Partnerove podozrivé správanie: Ako zistiť neveru?
Ahojte chcem sa spýtať ako si mozem pozrieť priateľov výpis účtu ? Som tehotná už pred pôrodom, a nespavame spolu mám rizikové tehotenstvo a ku tomu ma sex neskutočne bolí. A všímam si poslednú dobu že sa chová môj partner inak, ostáva v práci veeeelmi dlho strašne chce robiť nadčasy pride ani sa neosprchuje proste čo neni zvyk u neho a pritom pekne voni. Dojde len hry na pc, nevníma ma a ide spat už ani nič pekne mi nenapíše absolútne len sa opýta čo bude na obed, proste si nerozumieme absolútne, netravime spolu žiadny čas stále som doma sama nespime spolu nekomunikujeme. Včera mal narážky že ked snim nespím tak aby nevymenil diamant za nejaký šuter, tak som mu povedala nech si k tomu šetru potom zbalí špinavé prádlo hrnce aby mu ten šuter opral navaril a postaral sa o neho. V noci sa snažím snim túliť, chytím ho za ruku on ma pustí alebo sa otočí, ked sa ho spytam čo sa deje ako sa citi povie že nemá náladu. Mám pochybnosti že či nechodí niekam na priváty alebo neviem proste, lebo keď príde aby sa ani neokupal ani nič a vonal by ? Ja už nechápem fakt ničomu mám pred pôrodom stresujem sa plačem je mi to ľúto neviem čo viac mám pre neho urobiť, veď je každý deň všetko upratané navarené proste snažím sa starám sa o neho. Mňa tento vzťah začal strašne energicky vyčerpávat, kam sa stratil ten pozorný chlap ktorý nemohol vidieť ani slzu na mojom líci, ktorý ma bral na rande staral sa o mňa nosil mi raňajky do postele, keď sme sa smiali spolu každý deň a nosil mi kvety len keď som mala zlý deň. Kde je ten chlap ktorý mi posielal kvety keď pracoval v zahraničí ? Posielal mi kvetovych mackov a vyznania lásky. Ja to nechápem len preto že spolu teraz nemôžeme spat tak sa takto otočil ? Ja by som chcela ale nemôžem mám to od lekára zakázané, ja neviem kde sa stala chyba či v tom že som otehotnela a išli sme spolu bývať alebo neviem 😭
@slavka1988 to chcete povedat ze ked by ste nemohli tristvrte roka..manzel by samozrejme bol s tym o.k...lebo by ste si povedali..yrob si sam ja nemozem? Pomaly rok..ved ona tu hovori o takomto casovom useku...ja chapem ze ked to a to tak aj ja som mala rizikove ale proste ak toho druheho naozaj lybis funguje sexualuta oboj tak tam uuurcite takto nefunguje aj keby sa neda..proste ta zenska sa mu venuje a on jej celkovo
A nie ze vyhovorky ze vyzeram ako kamion a pojde mu faj ut a bla blaa ved tehotna zena co nieje pritazliva???halo?
@aurora33 oral a anal nieje sex, vdaka Bohu ze to nevyzaduju vsetci muzi a vedia kde su hranice
@silviatko prosím ta môj sexuálny život nechaj ty na poriadku pisala dom že keď tehotná žena nemôže tak to ma muž pochopiť a hej môže ho uspokojiť sama Ale ak nie je to v poriadku ak ten tvoj kanec nevydrzi keď máš rizikové je to kkt a nie chlap
@322sima123 skusila si aspoň troska pochopiť čo som napísala? 😀😅 píšem niekde niečo že oral či anál? Omg. Ďalšie puritanske tupelo
@slavka1988 no tak toto neviem ci je v poriadku 😂 tak evidentne jej je kkt no..mne je to tak tri pat kazdy sa ma nastavit ako chce..kazdy clovek par je iny je to stale o komunikacii ale evidentne autorka tohto zlyhali obaja
@hefo ale my sa rozprávame o dočasnej situácii, kedy autorka je na rizikovom tehotenstve, nemôže mať sex a na iné aktivity sa cíti jednoducho zle a nekomfortne. Iste, že keď partnerka odmieta partnera bez dôvodu a len tak mu káže uspokojovať sa sám, tak vzťah pôjde dole vodou. Ale toto je situácia ktorá sa dá predsa pochopiť a nemá to nič spoločné s tým, že autorka proste len tak nechce.
@hefo a ja netvrdím, že píšeš že by to nemal vydržať a netvrdím, že mu vlastne držíš stranu. Ja s tebou súhlasím, máš pravdu že keď sa nedá hľadajú sa riešenia, pretože intimita je vo vzťahu nevyhnutná a nie je ok len tak niekoho poslať masturbovať a nezaujímať sa. Ja to komentujem v súlade s touto konkrétnou situáciou, kedy by sa tento muž mal správať o dosť empatickejšie a ten dočasný stav vydržať aj “sám so sebou”.
Môže byť aj opadnuta sexuálna príťažlivosť. Alebo ma niekoho iného .
@annelise17 sú tu prípady, kedy žena zvažuje podviesť (alebo podvedie) muža, lebo ju zrazu priťahuje napr. kolega, alebo zákazník, alebo sused... pričom sama dodáva, že svojho muža miluje, že je dobrý, starostlivý a zniesol by jej modré z neba. Tak vtedy dostáva naložené... nie vtedy keď ju chlap rok po intímnej stránke odmieta.
Autorka sa snazila asi vyrozprávať, posťažovať si, možno nájsť nejaký názor ale niektoré ženy ako že konec 🤦 ste fakt nechutné poniektoré. Dufam ze je to len omyl nakoľko podozrieva priateľa že ju podvádza a že keď sa narodí bábo tak sa znovu začne chovať normálne. Inak do sexu nemozeme nikoho nútiť nikdy som nespravila to že keď som nemala chuť tak som kvôli chlapovi zmenila nazor lebo on chcel sex? A co som ja povinna? Mať sex keď chce iba on? Túžba sa nedá naplánovať aspoň u mňa nie. Čiže také reči ako vyh.n mi , vyf..ci ho noo reagovala by som asi tak ako autorka...

@322sima123 co je na sexe s milovanou osobou ponižujúce?