Plynatosť pred mužmi
Baby dám sem trošku srandovnu temu a hlavne reálnu kto z vás pozná 😄 Našla som si priateľa sme spolu asi dva mesiace, chodím k nemu na víkendy nakoľko pracuje v zahraničí. A ešte to je také no to spoznávanie sa a všetko je ešte také ružové veď to poznáte🙈 aaaa ja mám strašný delikátny problém, ja z duše nenavidim ked musím ísť k nemu lebo viem že zase si nechám vyvalit bok a nepôjdem ani na wc 😂 ja vždy odchádzam od neho s takými bolesťami brucha že to neni možne. Ja už nevladzem, chcem si prdnut aspoň ked ide niekam preč ale bojím sa že ked príde bude to zase smrdieť a uciti to, mala som dlhoročný vzťah z ktorého mame aj dcérku ale nepametam si kedy sme začali pred sebou prdiet a chodiť na wc 😄
Poznáte to baby ? Ako ste to riešili vy ? 😄 kedy ste začali vy robiť tieto veci vy pred vašimi chlapmi
No baby ja som sa tu z chuti zasmiala pri niektorých komentároch 😄😄 už keby spolu aspoň bývame niekedy že už to bude iné teraz mi je ešte trápne, a akože to že pri sexe keby to ušlo už asi 3x som ho oklamala pri “tom” ze môžeš ísť pomalšie ze je to príjemnejšie, ale hooouby keby išiel ešte rýchlejšie tak hanba na svete. 😂😂 je do pondelka doma a chce byt dovtedy somnou akože ja fakt neviem čo budem robiť, ja sa zbláznim naozaj 😂
Necitala som vsetky prispevky, ale z nedavnej diskusie si pamatam, ze si bezne ulavujete pred muzmi. My s mm ani pi 43 rocnom manzelstve nie, chodime s tym do WC. Nemame na dvore latrinu, ale 6m od gauca, splachovacie, preto s tym problem nemame 🤣
Ak niekto ma zabranu pouzit cudzie WC, to je uz na odbornika 🙉
“Women do not fart, they whisper in their panties” 😀
Je zaujmave ako túto ženy neprdia😅sú s mužom skoro 5 ci 10 rokov a ešte si pred ním ani neprdli. Mi asi po 5 mesiacoch on si prdol náhodou a potom neskor o nieoc ja tiež náhodou a on potom už normalne a ja asi až po roku možno a on mi normlne povedal ze a co je na tom ze sak to je normlne ze nech normalne prdim pred ním ze nič na tom neni
prd sem - prd tam, co je na tom... samozrejme vsetko s mierou... prdime pred sebou normalne, je tam toho, trosku smradku, vsak sa to vyvetra, nemusi tam pri mne stat predsa... ale je to niekedy sranda ked sa okotime fazulovicou, kapustnicou alebo inymi potravinami ktore to podporuju a potom uz len kto da lepsi prd, jak deti, vsak ale sranda musi byt a je to zdrave, niekam sa s tym musi....aj moja babi furt vravela "kto grga a prdi, zdravie si tvrdi" 😝
@kornelies som sa zasmial :D

@maranta_leuconeura Zasmejeme sa a pokračujeme. Práve vtedy mám vačšinou iné starosti než strážiť každý prd.