Počet partnerov u mužov a žien
Aky je podla vas rozdiel, ak mal chlap 50 sexualnych partneriek a ak mala zena 50 partnerov?? ... Resp. aky pocet ja taky bezny standard pre muza a zenu cca 40 -50rokov.
myslím, že v tom nie je žiaden rozdiel.. 50 sexuálnych partnerov je podľa mňa aj na vek 40-50 rokov celkom dosť veľa, ale čo, veď sú aj mladší s vyšším počtom 😀
@anonym_autor chlap má medzi svojimi nohami vždy len 1 penis, žena nie 😄😄
Za mna je jedno ci ide o muza alebo zenu.. preco by mal byt v tom rozdiel?
@anonym_autor no ja tam nevidím rozdiel... 50 = 50. tam žiaden rozdiel nevzniká. nemajú si čo vyčítať 🙂
a bežný štandard? netuším. ja som síce dosť aktívna v tomto smere, ale teda... toto je mnohonásobne "cez" to, čo by som ja dokázala 😀
Samozrejme ze nieje rozdiel, preco by mal byt ?
V oboch pripadoch mi to pride vela.. fuj 🙃
Ale to pisem za seba
ak je to muz, tak ho okolie (aspon cast okolia) povazje za borca, ak je to zena, tak ju okolie povazuje za radodajku. Inac v tom rozdiel nie je. Obidvaja celkom promiskuitny aj na terajsiu dobu...
V oboch pripadoch mi to pride nenormalne. Ja si to uplne realne nedokazem ani predstavit. Dufam ze v 50tke stale budem na cisle 1. A keby to aj nebolo 1... Ale fakt 50??
Uplne fakt (a bez ofenzivy) by som si rada precitala niekoho prispevok s 50timi, ze akym zivotnym stylom sa dostane k tomuto cislu.
@anonym_9e7904 Nabuduce ho napisem len a len pre teba.
ak je to muz, tak ho okolie (aspon cast okolia) povazje za borca, ak je to zena, tak ju okolie povazuje za radodajku. Inac v tom rozdiel nie je. Obidvaja celkom promiskuitny aj na terajsiu dobu...
@viestta Presne toto ma zaujimalo, Pohlad okolia.
V oboch pripadoch mi to pride nenormalne. Ja si to uplne realne nedokazem ani predstavit. Dufam ze v 50tke stale budem na cisle 1. A keby to aj nebolo 1... Ale fakt 50??
Uplne fakt (a bez ofenzivy) by som si rada precitala niekoho prispevok s 50timi, ze akym zivotnym stylom sa dostane k tomuto cislu.
@anonym_9e7904 staci sexovat s viacerými
Myslim si ale to je len cisto subjektivny nazor, ze vacsina zien ti povie, ze to je jedno, ci muz alebo zena a vacsina chlapov by si myslela, ze to jedno nie je 🙂.
Kazdopadne pre mna je to jedno a sice som nemala jedneho partnera za cely zivot, 50 je uffff je pre mna vela bez ohladu na pohlavie. A preto sa nikdy taketo veci nepytam, nechcem vediet odpoved.
Také to hovoreníčko s dobrým kľúčom a zlým zámkom poznáme asi všetci, ja osobne v tom rozdiel nevidím a ani mi na tom čísle nikdy extra nezáležalo, nemala som ho potrebu zisťovať…
Myslim si ale to je len cisto subjektivny nazor, ze vacsina zien ti povie, ze to je jedno, ci muz alebo zena a vacsina chlapov by si myslela, ze to jedno nie je 🙂.
Kazdopadne pre mna je to jedno a sice som nemala jedneho partnera za cely zivot, 50 je uffff je pre mna vela bez ohladu na pohlavie. A preto sa nikdy taketo veci nepytam, nechcem vediet odpoved.
@petamich teda keby teraz hladas partnera, a padla by takato otazka, A bolo by to tych 50 ci viac, priznas to alebo nie ? a ako by to urobil on podla teba?
@petamich teda keby teraz hladas partnera, a padla by takato otazka, A bolo by to tych 50 ci viac, priznas to alebo nie ? a ako by to urobil on podla teba?
@anonym_autor Nikdy som takuto otazku nedostala a ani ju nepokladala. Odpovedat by som na nu neodpovedala a o muzovi, co mi kladie takuto otazku by som silno zapochybovala, ci je vhodny partner pre mna.
@anonym_autor absolutne suhlasim s @dadis, ak by sa ma potencialny partner pri randeni spytal takuto otazku, tak by som o nom silne zapochypovala a asi by som mu rovno polozila proti-otazku, ake cislo je okej a co ak by som mu povedala, ze 200 🤷♀️ nikdy v zivote sa ma nikto taku otazku neopytal a rovnako som ju ziadnemu potencialnemu partnerovi nepolozila
A dedinskych a mestskych playboyov, o ktorych kazdy vie, ze to radi strcia, kam sa zmestia, tak s takymi som nerandila 😅
Zase sa sturas v tom istom💩?
Ja nepochopím ako si niekto môže pamätať počet partnerov, to si vedieš denník? 🙈 ja som ich mala 6-8 a popravde neviem ich vymenovať ani zrátať, lebo vždy na niekoho zabudnem 🤣.
Ja nepochopím ako si niekto môže pamätať počet partnerov, to si vedieš denník? 🙈 ja som ich mala 6-8 a popravde neviem ich vymenovať ani zrátať, lebo vždy na niekoho zabudnem 🤣.
@anonym_30db56 keď ich nemáš veľa, pamätáš si ich, či? 🤔 a nemusíš si viesť denník, pri počte 50 a viac ako je spomínané, ho dotyčná musí mať pod vankúšom a každú novú skúsenosť zapisovať 😂😂
@anonym_autor je to kazdeho osobna vec, ludia su rozni a na pocet partnerov maju rozne dovody. ja som mala strasne malo, takze som vraj divna 😅
@anonym_30db56 pocet partnerov si pamatam, sice som ich mala menej ako ty ale stale si vsetkych pamatam. Pri cisle 50 si to fakt neviem predstavit 🙈
@anonym_autor sexualneho partnera mam jedneho a to mam uz 44 rokov. Som s tym uplne v pohode.
Pohľad akého okolia máš na mysli? V mojom okolí nikto netuší, koľko som mala partnerov 🙂
@anonym_30db56 pocet partnerov si pamatam, sice som ich mala menej ako ty ale stale si vsetkych pamatam. Pri cisle 50 si to fakt neviem predstavit 🙈
@jablkovastrudla mňa to veľmi udivuje, lebo vždy som mala sex výhradne za triezva a aj tak mi ten počet proste robí problém. 50 by som ani nevedela zrátať 😂🙈. V každom prípade každého vec s kolkymi spí a je mi úplne jedno, či suseda strieda každú noc iného alebo je od 15tich s jedným 🙂.
@anonym_30db56 keď ich nemáš veľa, pamätáš si ich, či? 🤔 a nemusíš si viesť denník, pri počte 50 a viac ako je spomínané, ho dotyčná musí mať pod vankúšom a každú novú skúsenosť zapisovať 😂😂
@miselka257 ako píšem, nemala som ich veľa ale nepamätám si 🤣 očividne nemali tí muži v mojim živote veľký význam.
@miselka257 ako píšem, nemala som ich veľa ale nepamätám si 🤣 očividne nemali tí muži v mojim živote veľký význam.
@anonym_30db56 ja si vždy pamätám iba nepodstatné veci, čiže pri mojom šťastí by som si pamätala aj farbu ich spodného prádla 😂😂
Žiadny, obaja sú na 🤮. Keby som bol/bola na rande a ten druhý/druhá mi povie, že mal/mala 50 partnerov, tak sa zdvihnem a idem preč. Po príchode domov by som sa vykúpala pre istotu v dezinfekcii.
@anonym_30db56 ja si vždy pamätám iba nepodstatné veci, čiže pri mojom šťastí by som si pamätala aj farbu ich spodného prádla 😂😂
@miselka257 😂😂😂 to mám ja tak s podstatnými vecami a je to nevýhodné, lebo vždy viem odrecitovať celé úseky konverzácii a presne aj spodné prádlo si pamätám 🤣🤣🤣