icon

Partner ma odmieta

27. mar 2023

Ahojte kočky. Ja už neviem s kým si pokecať o Tom. Som 7 týždňov po pôrode partnerema neustále odmieta sexuálne. Viem šestonedelie a podobne rodila som cisárskym tak nebol problém a chuť bola takže toto neriešme. Za celých 7 týždňov sme mali 4 krát sex s toho minimálne 8 krát má odmietol aj keď som chcela len orál. Vždy nijaká vyhovorka je unavený není umytý alebo nie teraz.... Už ma to nebaví sa stále prosiť som zdravá žena mám svoje potreby a keď som sa opýtala kedy on vôbec má chuť odpovedal stále a vravím a to je kedy? A že nemám vŕtať do neho.... Keď som bola tehotná mali sme omnoho viac sexu ako teraz a nemyslím si že by ho to somnou nebavilo. Prosím vás čo môže byť problém ďakujem za rady. Myslím že niesom postavav na Tom tak zle že by som chlapa nedokázala pritiahnuť som po 3 deťoch..

Partner ma odmieta
Strana
z3
autor
29. mar 2023

@amelie2017 áno trápi ma to za to že mám 3 deti neznamená že sa utiahnem do celibátu.

autor
29. mar 2023

@zmrzlinka2021 povedala som mu nie 1 krát nech ide dvere má otvorené ja ho nedrzim.. ja nebudem niekde nasilu taká povaha niesom . Čo na srdci na jazyku. Keď chce ísť hľadať šťastie nech sa páči nech hľadá. Ja chlapa k životu nepotrebujem.

gabika0825
29. mar 2023

No a si si ista že počas tehotenstva si niekoho nenašiel? Či ste spolu spavali až do úplného konca? Nemala si zakázané od lekára? A zrazu po pôrode nechce? Neviem mne to príde ako ze má nejakú bokovku neber to zle

autor
29. mar 2023

@gabika0825 ani nie týždeň pred pôrodom sme spali spolu mala som brucho velikánske a nevadilo mu to. Lepšie povedané sobota v stredu pôrod. Nemala som zakázané na to že boli 2 som mala tehotenstvo bez problému donosene až do konca.

pipistrel13
4. apr 2023

@lenkasarka nerozumiem takymto nazorom,manzel sa ku mne sprava otrasne,nadava mi,mam podozrenie,ze ma podvadza,odmieta ma sexualne,predtym to ale tak nebolo a ja nemam pravo byt "stihacka" a vediet co sa deje?ako si vy zeny seba vazite?nech si robi co chce a ja mam ticho cusat a cakat ako sa rozhodne?
v prvom rade nema ani co vysiet na socialnycj sietach a mat tam ine zenske a dopisovat si s nimi..

lenkasarka
4. apr 2023

@pipistrel13 mne je jedno či takýmto názorom rozumies, alebo nerozumieš. Keď ka raz niekto nechce a podvádza má nebudem mu robiť scény, ale pošlem ho za milenkou. A nie nebudem stíhačka, lebo aj keby som bila s hlavou do steny aj tak má bude podvádzať, lebo chce. Práve preto, že si vážim samu seba nebudem kontrolovať tuťmaka ktorý si neváži mna. A keď si myslíš, že scény ťa zachránia tak si ich rob koľko uznáš za vhodne tvoja vec tvoj život

pipistrel13
4. apr 2023

@lenkasarka citanie s porozumenim tu mnohym chyba...
kde pisem o scenach?stihacka je prave pre to v uvodzovkach
zazila som partnera,ktory ma podvadzal,slusne som sa ho na to spytala a ked to poprel,dohodla som si slusne stretnutie s jeho milenkou,dali sme si kavu,v pokoji sa rozisli a od partnera som odisla-mam pravo vediet a nie byt za hlupanu,ale zo vsetkou graciou (bol to manzel nielen partner)

Strana
z3