Páči sa mi kolega
Nastúpila som do novéj práve, ktorú mi vybavil muž, keďže tam robí tiež. Pridelili ma do kancelárie ku jeho kolegovi, ktorého som.sice poznala uz predtým a občas sme sa videli ( síce je to krásny svalnatý muž s charizmou ale nejak som ho neriešila) no a teraz ma k nemu pridelili a totalna chémia medzi nami... Mne je z toho hrozne, mam výčitky. Nečakala som to, teším sa do práce kvôli nemu , muz o nicom.nevie ani ten chlap. On zeny strieda ako ponožky a sem tam flirtuje aj somnou pohľadmi ale držíme si odstup ,on je s mojim mužom kamarát tak si viac nedovolí...ale to je fuk,ide o mňa..ja som z neho úplne paf, cela sa chvejem ked je pri mne, no proste ma priťahuje a byť slobodná tak hneď idem do toho...
Som vydatá par rokov,mame detí ale toto sa mi nikdy nestálo. Stale si predstavujeme akoby cosi bolo medzi nami,ale reálne to nechcem. Mam zásady a je mi zo seba zle.. výpoveď dať nemôžem a nechcem,lebo výborne zarobím a práca mi vyhovuje, firma je malá takže aj keby ma preradia, vidíme sa stále...
@ankare vážne sa ti s ním sníva často??? tak to už je zaľúbenosť? či sa mýlim? 😨
@katkazocele hej, sníva sa mi s nim, keď ho stretnem niekde. Nie som do neho zaľúbená, no priťahuje ma. Ale racionálne si viem zdôvodnit, prečo ho nechcem.
@ankare "Nie som do neho zaľúbená ale priťahuje ma." Nedáva to zmysel. Môžeš nám napísať prečo ho nechceš ?...Dôvodom sú určite len deti. Keby si mala istotu, že tvoj partner sa nič nedozvie a s tým druhým neotehotnieš tak tomu druhému nepodľahneš ?.....a tvoje sny s ním majú nejaký dôvod 😉
@dharmasanata no človek môže byť pobluzneny, ale párkrát sa vyspí, myslím tým normálny spánok doma", dostane to zo seba von, a pri písaní, alebo keď si to po sebe prečíta, tak zistí, že fešák vlastne ani taký očarujúci nie je,
@feda44 nechcem ho preto,lebo slinta po kazdej, vyhovuje mu život na samote, isto by nemal veľmi rád mojich synov, podľa mňa by sa vôbec nespolupodielal na chodbe domacnosti,....
Keby som ozaj chcela, môj muž sa to nikdy nedozvie a použijem antikoncepciu, teda by som sa nebála otehotnenia.
@ankare Fešáci väčšinou skončia sami len preto, lebo sú takí istí ako si opísala toho v tvojom okolí (strieda ženy a nechce trvalý vzťah a podobne)
Takisto to je so ženami...Je o nich ohromný záujem a striedajú partnerov hlava - nehlava
Kvôli tomu vlastne láska neexistuje. Podľa teba je ten druhý krajší od tvojho...no nespadneš mu do náručia len kvôli tomu aký je.
@ankare viem, že si to myslela zo srandy , ale úprimne, aká by bola tvoja reakcia , keby vieš, že tvoj súčasný má sny o inej žene? Mňa osobne by to veľmi ranilo😢
@ruzovakobyla1 Sama si napísala, že možno by k niečomu došlo keby ťa nevyhodili
Nechaj sa pretiahnut, uzijete si obaja a aspon budes mat dalsiu temu, ktoru budeme moct riesit 😅😂… nesnivaj, oblec si nieco pekne sexi a radsej nech ta doma muz poriadne “vystavi” a nie snivat o chlapovi, kt. vcera mal jednu, dnes ma teba a zajtra dalsiu.
Och akoby sa dali myšlienky a tie pocity nejak ovplyvniť... normálne by ste ma na hranici upálili za to , co prežívam. Aj ked sama to odmietam a mam zo seba výčitky ,aj ked sama nemam žiadnu iniciatívu na tom co sa deje.. deje sa to len v mojej hlave,nikde inde a nemam.v pláne to ani nijak rozvinúť ďalej... Ak tak tu bude človek odsúdený od niektorých ľudí.
Ďakujem tým, ktorý pochopili a podporili ma.
Ked som bola slobodná žena a opila som sa na akciách, koľkokrát tam boli krásny muži , dlhodobá chémia a flirt medzi nami a všetko... .. NIKDY to neskončilo v posteli ani NIKDE inde.. maximálne pri bozkoch. Pre.mna je to proste stopka aj v najväčšej opilosti som ,,neroztiahla nohy,, chlapcovi, ktory somnou nebol vo vzťahu ako partner.
Takže myslím ze teraz ako vydatej žene s deťmi to uz duplom nehrozí...🤔 No snívať nieje zakázané snáď a teda ani to neviem nijak ovplyvniť. Vzrušenie som presmerovala na svojho muza a spokojni sme obaja
@ankare tu sa neplatí byt úprimná.. úplne rozumiem o čom píšeš..mne sa napríklad xasto sníva o Koleníkovi, najmä aj vidim snim nejaký filme... No asi ho teda idem pretiahnuť,aj ked je gay... 🤔
@ruzovakobyla1 Taaaaa mňa mať za muža ta ma žena všetko co chce aj o 3 ráno jej pomôžem...kvitočky by mala furt 😂 Lenže taký chlapci sú odsunutí na druhú koľaj ale už som sa s tým zmieril...treba hľadať mimo SK
@katkazocele ano, aj mňa by to veľmi ranilo.
@ankare Samozrejme, že sú. Iný kraj iný mrav. Uvediem príklady.
Balkánske ženy (Chorvátky, Srbky, Bosnianky a pod.) tvrdé ženy, ktoré si nenechajú skákať po hlave, papuľnaté, keď sa im niečo nepáči tak nemajú ústa zatvorené. S týmito ženami sa vychádza veľmi ťažko (zažil som v Nemecku)..vedia nepríjemne vybuchnúť a vo vzťahu je s nimi ťažko...ALE ! keď im pomôžeš tak si to vážia a pohostia ťa a pomôžu ti s hocičím. Tu je vidno, že dobrý charakter sa prejavuje časom keď človeka spoznáš trochu viac. Pri tom prvý dojem môže byť iný.
Také sú ženy z Balkánu na rozdiel od našich. Naše vysmiaté, na prvý pohľad sympatické noooooo prepáčte opak je pravdou. Ohováračky za chrbtom, za pomoc sa na druhú osobu len usmejú (ale v hlave akoby : Nooo diky, že si pomohol ťuťmácky chu.ko), keď majú pomôcť tak sa vyhovárajú, že nemôžu, vždy len čakajú, že im s niečím pomôže chlap, v partnerstve plačú lebo sa im nechce starať o decko (kdežto Srbky to zvládajú ľavou zadnou), často falošné, neúprimné, priťahujú ich najväčší kure.níci, nepovedia to, čo si myslia a využívajú tzv. "zlatých chlapcov". Kto vás má lúštiť keď má o vás niekto záujem ? Vy jednoducho neviete povedať vetu : "Nie, nepáčiš sa mi" alebo "Nie si môj typ". Zároveň Slovenky nevedia vyjadriť svoj názor, sú bojazlivé, urobia to, čo sa im povie a nechajú si skákať po hlave. V partnerstvách sú často neverné. Môžem sa vrátiť aj k tomu, že často nehovoríte pravdu. Už len to že ty a @ruzovakobyla1 tajíte pred manželmi to, že vás sexuálne priťahuje iný muž o niečom vypovedá. Neviete hovoriť pravdu.
Také ruské ženy sa chcú skoro vydávať a mať dieťa. Naše volia diskotéky, opíjať sa a roztiahnuť nohy
@feda44 ja som sa napríklad v tvojom opise Slovenky absolútne nenašla, neviem ako ostatné dámy.. no napíšem len toľko, že nemôžeš takto škatulkovať, v každej krajine máš rôzne charaktery žien. Cítim z tvojho písania takú zatrpknutosť, zúfalstvo a keď vysielaš takéto signály a energiu k ženám, rozhodne si k sebe nepritiahneš vedomú ženu, len to čo sám vysielaš .. inak poznám aj balkánsku ženu je chladná ako psí čumák k svojmu priateľovi, aj ku nám, poznám aj ruskú dievčinu ktorá rozťahuje nohy na diskotéke 🙂 pracovala som teraz aj s ukrajinkami a rumunkami a teda mala by som o čom písať.. takže nič v zlom, nechap to zle, ale máš trošku skreslené vnímanie 😁
@ankare Už som písal, že láska jednoducho pravdepodobne ani neexistuje. Každý je v partnerstve len s tým na koho má. Asi v 80 percentách je to tak. 80 percent manželstva funguje tak, že jeden alebo obaja partneri túžia mať sex s iným dokonalo vyzerajúcim človekom. Ako ženy túžia po vymakanom bodybuilderovi, tak chlapi sa musia udržovať keď vidia topmodelky. Obe strany ale vedia, že na nich jednoducho nemajú tak si do partnerstva vezmú toho na koho majú.
Priemerne vyzerajúci človek bude s priemerným vyzerajúcim človekom. Podpriemerný vyzerajúci človek bude s podpriemerným. Nadpriemerne vyzerajúci človek bude s nadpriemerným. Tučný alebo chudý chlap predsa nebude mať kolo seba modelku. A tučná alebo chudá žena nebude kolo seba mať bodybuildera alebo nejakého iného športovca (futbalista, hokejista, boxér a pod.).
Takto to funguje.
@feda44 to sa opäť pletieš 😂 vidím že máš málo priateľov a nechodíš veľmi do spoločnosti..

@ankare Júj, máš to ťažké. Ja verím,že sa Ti časom zovsednie, že časom sa vynoria aj jeho neg. vlastnosti a prestane Ťa tak priťahovať.
Bacha na spoločné akcie, kde budete sami resp. opití, tam sa len ťažko udrzis.
Držím palce!
Presne toto som písal v predošlom komente. Človek v opitosti urobí len to čo chce a myslí na to za triezva, no len v opitom stave to urobí skôr, pretože alkohol dodá sebavedomie. Tu sa ukazuje len to, že ženy idú do vzťahov len preto aby neostali samé, no najradšej by sexovali s inými a lepšími. Dôkaz toho, že láska neexistuje a bodka.
Človek keď fakt miluje udrží sa aj v opitosti a nesníva sa mu s druhými.