icon

Po akom ste sa dali s ex dokopy?

8. dec 2022

Ak ste sa dávali opäť dohromady s ex,ako dlho to trvalo? Hneď ste do toho vpadli ,či pomaly akoby od začiatku?dá sa to vôbec?

lilyianka
8. dec 2022

Nijako. Každý môj ex je proste ex. Síce s jedným sme mali tzv. pauzu,ale bol to začiatok konca

dzulli1980
8. dec 2022

Nikdy by som sa nedala opäť dohromady s ex ... kvôli niečomu to skončilo, či? ... načo zbytočne druhýkrát vstupovať "do tej istej rieky"? ... ľudia sa nemenia a o pretvárku nestojím.

sue155
8. dec 2022

Ja som sa k svojmu ex vrátila po skoro 2 rokoch. A sme už skoro 10 rokov manželia. U nás sa vyplatilo "stupit do tej istej rieky" aj druhýkrát. Ale mam pocit, že my sme sa nikdy neprestali mat radi. Len sme to museli zistiť, že s inými partnermi to nemá význam. Proste tam druhýkrát preskočila iskra a je tam stále 😊

vkatush
9. dec 2022

Poznam 2 prípady.
Prvý, chodili spolu asi 6 rokov, dali si polroka pauzu, ale zistili, že to bola chyba, vrátili sa k sebe, teraz sú manželia s dvoma malými deťmi, dokopy sú spolu už skoro 15 rokov.

Druhý, boli spolu asi 3-4 roky. U oboch prvý vážny vzťah. Ale dosť sa hádali pre jeho žiarlivosť a jej tvrdohlavosť. Rozišli sa sa na možno rok, dva. Medzitým "dospeli". U oboch bolo vidno zmenu, vývoj. Teraz sú tiež manželia.

Záleží na páre, málo kedy je dobré sa vrátiť späť, ale niekedy to vyjde 😊

katy084
9. dec 2022

Rozisli sme sa po viac ako 8 rokoch...cca 2 roky trvalo kym sme prisli nato, ze nevieme zit bez seba (pocas tych 2r.od seba sme vlastne vsetko riesili spolu, boli neustale v kontakte aj napriek tomu ze kazdy z nas mal,, svoj,, zivot)... postupne sme sa k sebe vracali...

simca06022011
9. dec 2022

Keď som sa vrátila tak žiadne znovu pomaly :D Na čo? Ako? To podla mňa nejde, už sa pozná takýto pár. Ja napr s vracanim nsa, nemám dobre skúsenosti, väčšinou zavládne spomienkový optimizmus, potlačia sa zle veci do úzadia, ale problém sa nevyrieši. Ak sa pár rozišiel kvôli nejakej "hlúposti" ok, vysvetlia si, zmenia pristup, ale inak už by som s tým nestrácala cas.

doriiis
9. dec 2022

@sue155 ...presne ako u nás

Po troch rokoch

bambulka712
9. dec 2022

Boli sme spolu keď som mala16, On 4 roky starší, už po vojne, ja som skončila 1. ročník na gympli. Dlho nám to nevydržalo poznali sme sa dosť krátko a ja som sa bála, že bude chcieť vážnejší vzťah (na čo som nebola pripravená). Ostali sme ale spolu v partii a spoznali sa lepšie. Po 2 rokoch sme sa opäť dali dokopy a odvtedy prešlo 20 rokov... Pomaly nás čaká 15té výročie svadby 🙂

mondolina
9. dec 2022

sme sa k sebe vrátili po troch mesiacoch...žiadna rieka už nie je taká istá, lebo tečie😉
u nás bol dôvod rozchodu ten, že mal obavy zo spolužitia s mojim synom.
Postavil sa strachu čelom a odvtedy sme v zväzku všetci traja spokojní🥳( 5 rokov)

kati301
9. dec 2022

po roku sme sa k sebe vratili, cca 3 mesiace to nikto nevedel a zacinali sme akoby odznova/co pre mna znamena vybudovat doveru a celkovo pevny zaklad vztahu/, cca pol roka mi trvalo naplno opat doverovat, A odvtedy presli 3 roky a uz sme rok manzelia a cakame bejbo 🙂

weronikcka
9. dec 2022

po 4 rokoch rozchod - velmi tazky podotýkam. Dovod bol ze mu boli akosi pivo a kamarati prednejsi ako ja. Po polrocnej pauze sme sa k sebe vratili. A ... nic sa nezmenilo :D takze sme sa asi po roku dalsieho trapenia rozisli. Ale na margo tvojej otazky, my sme na to isli po tom rozchode od zaciatku, postupne sme si k sebe hladali cestu. Takze z mojej skusenosti aj kamaratkam hovorim, ak ste sa rozisli kvoli niecomu s cim by si sa uz nevedela opat vyrovnat tak sa k sebe nevracajte, lebo z mojej skusenosti ludia sa nemenia... teda zmenia sa vo velmi vynimocnych pripadoch a musi to ten clovek chciet a nie ze to od neho chce partner, ale zamyslam sa ze taky pripad nepoznam. Casto si podla mna po case zacnu aj tak partneri vycitat kvoli comu sa rozisli a strati sa tym rozchodom taka istota. Ale ak ste sa rozisli lebo v tom obdobi vam tomu proste nieco branilo aby ste spolu boli tak smelo do toho. A samozrejme ze vela zien tu pise ze sa k sebe vratili a malo to happy end, takze ja mam zlu skusenost a moc neverim v tomto na stastne konce, mozno ma zivot naucil ze neviem ludom odpustat a tak v tom tkvie moje presvedcenie. ALe tak ist do toho asi treba ak nemas co stratit, aby ta v buducnosti netrapilo ze si to mohla aspon vyskusat a zistit ci by to zrovna vam nevyslo.

svokrinjazykmonika
9. dec 2022

A prečo by som dva krát stúpila do toho istého hovna??

viestta
9. dec 2022

Raz som to skusila. Po kratkom case bol zas ex a uz som mudrejsia. Kto je ex, je ex. Navzdy. Pretoze to, ze sa stal ex malo svoj dovod a nikto sa nezmeni. Ani ja ani on. Ked tp nejde, tak to nejde. Bodka

athom
Odpoveď bola odstránená