Páči sa mi muž, s ktorým som kedysi chodila na strednú školu

9. dec 2022

Čavte žienky prepáčte ale ja to už musím zo seba dať von ide o to že sa mi už vyše roka páči muž s ktorým som kedysi chodila na strednú školu a poznala som ho aj pred ňou pár krát som ani bola vonka ale nebola s toho nikdy nič. On akože mal záujem ale nikdy to nedal najavo lebo sa má hanbil a ja som o neho nemala žiaden záujem lebo som v teddy chodila s priateľom už mužom. A teraz si to vyčítam že som tomu mužovy nedala šancu a že som to s ním nikdy neskúsila proste neviem čo sa to teraz som ňou deje každý deň ho sledujem na sociálnych sieťach že kde je a čo robí proste ako keby som sa do neho buchla a veľmi ma to mrzí. Lebo ja nechcem aby to tak bolo proste neviem fakt nechcem sa tu na. Nič vyhovárať ale neviem ako to prišlo a prečo sa mi to teraz deje. Môj muž je dobrý nikdy mi neublížil postarál sa o mňa aj o našu dcéru kúpil nám dom auto zaplatil mi vodičak proste všetko tvrdo pracuje v zahraničí zatiaľ čo ja doma sedím a on je strapeny a ešte k tomu každý deň mi píše a volá že mu je za nami smutnú proste neviem čo ďaleký.nechem si rozbiť rodinu a nechcem aby to tak bolo proste chcem na toho chlapa zabudnúť ale neviem ako už to trvá. Dosť dlho a stále nad ním premýšľam s mužom som už 4 roky poznali sme sa skôr. Kľudne ma odcuzujte nič iné si nezaslúžim môžem si za to samá ale potrebovala som sa vyrozprávať

kp7333
9. dec 2022

Tak v prvom rade sa od neho odstrihni, prestan ho sledovat na soc. sietach atd. A potom zacni pracovat na svojom vztahu s manzelom, ktory je viac menej na dialku. To je zrejme dovod, preco poskulujes po inom. Skus sa s nim porozpravat, ci by nebolo mozne, aby si nasiel pracu tu, aby ste boli spolu ako rodina, travili cas ako partneri.

miadi
9. dec 2022

Chyba ti tvoj muz Tak sa upinas na fantaziu o niekom komu si sa Mozno pacila no nemala si zaujem. Tebe sa ani ten chlap nepaci len chces aby o teba Niekto mal zaujem., chces byt ziadana lebo muz je vecne prec a si sama.. nie si spokojna tak pokukavas inde . Odputavas svoju pozornost od toho co ta naozaj trapi. S muzom ste malo spolu odcudzili ste sa. Chcelo by to zmenu v tom ako zijete a daky spoluziak zo strednej vobec nie je podstatny.

liljana
9. dec 2022

Chlap robi, stara sa, plati ti. Ty sedis doma a myslis na ineho. Dobre. Rozved sa, netahaj muza za nos. Daj sa s tymto dokopy. A posli ho do zahranicia pracovat, aby si sa mala dobre a potom budes spominat na dalsieho, lebo nuda?

h2
9. dec 2022

Chudák tvoj muž. ☹️

liljana
9. dec 2022

Na druhej strane. Zacali ste s muzom skoro, na strednej. Mozno bol prva znamost, nemala si moznost zazivat nezhody v inych vztahoch, aby si ho dokazala porovnat s inymi. To je nevyhoda jedineho dlhodobejsieho partnera v zivote a hned svadba. Ze ta zacne pokusat, ze aki su ti dalsi.

cicuca
9. dec 2022

Myslím si, že ti skôr chýb partner ako taký a tohto si si tak nejak sama vložila do hlavy, lebo mal predtým o teba záujem - takže podvedome je to voľba číslo 1.
Ale skôr by som na tvojom mieste popracovala na vzťahu s mužom a otvorene sa s ním porozprávala, že ti ako partner chyba a určite aj malej ako otec a skúste pohľadať možnosti ako byť spolu viac 🙂
Spolužiaka kľudne pusti z hlavy, lebo to nie je láska, ale iba taký zicher na pocit samoty ;)

moonlight1210
9. dec 2022

Teraz ti nieco v manzelstve chyba.
A prave spomienka na to, co si vtedy citila pri tom druhom (aka si ziadana, milovana, mozes si vyberat, ze o teba stoji, aj ked vidi, ze ty chces ineho) to dokaze kompenzovat.
Nemilujes jeho, ale tie pocity, co z toho mas. Preto ho nevies dostat z hlavy, preto ho sledujes na sietach, lebo chces byt blizsie k tym pocitom. Nie k nemu. On je taky prenosny prostriedok.
Ved ho ani riadne nepoznas, len si predstavujes, co by ti dal, keby si mu dala sancu, Co by bolo keby - to je to, co milujes. Lebo do toho si premietnes uplne cokolvek, co prave potrebujes a robi ta stastnou. Preto je to vyvolava zavislost na tom (prenesene na nom). Ziadne hranice tam totiz nie su. Lebo je to iluzia stastia. Nie realita.

Spustacom moze byt aj nieco uplne mimo, nie priamo vztah s manzelom. Napriklad to, ze sa po porode citis neatraktivna vyzorom.

Uvedom si, ze je to krasne, ze si si nasla nieco, co ti zas dava pocit, ze si stastna. Ale v skutocnosti marnis cas, ktory mozes venovat inde. A raz si mozes preto buchat hlavu, ako si mohla byt tak blba, ze si stracala cas snivanim o iluzii, zatial co ti za ten isty cas realita pretiekla pomedzi prsty.

danica2711
9. dec 2022

čo tak skúsiť používať aj rozum? Síce podľa pravopisu a štýlu písania veľmi nie je čo, ale aj tak skús

autor
9. dec 2022

@liljana ja som ho tam neposlala od tam už pracoval keď sme sa spoznali lenže robil tak že 3 týždene robota a týždeň doma. Ale odkedy sa mala narodila tak robí aj dva mesiace kuse a chodí len na týždeň doma

autor
9. dec 2022

@liljana tak ty si to úplne trafila. Bude to asi takto lebo bol môj prvý vo všetkom a je odomna 5 rokov starší takže stále bol taký že ho už všetko nudilo a tak do toho ťahal aj mňa

miadi
9. dec 2022

Tvoj muz je doma raz z dva mesiace ? To je Akoby si ani muza nemala. Tak si vyhrabala spoluziaka co si sa mu pacila Lebo snivas o inom zivote. Sledujes ho pateticky na socialnych sietach lebo snim by to bolo ine Hlavne by ste zili v jednom state. Tvoj muz je doma tak malo ze uz s postarom ci kurierom mas blizsi vztah.

kp7333
9. dec 2022

Preco predlzil intervaly v zahranici na 2 mesiace? Nema tam druhu? Ako sa sprava, ked je doma? Asi by ste sa mali vazne porozpravat. Takto ide vas vztah do stratena.

babulkomale
9. dec 2022

vonka
mužovy
odcudzovať

🤦🤦🤦
aj by som ti poradila, ale už to nedávam 😂

autor
9. dec 2022

@kp7333 Aby viacej zarobil on peniaze uprednostňuje skoro pred všetkým. To si nemyslím že by tam niekoho mal neje ten typ človeka a je tam s mojím otcom a keďže robí každý den 16-ky pochybujem že by mal čas aj na nejakú ženu

kp7333
10. dec 2022

fuuu, kazdy den 16-ky?, Takymto tempom budes skor vdova ako rozvedena. Myslim, ze toto je naozaj na vazny rozhovor o nastaveni zivotnych priorit. Co mate z penazi, ked zijete oddelene a on ani nevidi vlastne dieta vyrastat? A pre koho sa drie? Pre zenu, ktora uz pozera po inom? Ci pre dieta, ktore ho pomaly ani nepozna, s ktorym si nema ani sancu vybudovat vztah?