icon

Podvádza ma?

6. máj 2023

Caute baby,

Mali sme tazsie obdobie, lebo toho mal muz vela v praci, stahovali sme sa, mame aj dve male deti, proste toho bolo vela a myslela som si ze je muz len unaveny. No dnes mi ukazoval fotografiu z posedenia s kolegami a naschval mi ukazal len polovicu, ked som na to omylom tukla, objavila sa aj druha polovica a tam pekna kolegyna, vedla ktorej blizko sedel a mala som pocit ze do seba vsetko zrazu zapada.

Nerozpravali sme sa spolu moc v poslednej dobe, ak sa vratil z prace neskor tak spal na gauci (aby nas vraj nezobudil) a teraz sa dvakrat vratil domov z firemnej akcie az okolo 3 rano....

Co by ste robili na mojom mieste? Myslite ze si len domyslam? Ale nechapem preco by mi ukazoval iba polovicu tej fotky.....ze by sa bal aby som neziarlila? Chcem tomu verit ze sa len bal reakcie, ale dako mi to nesedi...

Akurat prednedavnom sa dusoval ze by ma nepodviedol a ze sa menej bavime len kvoli stresu a nie kvoli nejakej inej osobe a teraz toto...

Strana
z3
mamula20
Odpoveď bola odstránená
nikynike
16. máj 2023

Akoze.. keby som chcela chodit niekam na prietrty tak to urobim presne takto isto ako tvoj muz. A este z teba robi blazna.

julliska
16. máj 2023

Tvojmu mužovi sveta žiť... Doma žena co sa stará o domácnosť a deti, aby mal pánko teplo domova, vyprate, navarene, upratané - proste žiadna starosť.. A on ti len oznamuje kde je aká kedy jeho party, príde si kedy chce, vyspi sa na gauči a ide si stále svoje... Toto nie je rodinný život..

autor
16. máj 2023

@mamula20 no ved toto, tiez si hovorim ze keby mam ako odist a nemame deti a hypoteku uz ma nie je 🥲 ale ked sa na to pozriem objektivne pochybujem ze by som to utiahla sama (pokial sa da nechcem davat este mladsieho tak skoro do skolky..) a bohvie ake alimenty by som dostala ked uz teraz mi dava v porovnani s jeho platom iba almuznu.

autor
16. máj 2023

@nikynike som rada ze to vidime rovnako 😂 lebo on sa este tvari ze som prisna hysterka ked sa o tom chcem porozpravat.. na terapiu silou mocou nechce ist, lebo podla mna vie ze by mu vycistili zaludok

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
16. máj 2023

@mamula20 on nemina vela aj minule pekne nasetril preto sme mali zaklad na hypoteku tak som mu doverovala v tomto, len ine je ked on splaca byt a energie a mne da len almuznu, a ine je ked budem musiet mat vlastne byvanie a starat sa o deti s len almuznou 🥲
Ale suhlasim, smutne, je mi z toho vsetkeho nanic

autor
16. máj 2023

@julliska tiez som mu hovorila ze aspon cez vikendy nech sa detom venuje a teda drzi ho to denne tak 30 min 🫠

autor
16. máj 2023

Ja neviem zienky myslite ze toto manzelstvo ma este zmysel pokusit sa napravit?

viera
16. máj 2023

To si robis prdel s touto otazkou?""""Ja neviem zienky myslite ze toto manzelstvo ma este zmysel pokusit sa napravit?"""Hrdost -nic?Milujem taketo ospravedlnovania:""""""no ved toto, tiez si hovorim ze keby mam ako odist a nemame deti a hypoteku uz ma nie je 🥲 ale ked sa na to pozriem objektivne pochybujem ze by som to utiahla sama (pokial sa da nechcem davat este mladsieho tak skoro do skolky..) a bohvie ake alimenty by som dostala ked uz teraz mi dava v porovnani s jeho platom iba almuznu.""""KLUDNE ZOSTAN V TOM VZTAHU"""""...🙄👏Nechapem naco si tu pisala, ked sa ti nic nechce s tymto tvojim EXTRA SUPROVYM muzom robit...Musis zacat sama od seba..Samo sa nic neurobi....

viera
16. máj 2023

Vies co je najlepsie?Ked sa niekto zobudi za 5-10-15rokov v takomto vztahu a uvedomi si, ze si presral kopec rokov a mohol byt niekde inde a mozno aj s niekym inym...A tiez deti nie su SLEPE...

makakova
16. máj 2023

Dufam že toto je vymyslené.. hadam taká blbá nemôžeš reálne byť?

Tebe sa nehnusi keď úplne okato ta muz podvádza a chodí trtkat 3x do týždňa a este ti to aj s predstihom povie? No mať toto doma tak sa dogrcam vždy ked ho vidím ale predtým by som mu panvicu obachala o hlavu

autor
16. máj 2023

Ďakujem za odpovede 😊
@viera
@makakova
Ale naozaj dakujem, nemyslim to sarkasticky, mozno som prave nieco taketo razne potrebovala pocut....
Na druhej strane je mozne ze ma naozaj nepodvadza, ma v praci este particku doslova "alkacov" takze je mozne ze sa spustil s nimi 😅 tak ci onak neobhajujem ho vobec, alkac alebo nevernik sama si ani neviem vybrat co je lepsie 😂
Skor som to myslela tak ze po tom incidente co som bola tehotna a pohadali sme sa bolo dlhu dobu vsetko stale lepsie a lepsie, tak som rozmyslala ci tam nie je este sanca na tu terapiu...ale sama neviem ci vobec take veci funguju a ak ano ci to nebude zase iba docasne...
Ale tiez som rada ze som sa zobudila hned a nie az o 5-15 rokov a ze to riesim este takto skoro plus ked su deti malinke, lebo presne nie su slepe a nieco taketo nepotrebuju odkukat.
Som este relativne mlada, zivot mam pred sebou, nepotrebujem ho sebe ani detom pokazit kvoli niekomu kto sa sprava ako nevybureny student 🙂
A bohuzial tema nie je vymyslena, bodaj by bola 😅

makakova
16. máj 2023

Tak ti držím palce,bud ho daj do laty a tieto večerné žúrky a zábavy nech ukončí,lebo je to nevyzrete správanie hodné 20rocneho slobodného mládenca a nie dvojnásobneho otca a manžela,alebo nech ide do prdele... Mne by z neho bolo zle,

autor
25. máj 2023

Neviem ci si to tu este niektora z vas precita 😅 ale nakoniec v tom naozaj bol ten alkohol a nie ina zena...co je samozrejme tiez rovnako zle 😅 muz povedal ze pojdeme na terapiu a mame termin hned zaciatkom juna tak uvidim ci sa to zlepsi alebo ci sa rozhodnem aj tak odist, samozrejme zavisi od neho ci s tym nieco naozaj urobi ci nie 🙂

liliana8
2. máj 2024

Ahoj, ako to u vas dopadlo?

autor
2. máj 2024

@liliana8 ahoj, dakujem ze sa pytas 🙂 mali sme terapiu, zial nepomohlo na dlho a zavislost na alkohole vystriedala zavislost na online hrach, tak sme isli od seba, bolo mi jasne ze na tomto vzorci spravania nechce realne pracovat, takze nebolo uz nad cim uvazovat...smutne ale aj to patri k zivotu, uprimne sa mi velmi ulavilo a citim sa psychicky ovela lepsie ked sa mozem sustredit len na seba a deti

liliana8
3. máj 2024

To ma mrzi. A deti to ako zvladli? Mam podobnu situaciu...

autor
20. máj 2024

@liliana8 prepac za neskoru odpoved! Popravde deti to zvladli paradne, kedze jeho pritomnost v ich zivote bola minimalna, ani si nevsimli ze uz nie sme spolu 😅 zas tam je aj ta vola stretavat sa z jeho strany minimalna, raz za dva tyzdne na hodku a pol ich videl a tvaril sa ako sa paradne podiela na vychove takze tak 😆 ak sa mozem spytat aku situaciu mas ty? Tiez ohladom zavislosti?

Strana
z3