Partner ju klame
Ahojte.Mam tehotnú kamarátku,ona je v 6 tom mesiaci ,ja tiež skoro.Tetaz spolu trávime veľa času,keďže sme naraz tehotné a máme si stále čo povedať,prežívame rovnaké veci.No ona mi dnes ráno volala s plačom a ja som sa najprv na Tom začala smiať a ona sa urazila,že ju nechápem a položila mi telefón a nedvíha.Tak k veci...keďže jej býva zle,a aby sa jej muž dobre vyspal išla spať do inej izby...nech ho neobťažuje...a ráno keď sa zobudila už bol na ceste do práce.Isla upratať klasika dať prať,ale našla trenírky od sperma celé.... položené na radiatore,kde sa zrejme sušili...no chápete,asi to chcel rýchlo dať uschnúť,trochu ich zrejme aj prepral...ona plakala,pretože mu to hneď volala,že či si robil dobre a on že nie že sa oblial vodou a dal to sušiť,ona si je istá ,že to bolo sperma,najviac ju naštvalo,že ju klame a že kým ona spí inde a je jej zle on robí toto.No mňa mrzí,že som sa na tom smiala...ale čo myslíte vy? Mal jej povedať pravdu,alebo to má tajiť.Je toto dôvod na hnev?
chápem, že sa tu rieši úprimnosť vo vzťahu, ale aj mne sa stalo, že som v tomto smere svojej ex klamal... opýtala sa ma: "Ty dúfam, že nemasturbuješ, že? To by som neprežila, kebyže ti nestačím..." No čo odpovieš na takúto otázku? Že si ho honím každý deň, niekedy aj pár krát denne? Jasné, že som zaklamal... Svojej manželke klamať nemusím. Jej to aj vyhvouje, lebo to nie je na úkor nej, práve naopak, aspoň od nej nevyžadujem 2x denne sex.
Mal jej to tajiť (podľa jej reakcie 🤦♀️), len teda mal jej to tajiť oveľa lepšie a poriadne po sebe upratať.

@marseillefan podľa mňa,keďže to bolo prvý krát nevedel,aká bude jej reakcia a pred polrokom sa vzali,snáď si o nej myslí,že je prepnuta a za ďalšie,možno je prepnutejsie nebyť úprimný a klamať tehotnú ženu...ale nebudem polemizovať...