icon

Oslovovanie miláčik a zlatko od starších mužov

30. apr 2022

Ako by ste to vnímali?

mauduska
Autor odpoveď zmazal
melanta
30. apr 2022

Normálne slušne asertívne poviem volám sa XY, prosím takto ma oslovovať.

diamond007
30. apr 2022

👊 päsťovkou

mabenn
30. apr 2022
sticker
zmrzlinka2021
30. apr 2022

Normalne povedat, ze si to nezelas.
Inak, je to v podstate sexualne obtazovanie a ponizovanie.

tosomja
30. apr 2022

Od koho? Od kolegu, od suseda, brata, otca, svokra? Pri akej príležitosti?

autor
30. apr 2022

Od nadriadeného, ale je to kamarát.

zdenkastanka
30. apr 2022

Ak ti to prekaza, mas na to usta aby si sa ozvala...

lintu
30. apr 2022

Kontext je dolezity, lebo niektori to pouzivaju aj vysmesne.

tosomja
30. apr 2022

A ako to vnímaš ty? Mňa a nie len mňa, ale aj kolegyne oslovoval šéf "Zlatko, lásko, miláčku..." Ale nie s úmyslom. Nevadilo mi to.

loliku
30. apr 2022

Volá tak aj ostatné? Poznám aj muža aj ženu čo ho hovoria takmer každému. Jedna kaderníčka taktiež každému aj môjmu mužovi 😁 väčšina ľudí to slovo len tak nepoužíva, ale sú ľudia čo to používajú bežne a nepríde im to čudné a ani nevhodné povedať cudzej žene a mužovi zlatko.....čiže možno mu to ani nepríde, záleží od okolností ty ho poznáš, tak mas trochu predstavu ako to myslí

mariaveronikag
30. apr 2022

Poznám ľudí, aj mužov aj ženy, ktorí "každému" hovoria : mojko. Za mňa celé zle, ale oni to myslia v dobrom...ak Ti to prekáža, povedz dotyčnému, milo, ale rázne, aby pochopil.

mariejenka
30. apr 2022

Záleží od kontextu...mam kolegu,co takto zavolá na každého...milaaaacku, jedno ci to zena, muž 😂 zvyknutí sme všetci.
A to ti začal vravieť teraz tak?

viestta
Odpoveď bola odstránená
ajka0207
30. apr 2022

Ak ti to vadí ozvi sa. Inak ak to robí každej, tak je to o zvyku a neriešila by som.

bubinko1506
30. apr 2022

Mna tak oslovuju 2 kolegovia - jeden starsi, mohol by mi byt otcom, jeden mladsi - v mojom veku. Akurat teda vzdy ma takto oslovuju, ked potrebuju surne nieco vybavit😉.

majky26
18. jan 2024

Mne keď niekto povie zlatko, miláčik, sa mi veľmi páči. Kamoskám, známym bežne poviem zlatko, či miláčik a ani jedna mi ešte nepovedala, že si to nepraje. Dokonca mám dojem, že ich to ešte aj poteší, keď im tak poviem.