Písanie si s inou ženou
Ako by ste brali toto. Asi pol roka sme s mužom spávali osobitne (malé dieťa náročné, potreboval sa vyspať). Fungovalo to tak, že išiel spať o 20.00, zavrel sa do obývačky ja do spálne. Zvykli sme si vecer napísať dobru noc, ak som zabudla, pripomenula som veci čo treba vyriešiť ďalší deň. Často to končilo z jeho strany tak-som unavený idem spať. Resp. na posledné správy nereagoval ani. Teraz som ale zistila , že pokiaľ moje správy ignoroval, v čase od cca 20-22 si písal s jednou babou. Neboli to žiadne sexuálne narážky ani nič, také bezne dristy. Ale, boli aj typu -ked ona bola na dovolenke...ze ked prinesie (už neviem čo, asi alkohol), že ju budú všetci dookola ľúbiť. Cez deň sa ozyvalprvy, večer posledný. Trvalo to asi 3 mesiace. Je to už dávnejšie obdobie. Neviem rozchodiť, že zatiaľ čo ja som s ním chcela večer tráviť čas, on išiel spať, lebo bol unavený-venoval ten čas inej. Ranilo má to. On sa o Tom odmieta baviť, je až zúrivý keď začnem túto temu. Vraj som extrémne ziarliva a riesim hlúposti. Tu babu poznám, stretávame sa sem tam na spoločných akciách.
@elizabet173 veru svatu pravdu pises, ja uz neviem co je to s tymi chlapmi...zena u dopraje aby sa vyspal a on to vyuzije na pisanie inej zene ... za dobrotu na zobrotu
tak napis tej babe ,preco mu vypisovala ked vedela ze je zenaty.A k tomu je zuriby ze sa s nim neda,tak s ajej opytaj.
@elizabet173 on nemá problém ho zobrať. Mohla som s ním byť v obývačke ale väčšinou som išla spať.
@lasoli určite nie, toto je pod moju úroveň
@elizabet173 nemá zmysel mu dávať dačo "vyzrat", on je presvedčený, že o nič nešlo. On sa mi nikdy v živote slovne neospravedlnil. Ale, väčšinou keď ho dačo mrzí, je zvlášť pozorný voči mne. ale slovne nikdy
A čo presne chceš teraz počuť? Dohovarat mu podľa teba nemá zmysel, tu spoločnú známu konfrontovat nechceš 🤷. Už to musíš len predýchať a na to zabudnúť. Dôvod na rozvod to nie je.
@lasoli akoze toto je úplne pod úroveň, obťažovať nejakú ženu, lebo si píše s jej mužom. Ona si ma urobiť poriadok doma a nie sa takto strapnovat. Btw raz sa mi toto stalo, napísala som mechanikov správu, že kedy sa stretneme (kvôli výmene pneumatík) a jeho žena mi začala vypisovať veľmi nemile smsky..mala som dosť a takéto ženy sú pre mňa hrozne hysterky😂
@minsi Tiež by som tej žene, s ktorou si písal, asi nič nehovorila, ale na druhej strane nechápem, prečo toto ta žena robila. Tri mesiace si vecerami písala so ženatým mužom, ktorý má malé dieťa, aj keď išlo len o drísty. Ale vidíš, aj kvôli dristom môže byť zle, lebo sa mu venovala v čase, kedy sa on mal venovať rodine. Je jasné, že na vine je muž, ale keby si to aj tá žena uvedomila, že toto sa nerobí, nemuseli byť zbytočne problémy. Ja by som si teda určite tri mesiace vecerami nepísala so ženatým mužom, ani drísty.
@nurielka ono, skôr ide o to, že je veľa za volantom. A teda, keď vstáva o 4, a šoféruje 8 hodín tak je to proste nebezpečné. Naše dieťa je extrém
@nurielka 😀isto ho nenosím na rukách a isto ho neospravedlňujem. Písala som to ako vysvetlenie. Tak napríklad, v novembri som bola sama cez víkend s kamarátkami vo wellness. On mal syna celý víkend. A nakoniec, nevidím v tom nič zle, keď musel tak skoro vstávať, že som fungovala v noci sama. Veď som bola cez deň doma a spala cez deň so synom.
@nurielka určite sa nepovažujem za psychicky týranu😀. Tu nešlo o super otca, tu išlo o relax pre mňa, aby so
si oddýchla. A určite sa ho nezastavam. Kto nemá náročné dieťa, niekdy nepochopí. A áno, písal s inou, trvalo to 3 mesiace z toho pol roka čo spával.mimo. Nebolo to každý večer ale bolo. Soklo má to, prekvapilo. Nie je z tých, čo by toto robili. Možno to bolo.aj tým náročným obdobím čo sme mali.(nie vzťahové, syn mal vážne zdravotné problémy) fakt neviem
A tu tvoju, vašu známu vôbec netrklo, že flirtuje so ženatým chlapom?
A prečo je zúrivý keď sa o Tom chceš baviť? Podľa mňa si od toho niečo sľuboval a asi nevyšlo...ináč si neviem vysvetliť, prečo také 'reakcie" z jeho strany.
to je sila, matka ide spať s dieťaťom, aby s pánko vyspal a on hentak... neschvaľujem už len to, keď chlap spí pre svoje pohodlie inde a nie ešte aj 2 - 3 hodiny času venovať inde, to je citové podvádzanie ... horšie ako sex
Veď jasné, keby to stále trvalo, tak by som to riešila. Ale je to už dávno ukončená záležitosť. Určite spolu nepodali ani nič také. Veď ja sa s tou dotyčnou stretávam.
veď a to si neuvedomuješ, že z teba spravil kravu? Začne si písať a ešte aj so ženou, ktorú poznáš? Veď ťa totálne strápnil...