Páči sa mi kolega
Nastúpila som do novéj práve, ktorú mi vybavil muž, keďže tam robí tiež. Pridelili ma do kancelárie ku jeho kolegovi, ktorého som.sice poznala uz predtým a občas sme sa videli ( síce je to krásny svalnatý muž s charizmou ale nejak som ho neriešila) no a teraz ma k nemu pridelili a totalna chémia medzi nami... Mne je z toho hrozne, mam výčitky. Nečakala som to, teším sa do práce kvôli nemu , muz o nicom.nevie ani ten chlap. On zeny strieda ako ponožky a sem tam flirtuje aj somnou pohľadmi ale držíme si odstup ,on je s mojim mužom kamarát tak si viac nedovolí...ale to je fuk,ide o mňa..ja som z neho úplne paf, cela sa chvejem ked je pri mne, no proste ma priťahuje a byť slobodná tak hneď idem do toho...
Som vydatá par rokov,mame detí ale toto sa mi nikdy nestálo. Stale si predstavujeme akoby cosi bolo medzi nami,ale reálne to nechcem. Mam zásady a je mi zo seba zle.. výpoveď dať nemôžem a nechcem,lebo výborne zarobím a práca mi vyhovuje, firma je malá takže aj keby ma preradia, vidíme sa stále...
@mira0611 fu tak ak by si chlap holil nohy prišiel by mi skôr ako gay😀
Moj kolega je chlap ako hora, veľmi milý sympaťák, neviem co sa mi na ňom vlastne páči,ked v minulosti mi bol skôr nesympatický,ale ako som ho spoznala tak som zistila ze je velmi fajn chlap,ale uz vidim aj jeho negatíva a to je napríklad ze mi príde kusok falošný, ze do oči tak a za chrbtom inak, najma k ženám sa tak správa, . Takže v podstate ktovie čo hovorí inym o mne za chrbátom 😀 uz sa mi az tak moc nepáči, faloš ozaj nemusím..
Ano, oni su vacsinou taky, vedia co chce zena pocut a to jej povedia a za chrbtom zas uplne ine hovoria a potom si zo zien robia srandu.
Autorka este tolko by som dodala, on ti preto hovori to co chces pocut, lebo by ta chcel na jednorazovku, mozno aj na viac cisel a tym by si mu pomazala ego, ze ta dostal, ze on je lepsi ako tvoj manzel (jeho kamarat).
Vtedy by si bol najhrdejsi na seba.
@ruzovakobyla1 Roboty mám celkom dosť ale nájdem si čas aj na vypisovanie 😄
Každopádne držím autorke prsty 😇
Ahoj, ak sa teraz ovládneš, budeš na seba po čase veľmi hrdá. Lebo podľa toho čo píšeš, by si oveľa viac stratila (manžel, rodina) než našla (chvíľkové pobláznenie so sukničkárom). Predstav si napr.že keď strieda ženy,môže mať nejakú pohlavnú chorobu. Hlavne buď racionálna, nie emotívna.
Tak ako to dopadlo ?
@feda44 nijak aktuálne si našiel nejakú priateľku ,ani som nevedela,lebo správanie voči iným kolegyniam nezmenil,tak uz ho neriešim vôbec a som zvedavá ako dlho mu to vydrží,ten vzťah 🙂 muž tipuje tak týždeň este..🙃
Možno to bude aj na dlhšie ako na týždeň hehe...ten chlap sa správa zle k ženám a nemá problém zbaliť hocičo...tu som si vlastne spomenul, že vždy ak sa mi nejaká páčila tak som sa snažil jej dávať pozornosť....Pri tom sa riešila s druhými z partie a tí z partie sa potom chválili medzi sebou a ešte rozprávali o druhých ženách aké sú fajne a podobne...vtedy sa mi to strašne zle počúvalo a bolo mi zle až..bol by som morálny ale tí druhí nemorálni sú asi viac príťažliví...jasné boli sme mladší ale aj tak
@feda44 mne sa to tiež nepaci ked sa takto ľudia bavia o druhých za chrbatom a do očí nununu.. hned si vytvorím obraz o človeku. Kolega uz je opäť slobodný,zas len zena na ,, posteľové hrátky,, ... S kolegom vychádzam dobre, keďže spolu robíme a inak je fajn chlap,ale uz ma to prešlo. Keďže som ho viac spoznala,vie aky je a ako berie ženy.ale ako kamarát je fajn,chemia tam je ale uz to neriešim,skor to beriem s nadhľadom, neriesim. Nikdy by som svojho muza nepodviedla..na kolegu si uz spomeniem len skrz prácu 🙂
Takže zasa nejakú namotal a neskôr odkopol...noo to je to o čom som písal...o fešákoch je enormný záujem teda berú ženy na jednorazovku alebo podvádzajú svoje partnerky....ženy postupom času pochopia, že s takými to nemá zmysel....dostal som tu takú odpoveď raz, že je možné, že raz budem ten v "druhom rade" že si nájdem nejakú staršiu ženu odomňa, ktorej týkajú biologické hodiny alebo nejakú takú, ktorá sa sklamala vo fešákoch a vie ako to s nimi chodí....nooo takú by som nebral len kvôli tomu, že by ma chcela len zo zúfalosti a len kvôli tomu, že ja ju neopustím a nezostane sama....chcem lásku, ktorá má chce kvôli tomu, že sa jej páčim...škoda, že mladšie dievčatá odomňa ešte nevedia co chcú no radšej užívajú života a nemajú nejaký záujem sa viazať....a keď sa poprípade a niekym dajú do vzťahu tak nevydržia

@feda44 nemozes porovnavat zeny z kaviarne a to,co vidis v praci. Moja kamoska robi v drahej restauracii,kde sa chodia najest majetni ludia. Muzi vo veku dedkov ovesany mladymi standami a to mi chces povedat,ze takyto obraz o ludoch si ma kamoska urobit? Ze takyto svet existuje? Ved to je par percent ludi. Ostatni su normalni. to iste mas ty v kaviarni. Tam sa chodia pretrcat ludia,vacsinou sa idu ukazat,zopar pride riesit biznis a ostatni normalni sedia bud doma alebo sa stretavaju u znamych a podobne.