Páči sa mi kolega
Nastúpila som do novéj práve, ktorú mi vybavil muž, keďže tam robí tiež. Pridelili ma do kancelárie ku jeho kolegovi, ktorého som.sice poznala uz predtým a občas sme sa videli ( síce je to krásny svalnatý muž s charizmou ale nejak som ho neriešila) no a teraz ma k nemu pridelili a totalna chémia medzi nami... Mne je z toho hrozne, mam výčitky. Nečakala som to, teším sa do práce kvôli nemu , muz o nicom.nevie ani ten chlap. On zeny strieda ako ponožky a sem tam flirtuje aj somnou pohľadmi ale držíme si odstup ,on je s mojim mužom kamarát tak si viac nedovolí...ale to je fuk,ide o mňa..ja som z neho úplne paf, cela sa chvejem ked je pri mne, no proste ma priťahuje a byť slobodná tak hneď idem do toho...
Som vydatá par rokov,mame detí ale toto sa mi nikdy nestálo. Stale si predstavujeme akoby cosi bolo medzi nami,ale reálne to nechcem. Mam zásady a je mi zo seba zle.. výpoveď dať nemôžem a nechcem,lebo výborne zarobím a práca mi vyhovuje, firma je malá takže aj keby ma preradia, vidíme sa stále...
A keby bol aj ten kolega poklad ako tvoj muž a nemala by si deti s mužom tak muža necháš?
@ruzovakobyla1 Pekne a potom, že prečo niektorí chlapi nechcú ženy 😁
@ruzovakobyla1 Mohol by si to prečítať aj tvoj frajer 😄
@ruzovakobyla1 Ja som mlaďas hehe...kto viac podvádza? Kto pre vzťah musí urobiť maximum ? Kto musí kupovať darčeky? Kto sa musí postarať o rodinu ? Kto viac prežíva keď ho druhý nechá ?....ľahký život vás žien..budem neverná môjmu chlapovi však on kupuje kyticky a tak a podvediem ho s alfasamcom a ešte budem zatĺkať ved môj partner debilko nič nezistí..neskutočné...toto sú Slovenky
Veľká česť vynimkam samozrejme
Je to poblaznenie. Prosto chémia. Našťastie tá vyprchá. Stalo sa mi to v manželstve niekoľkokrát. Našťastie ja som to manželovi hneď povedala, že som sa zas zaľúbila. Stáva sa mi to tak raz za 3 roky. Pár týždňov lietam v oblakoch, motýle v bruchu a potom to opadne. Začnem si predstavovať ako tomu chlapovi periem zaondené prádlo, ako necháva ponožky na gauči, ako nevie upratovať a variť a hnedma prejde chuť 🤣
@terry658 to fakt si povedala mužovi o tom ze sa tí páči iný? 😀
@ruzovakobyla1 Podvedený som nebol...Do vzťahu radšej nejdem, pretože so ženami je to také aké je. Chlap vám vynesie modré z neba a vy aj tak podľahnete inému a lepšiemu. Čo by bolo keby ťa nevyhodili ? Užila by si si lepší sex a nechala by si terajšieho? Už by ti na ňom nezáležalo....je to tak?...Žena je spokojná len vtedy keď má to čo chce ten tvoj terajší by si mohol aj niečo spraviť a ty by si nemala výčitky....Na nás chlapov je oveľa vyšší tlak a musíme to zvládať psychicky... Vám sa vo všetkom pomáha aj všetko sa prepečie...hovoria mi usmievaj sa na ženy budeš sympatický...no darmo čím viac úsmevu tým väčší ťuťmák pre ženy
Áno normálne som mu povedala, že citim k niekomu príťažlivosť. Veď ja som si to nevymyslela, prosto moje telo a podvedomie zareagovalo. A keď to poviem manželovi tak aspoň on vidí, že s tým bojujem a ja viem, že on to vie. Čiže nejaký druh nevery z mojej strany nehrozí.
Pýtala som sa viacerých žien, či sa im to stalo a vraveli, že áno, takže je to v dlhodobých vzťahoch asi bežné len sa o tom nerozpráva.
Ja som extrémne verný a úprimný typ človeka, čiže radšej poviem pravdu ako ju tajiť a nechať to vybublať do nevery. Môj muž si z toho už ťažkú hlavu nerobí. Vždy sa mi smeje, že ako dokážem byť puberťáčka na pár týždňov, ja si zas užívam tie pocity zamilovanosti, ktoré som ako puberťáčka prežívala a môžem ich zažiť znovu aj keď na krátky čas.
@maryskas
toto je strasne smutne take veci citat...vydata, deti, chveje sa z kolegu 😶...
@ruzovakobyla1 zakazane to nie je, len fakt, ked mas co sa k tebe hodi, take veci sa nedeju, ani v dlhorocnych vztahoch...ale je to vynimocne mat taky vztah....
Povec o tom muzovi ze co on na to😁😁😅
Držim palce aby ťa to rýchlo prešlo, viem vie to byt velmi silne, nebudes to mat lahke. Len sa cudujem ako vsetci pisu ze to prejde. Mne sa to stalo pred 7 rokmi a stale ma to nepreslo.. na stastie nie sme v kontakte ako vy a ja som to potlacala ale aj tak ked sa stretneme je to stale rovnako silne a potom par tyzdnov ho mam hlave non-stop.. tiez nechapem preco ten 1 clovek. A ano uplne chapem odvtedy neveru aj ked som do toho nesla.
prenes tu chemiu s nim do spalne s manzelom. vulyuzi to iskrenie na vas sexualny zivot. to pomoze uvidis
Hlavne si daj pozor keď budete niekde osamote, napríklad firemná akcia, kde bude uvoľnená atmosféra+ alkohol ☝️ Tam, veľmi veľa ženám, ktoré sa dušovali, že oni nikdy by nič také neurobili, sa rýchlo dajú nohy do V.... Bohužiaľ smutná skutočnosť+ keďže ťa priťahuje 😬
@ruzovakobyla1 To nebola odpoveď 😄 ako by si sa cítila keby ten tvoj by zatúžil po druhej ? 😄
No keď páči tak páči aj mne sa páči veľa žien nielen jedna ale necháva si to pre seba a myslím že to sa nezmení ani keď budem mať frajerku Ako risk tak je samozrejme v takýchto pripadoch ak by si ľudia vypili a ocitli sa na opustenom ostrove ono kazdy povie čo by urobil alebo neurobil ale zo skúseností viem že nikdy nehovor nikdy, ľudské sľuby sú len slová častokrát. A ženy to je tak neurobím mám to pod kontrolou. Mal som kamošku priam svätú čo sa pýšila ako ju žiaden chlap nedostane a ako každého čo skúša nevhodne veci posiela do teplých krajín. Potom sa na firemnej párty vyspala asi so skúseným kolegom čo vedel ako na ženy, lebo bola jednoducho taká teda na to že aká je ona odolná a zasadova😁. Ono akonáhle už racionálnu myseľ ženy preberie vzrušenie racio ide do úzadia a žena podlahne. Ti keby ťa ten chlap rozvasnil a riadne necuvnes 😁. A ešte keby tak bol alkohol.kusok. Veľmi tenká čiara je tam niekedy.

@ahhola aké pekné 😀
V nasej spoločnosti su ti chlapi vacsinou tie typy co ešte nenašli tu pravú a tak si užívajú život 😀 aspoň tak vnímam tohto kolegu... Nevyzrety na reálny vzťah, nenašiel tu pravú nechce byt obmedzovany.. život gombicka. Aspoň ze ma morálnu zásadu a vydáte zadané nerieši.