icon

Pisanie si s mužmi o sexuálnych praktikách

25. jan 2023

Ahojte, mám taký problém. Vždy ked si začnem písať s mužom, a neskôr prejdeme na nejaké sexuálne veci a témy,začnú mi hovoriť,čo všetko by so mnou spravili, akoby sa so mnou pohrali pod. A ja neviem prečo,ale automaticky začnem byť otrávená pretože by som bola rada,keby hovoria veci iba všeobecne, nekonkretizujú a keď naozaj príde na niečo,tak potom mi to ukázať. Chcela by som mať hlavne prekvapenie,nechcem vedieť čo so mnou porobia a čo nie. A potom keby bolo po, tak by dom im povedala,že či sa mi to páčilo alebo nie. Nwm čo mám robiť? Myslite si,že sú aj muži, ktorí si tieto veci nechávajú naozaj do postele a nikdy o tom ženám nerozprávajú, pretože chcú,aby bola prekvapená ? Dakujem za odpovede a sprosté odpovede si nechajte pre seba☺️

Strana
z2
mirco50
Odpoveď bola odstránená
ten_druhy
4. apr 2024

Ahoj, ako muž, ktorý ma 28 rokov, veľakrát v minulosti som si písal o 'úchylnostiach' s priateľkou a pred ňou s inými. Poviem to najjednoduchšie ako viem 🙂 chalani zbožňujú o takom písať a 99% žien zbožňuje to čítať... Väčšinou si zoberú nejakú hračku a predstavujú si to. Neni na tom nič zle myslím si 🙂 tak isto, poviem par inych veci ako začneme niečo a ako by to bolo v posteli, no v skutočnosti urobil by som oveľa lepšie veci. Len toľko k tomu.

Strana
z2