icon

Partner ma odmieta

11. feb 2022

Hovorí mi, že to nie je pravda ale keď ho chcem chytiť napr. Na brucho pohladkať alebo aj nižšie tak mi hovorí že nie , nie je mu to príjemné. Mám pocit, že nasilu to akoby vydrží ale je mu to proti srsti aj keď to nepovie , vidím mu to na očiach . Ja ho ľúbim ale myslím si , že ho vôbec nepriťahujem a akoby je so mnou na silu. Buď nemá rád dotyky alebo mňa 🤷🏻‍♀️ nehovorím , že ho potrebujem hladkať celý deň , stačí aj párkrát do dňa ale mám pocit, že mu to vadí . Ja ako žena sa ho potrebujem dotýkať , príde mi to normálne 🤔
Ako to máte vy vo vzťahu ?
Poraďte čo by ste robili na mojom mieste.

lilyianka
11. feb 2022

No neviem,možno teda sme divni my alebo ja,ale nejak nemám potrebu chytať cez deň muža za brucho pripadne nižšie. Objať sa ,dat pusu ok, ale teda to chytanie je už z dôvodu, že to má niečomu predchádzať. Skôr mam pocit,že sex s tebou iba pretrpi, či zle som to pochopila? Ak je to tak a stalo by sa to u nás,tak by som sa narovinu spýtala co sa deje/kde je problém

aliaray1
11. feb 2022

A ked si sa s nim rozpravala, aky dovod ti povedal?

autor
11. feb 2022

@lilyianka myslím to tak , keď večer ležíme v posteli alebo aj cez deň keď si ľahneme keď oddychujeme

blondiee83
11. feb 2022

No neviem, ale objatia, dotyky ( a je jedno kam) mi pridu uplne normalne medzi dvomi ludmi, co zdielaju spolocnu spalnu. Nemoze mat bokovku? ako to mate so sexom?

syslik81
11. feb 2022

nie kazdy ma rad dotyky ..ak je to tak od zaciatku neries .. ak sa zmenil len teraz niekedy nico sa stalo -mozno mu vadi ako on vyzera nevies ..

anickaaa6aaa
11. feb 2022

Ja tiez nejako nemusím dotyky... A to muza ľúbim.

autor
11. feb 2022

@blondiee83 podľa mňa nemá, nevyzerá na to že by bol taký a sex v pohode mávame 3-4x do týždňa , ako kedy

blondiee83
11. feb 2022

No ak mate tak casto sex (3-4x tyzdenne je fakt casto), tak predsa pocas toho sa navzajom dotykate, nie? Potom je to v poriadku. Kontrolka by mi svietila, keby odmietal vsetko. Ale asi je ozaj jeden z tych vynimiek, ktori nemaju radi dotyky, A ked ho objimes, pohladkas na ramene?

dzulli1980
11. feb 2022

Možno je mu to jednoducho nepríjemné ... objatie, pusa OK, ale takéto, že hladkanie po bruchu a nižšie ani ja nemám rada ... príde mi to také prvoplánové, lacné ... na začiatku vzťahu OK, je tam vášeň, túžba, jednoducho divočina, no teraz už nie.

petamich
11. feb 2022

no neviem ale tiez nezvyknem cez den len tak manzela hladkat po bruchu alebo nizsie a ked tak je to pre nas zaciatok inych aktivit, ked tak ho hladkam po ruke, po chrbte alebo ho objimem 🤷‍♀️ tiez by sa mi nepacilo, keby si vedla neho lahnem na gauc, mam 10 min. pokoj od maleho cez den a on ma len tak zacne hladkat na intimnych miestach, nech ma pohladka po pleci, ruke, nohe, cele, vlasoch, chrbte....

autor
11. feb 2022

@dzulli1980 tak sme teraz 2. Rok spolu a nechytám ho hneď tam dolu ale stačí mi aj na hrudník alebo brucho ale on veľmi nechce aby som ho tam chytala . Možno mu to fakt nechýba pretože ani on ma veľmi nechytá na bruchu že by ma hladkal večer, ale zase ja som taká že mne to chýba

lija22
11. feb 2022

nepribral? mne vadilo ked som bola pribrata a zavadil mi o daky vycnievajuci tuk 😂

babydesire
11. feb 2022

No vidis..a u nas naopak..ten moj by mal ohmataval vsade mozne od rana do noci ,,a mne to prekaze..prekaza mi to vtedy ked prave nieco robim,nievo riesim,pozeram telku atd...ako dotyk a pihladenie bozk to ano, neni den kedy by sme si aj takto neprejavili lasku ale ten moj nenasytnik ma ide doslova zjest pohladom aj dotykmi 🤪😜😝

Mozno aj tvoj nema rad,ked sa to prehana,mozno ho to vyrusuje...spytaj sa ho,ze co ti povie ako zareaguje.

ankare
12. feb 2022

Môj nemá rád, keď ho hladkam po bruchu, lebo si myslí,že ho má tučné. 🤦

autor
12. feb 2022

@lija22 trošičku 😅

nana8989
12. feb 2022

Môj muž je taky, ze nemá rád dotyky, bol taky od začiatku, za hrudník neexistuje aby som sa ho dotkla, alebo ktokoľvek iný. Proste je mu to veľmi neprijemne. A dokonca vidím ako trpí keď sa jaší s malou a ona ho v rámci hry chytí s tými krpatymi rukami 😂