Ovplyvní skúsenosť z privátu mužskú atraktivitu?
Sú neatraktívni muži čo nemajú iskru, charizmu, šarm, proste tie veci čo ženy priťahuje, a tým pádom sú aj neskúsení keďže im nikdy žiadna nedala šancu ani len priblížiť sa k nej na viac ako meter… Tak takí muž buď ostáva panicom ale úplne že vo všetkom keďže si nemal ako vyskúšať ani len to bozkávanie sa… Tak jediná šanca je u nich využiť platené služby profiesionálok… Tam si môžu vyskúšať všetky tie veci ktoré im bežné ženy nechcú dopriať, naučia sa tie veci, čo a ako. Kamaráti majú teóriu že to môže pomôcť. Ale zase mme to nedáva logiku lebo to je ako absolvovať druhý ročník bez prvého. Síce sa už bude vedieť ten muž bozkávať sa, ako sa milovať, ale stále to bude ten istý neatraktívny muž bez iskry. Lebo ten pomyselný prvý ročník je umenie zvádzania. Ale pozor stále hraje rolu iskra, lebo obvykle ženy radia svojim neúspešným kamarátom že inak sa obliekaj (pôjdem s tebou na nákup a ukážem ti na čo ženy letia), schudni, cvič, ale pozor, takto to nefunguje. Teraz si zoberte seba samú ženy že keby po vás išiel chlap ktorý nemá v sebe iskru, nepriťahuje vás, že neni chémia, dali by ste mu šancu? Aj keby bol štíhly, dobre oblečený, milý, slušný, a mal všetky základné veci splnené, ale proste neni váš typ, neni iskra, že by ste ho nechceli? Povedali by ste mu že iba kamarát. Že?
Čo to zmení na panicovi že už nieje panic, keď k rande ani vôbec nedojde?
@unbeholfen Tak ja si neviem byť predstaviť vo vzťahu bez chémie, ale zase sú ženy čo sú vo vzťahu z rozumu a stačí im že je chlap dobrák. A čo sa týka platených služieb je to na každom, ak to chce chlap nevidím na tom nič zlé a do budúcna bude aspoň viac skúsený a menej ostýchavý.
@unbeholfen Tak ja si neviem byť predstaviť vo vzťahu bez chémie, ale zase sú ženy čo sú vo vzťahu z rozumu a stačí im že je chlap dobrák. A čo sa týka platených služieb je to na každom, ak to chce chlap nevidím na tom nič zlé a do budúcna bude aspoň viac skúsený a menej ostýchavý.
@marsmykkok takže chápeš, presne o tomto je reč. Proste že niekto musí mať tú chémiu a počul som aj od druhých že proste baba povie je zlatý, milý, všetko ale nič k nemu necítim, je len kamarát, ale viac si s nim neviem predstaviť. A to druhé že chalan ide nabrať skúsenosti, presne tak som myslel že keď už teda mu žiadna nedá šancu, roky utečú, a náhodou sa mu zadarí a teraz 30-40 ročný chlap a nebude vedieť ani francuzáka. No jak by to vyzeralo z pohladu ženy čo už má v tom veku za sebou 2 rozvody…
@marsmykkok áno viem čo je ten vzťah z rozumu. Niektoré to skúsia ale tam je riziko že príde niekto do koho sa žena naozaj zalúbi, a vtedy nastanú komplikácie.
Radšej navštív psychologa miesto vypisovania nezmyslov
@marsmykkok áno viem čo je ten vzťah z rozumu. Niektoré to skúsia ale tam je riziko že príde niekto do koho sa žena naozaj zalúbi, a vtedy nastanú komplikácie.
@unbeholfen skúšal si to už prestať riesit? Viez zúfalstvo smrdí na sto km a ešte keď sa pohybuješ v tej istej spoločnosti
Nerozmýšľal si odsťahovať sa a jednoducho len žiť?
To kamaráti povedali. ako sme išli z bálu, kde ma 3 ženy odmietli, a oni že mám ísť na privát, že tá ma všetko naučí a že budem atraktívnejší. Len oni nevedia že ja už tie veci mám za sebou, lebo o intýmnych veciach sa s týmito kamošmi nebavím. Tak oni si myslia že som panic lebo vidia iba to že stále skúšam a nedarí sa. Dokonca 3x mi aj dohadzovali ženu, ani tie ma nechceli. Pre mňa je privát zbytočný výdavok (radšej to prejem) ale oni si myslia že sa hanbím a že sa z toho chcem vykrútiť. Mám im povedať že ja to už mám za sebou a som taký škaredý že mi ani svätená voda nepomôže?

A ešte dodatok aby nedošlo k nedorozumeniu, je to myslené všeobecne na všetkých neatraktívnych mužov, ťuťkov, trtkov, suchárov… Ja osobne už mám vyskušáné ale pomohlo mi to trt makový.