icon

Partner je sebecký v sexe

7. okt 2022

Neviem či je to vhodný názov témy a či hľadám zbytočne problémy vo vzťahu... Môj partner chce dosť veľa sexu, nevadí mi to, ale nie vždy má náladu uspokojovať aj mňa, keď máme dosť času napríklad cez víkend, tak áno, ale v týždni, keď už je napríklad veľa hodín v noci a ráno skoro vstáva, tak dá sa povedať, že ma len "použije". Akože páči sa mi to s ním aj tak, ale na mňa sa vykasle. 🤷 Je pravda, že sa cítim potom smutne. Zatiaľ som mu nepovedala ako sa cítim, ale uvedomuje si to aj sám, keď mi povedal vcera, že ja by som iste chcela ešte objatia a tak, ale že on je príliš unavený už. Myslíte, že by som mu mala sex zakázať, v týchto situáciách? 😁 Inak je to milujúci partner a v iných oblastiach sa snaží aby bolo po mojom a bola som spokojná. Čo je asi ešte dolezite povedať, že sa ma snažil vždy uspokojiť, ale trvá mi to veľmi dlho aj hodinu, takže aj ho chápem, že nie vždy má na to energiu.

Strana
z2
madamcoco
7. okt 2022

@lily405 nie je. Robiť niekomu orál hodinu vkuse, tak mi vypadne huba z pántov. 🤷

terry658
7. okt 2022

Chce to čas ale môj robil toto isté. No povedala som mu ako sa cítim a teraz keď je unavený tak sám povie, láska ani sa ma nechytaj. Túžim po Tebe ale dnes by som sa Ti nevládal venovať a začne až keď sa nato cíti.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
januska12323
7. okt 2022

On nie je sebecký len ty nevieš povedať čo sa ti páči a čo nie. Ak ti vadí, že mení techniku tak pekne otvor ústa a povedz mu nech neprestáva robiť to čo predtým. Ako inak má na to prísť?

liljana
7. okt 2022

Muzovi sa po orgazme chce vacsinou spat, alebo uz na nic nema chut. Jedine ho nauc, aby si mala orgazmus skor nez o hodinu a este pred sexom.

autor
7. okt 2022

@mamula20 prečo by nemohol byť v iných oblastiach vysnívaný? To ako sa správa, ako sa rozprávame, trávime spolu čas, vždy ma ako prioritu mňa, aby sa mi prispôsobil.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
7. okt 2022

@mamula20 predstav si, že ho to trápi.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
7. okt 2022

@mamula20 hej ja viem, veď možno sa zladime ešte a ak nie, tak pôjdeme od seba.

jane89
Odpoveď bola odstránená
dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
8. okt 2022

Ajo ti to moze trvat hodinu? Cez klyt tak 30 sekund, za dalsie nauc sa na vlastnom tele čo ako ti robi dobre a presne ho to nauč, ked si ticho nememu ani vlastna mama nerozumie, niekedy sa nemusi s tebou hodiny a hodiny hrat, staci, že vie kde stlačit na spravnom mieste a ide to samo, za dalšie chce rychlo bez predohry zasunut, to je sice pekne, ale nech mysli aj na teba.Niekto tu navrhol, ze mas pritom hracku použivat - to neni zly napad.A že sa bojis, ze on sa urazi - tak nemožes mat vsetko aj orgazmus, aj rychly, aj bez hracky, aj byt ticho, aj nepoznat vlastne telo, aj hodinu sa snažit .aj byt nespokojná...alebo - alebo..!!

bennn
9. okt 2022

no ked ti to trva hodinu, čo je uplne neuveritelne až smiešne, asi máš nejaký problém... tak nevidím v tomto fóre žiadny problém na riešenie a vyjadrovanie sa kohokoľvek.

Neexistuje, že ti to trvá tak dlho. To má byť max na pár minút, ak nie sekúnd. Možno by nejaké doplnky výživy pomohli, miesto umelých somarín.
Lebo po čase dôjde k tomu, že spolu spať ani nebudete, lebo teba to nebude baviť s ním a jeho s tebou. A tebe to vadiť nebude, lebo však ty ho nepotrebuješ k tomu, máš iné veci...

autor
9. okt 2022

@bennn ale nepreháňaj. Veci sa už zmenili, dnes ma urobil do 5 min a isto by to šlo aj rýchlejšie, ale bude sa to musieť ešte naučiť 😁

Strana
z2