treniu, že ho to štípe ci co, lebo mne to nejde do hlavy.. A to akože ho nestipe počas samotného milovania a po ňom, však vtedy ste k sebe najbližšie.. Ale štípe ho to vtedy, keby si sa ty obtierala o neho? Tak toto je úplne divne..
@muzik boze😄ako by som mojho muza pocula🤭🤭🤫este som k tomu predoslemu komentu chcela doplnit ze nielen ze nevie jej urobiť dobre ale navyse nechce !😠a pritom jej povie ze ako by jej doprial🤦🏼♀️no magor...
Ak dúfaš, že sa to zlepší, keď budete spolu bývať, myslím, že sa to nezlepší.
@drzaopica skusala som neslo to nejako :/
@zdenkastanka tak skacem aj ja aj rozne aktivity predohra vsetko .. len ja mam z toho akurat dobry poccit ze on je spokojny
@oblecenie99 tiez som si myslela ze aj to je ich cielom a chvalia sa medzi sebou kto kolko orgazmov svojej urobil a tak :D daktori asi neriesia
@zdenkastanka rok 🙂
Prečo keď on spí ? Prečo nemôžeš pokračovať aj keď on sa spraví ? Vyčítal by ti to ? Alebo prečo ? Zaznel tu návrh najprv ty potom on … naj sa kus aj on potrápi … alebo by som mu fakt pred vyvrcholením povedala vieš čo nevladzem už … ale ja som asi taká povaha
@koticka isto nevycital. Neviem preco vzdy to na mna dojde ked uz som sama ze on drieme.
Nehnevaj sa na mňa, ale podľa tvojich opisov máte hrozný sex. On úplne nezájem a ty máš úplne zjavne nejaký brutálny blok. Vy ste totálne v sexe nekompatibilný a to sa asi nevyrieši. Spomínala si, že máš nejaké traumy … tebe by brutálne pasoval nejaký milujúci partner, ktorému by si dokázala veriť, otvorila sa mu a on by trpezlivo, pomaly skúšal. Časom by si sa uvoľnila a šlo by to, podľa mňa. Ale hento ohreblo, orál nie, hračky nie, ruka ma bolí … no ďakujem pekne 🤦♀️. By som ho kopla do riti a hľadala si normálneho chlapa.
Myslím si, že spoločne bývanie to nevyrieši … ty máš bloky, on s tým nechce nič robiť, teba to zožiera lebo to riešiš tu, on to má hlboko v … riti … s už len to že radšej sa spravíš keď on spí … môj by sa riadne urazil. Áno, lásku si odovzdávame malými činmi, že spravíš raňajky a on Ti kúpi kvety … ale čo sa týka intimity, tam by ste mali byť spokojní obaja … sú to tie najkrajšie chvíle kedy sa oddáte jeden druhému. Podľa mňa si ten sex ani len nevychutnáš lebo nevieš čo by si ešte skúsila aby si sa uspokojila a aj tak sa neuspokojíš. Naozaj sa mi to nepáči. A ak on nie je schopný pochopiť že aj ty máš potreby … neviem … nebude to fungovať ver mi
@yoxinka Ked je fakt uzasny v kazdom smere. Len toto je akosi nezladene. Je milujuci partner da sa na neho spolahnut dodrzi co povie nezabuda na datumy (muzska vynimka) stara sa zaujima sa vypocuje pomoze kedykolvek s cimkolvek. Nemam sa na co stazovat. Vsetko mi hovori kam ide s kym ide kedy pride bez toho aby som vyzvedala .. rozumie mi aj bez slov. Az na tu jednu oblast.
akoze ten vas kreativny misionar musi byt fakt fantasticky 🤔
@koticka mozno aj on sa niecoho boji. Hrozne zranenia si odniesol z minuleho vztahu a velakrat som na to nechtiac narazila kedze mi o tom predtym nepovedal. Mozno aj on mne potrebuje viac verit kym sa plne otvori mozno sa boji ze to nedokaze urobit (az raz sa pokusil ale samozrejme som sa neurobila do 5 min tak to vzdal) a odvtedy to neskusal akoby sa bal ze znova zlyha
@0silvia0 skusame x poloh :D spredu odzadu zboku on na mne ja na nom poleziacky posediacky postojacky s tym problem nie je :D

A vie vobec ze ty orgazmus nemas? ci ho kvoli nemu predstieras?