Pančuchy pri sexe
Vadilo by vám, keby partner chcel, aby ste mali pri sexe pančuchy? Rôzne podväzkové alebo samodržiace. Príde mi to také zvláštne, mám pocit, že sa s ním budem musieť kvôli tomu rozísť 🙈 Tak ma zaujíma, že koľko žien by s tým bolo ok. Či väčšina by bola za alebo väčšina proti. Nevyžaduje to vždy, ale baví ho to.
Ak sa mu to paci zena v peknom pradle, nie je na tom nic divne, ani uchylne. Ved nechce z Teba Zorra v latexe a bicikom. Dohodnite sa na nejakom kompromise, ze raz za cas, ked ty na to prilis nie si.
@estrella5 no to mi napadlo, že nohavičky na to, ale tak sa to nenosí a vyzerá to asi čudne 😁
Ale nosia sa gatky na podvazky. Vždy sa nosili. Spýtaj sa starej mamy ako ona nosila pančuchy keď ešte neboli vymyslene silonkove pancuchace. Stará mama bola kocka na po hľadanie niekedy v sedemdesiatych rokoch a nosila minisukne a pod nimi silonky na podvazkovy pas. A musela ja na záchod chodiť. Určite zakaždým neodopinala pancuchy
@viestta tak trochu sa stiahnuť dajú, som myslela že na wc to stačí 😁 a pri sexe len odhrnut nohavičky 😁 no nevidela som to nikde na obrázku, že nohavičky na podväzkoch, ale skúsim to tak.
ked to nevadí tebe,tak prečo hned rozchod?