Podvádza ma priateľ?
Ahojte, nikdy som nemyslela, že sem budem písať, ale už som z toho fakt zúfalá, a neviem čo mám robiť a potrebovala by som názory od iných ľudí, mám o pár mesiacov 19 rokov a s priateľom sme spolu už 3 roky čiže od 15tich, prvý rok to bolo otrasne pretože som bola jeho prvá priateľka a na všetko žiarlil, musela som mu posielať videá keď som bola vonku stratila som kopec kamarátov, ale potom som sa rozhodla že ak to neprestane tak to s ním ukončím, od vtedy bol kľud, okrem toho že ma podozrieval, raz sme sa rozišli a on hneď na druhý deň si našiel druhu, ale nedali sa dokopy, len sa “zoznamovali” chápete, ale to som ešte pochopila sme mladý, veci sa stavajú, a bolo to vlastne po tom roku čo sme boli spolu, od vtedy do teraz bol kľud no teraz to medzi nami začalo skriepit, pred mesiacom to bolo už neznesiteľné tak sme si dali pauzu, po asi troch dňoch sme si to vyrozprávali a dohodli sa že zapracujeme na určitých veciach čo nefungujú, no až potom keď sme boli v pohode mi povedal že bol so svojimi kamarátkami na výlete, pri čom so mnou malo kedy takto chodí, a jedna z tých dievčat mi veľmi vadí a on to dobre vie, je to také dievča čo ma názory že frajerka nie je choroba atd, od vtedy som začínala mať veľké podozrenie, kvôli tomu čo urobil aj v minulosti, síce ja niesom taká že by som kontrolovala mobil alebo tak, ale teraz mi všetko pripadá divne, trávi so mnou dost malo času, neukáže mi ani za nič mobil, minule som mu ho len tak zo srandy zobrala, nechcela som sa mu tam pozrieť iba vidieť ako zareaguje, a bol hneď nervózny, vyčítal mi že mu neverím, že to nemá rad ked sa mu pozerám do mobilu atd, nikdy predtým takýto nebol, vkuse je na mobile a stále si s niekým píše, na ig sa momentálne nemáme ani jeden, ale predtým sme sa obaja mali (myslím naše spoločne fotky a tak), lenže sme si to vymazali kvôli tej pauze, ale mám taký pocit že ma nikde ani nechce pridať, mame BeReal, a vždy nam chodia upozornenia že sa máme odfotiť ked sme spolu, ani to nechce, radšej si počká kým sa rozlúčime, včera som naschval chcela aby sme si ho spolu spravili (nikdy nemal problém sa so mnou fotiť podotýkam a pridával aj fotky kde som len ja na ig) no teraz mu bolo problém odfotiť aj ten bereal a odfotil to tak aby nás nebolo ani vidno, rozprávať som sa s ním rozprávala všetko poprel, snažila som sa ho s tým aj podpichovať nič, neviem čo mám robiť, možno je to len v mojej hlave, ale nechcem robiť unáhlene závery a zbytočne sa rozchádzať, neviem čo už mám robiť

@hhhjjj zlatko, su to 3 stratene roky...
Vie o tom, ze prvy rok vztahu hyva to najkrajsie, najruzovejsie obdobie, ked sa do niekoho zamilujes? Nie trapenie, sledovanie. Mna mrzi, ze sa zdoverujes tu, a nie doma svojej mame, ked ta nieco trapi.