Partnerova únava ničí náš vzťah. Čo robiť?
Priatel ma fyzicky narocnu pracu. Robi sice len 8 hodin ale tym, ze aj dochadzame do prace skoro 40km, ked sa vratime z prace, uvari si kavu, naje sa, pusti si tv a zaspi pri nej.
O domacnost sa staram prevazne ja, upratujem, varim, periem, zehlim. Chodim von zo psom. Staram sa o kurence, zajace, husy atd.
Pred tyzdnom som sa rozculovala, ze tiez robim 8 hodin a rada by som si oddychla ale neda mi aby doma nebolo porobene. Aj co sa tyka sexu sme na bode mrazu. Cez vykend som sa uz nastvala tak som mu vycitala az vybuchol a povedal mi, ze je toho vela nanho. V praci kopec roboty, buzeruju atd. A plus este doma co vsetko treba robit. A ze este vycitky odomna, ze jednoducho toho bolo vela na neho. Nevedela som, ze ma taketo problemy lebo nic mi nepovedala. Ja sa to snazim pochopit ale vidim, ze nas vztah tym trpi. Boxkava ma, obijma. Spi v naruci ale chyba mi ten sex. Pride mi to potom ako nezaujem z jeho strany. Neviem co mam robit? Chce odist z prace. Ja by som tiez lebo nemame na seba absolutne cas lenze tu kde som mam 100% istotu a aj pekne zarobim.
Co si o tom myslite? Potrebovala som to zo seba dostat
Pre zdravého muža sex je priorita. Ak uprednostní alebo ho odradí robota, námaha, či únava, tak to môže znamenať, že sex nie je dobrý. Že ho žena nepriťahuje.
@germaniawerks praveze ho pritahujem. Sex si obaja uzivame len vraj je stale unaveny. Chapem ho tiez som to nejaky cas mala

Teraz sa tu nejako roztrhlo vrece s hnilymi chlapmi, odmietajucimi sex, ktorí zvládnu maximálne ľahnúť na gauč. A to je všetko. Fujky