icon

Podvádza tento muž?

29. máj 2023

Mysleli by ste si z tohto profilu , že muž podvádza?
-potrebuje zrazu internet k práci 10rokov ho nepotreboval
-stale je zapnutý na nete
-ide s mobilom aj na wc
- rano idem mu vyvetrať ,že spí ešte ale internet zapnutý (nespime v jednej posteli od narodenia dieťaťa)
-Inak si ho voľné necha pohode položený (stále zapnuté len vybracie)
-uz od tehotenstva nežijeme poriadne sexuálne ani po pôrode sa to nezmenilo (tt od pôrodu cca rok) , sex len občas cca 1x za mesiac, ale taký že myslí len na seba. Pritom on sex potrebuje casto pravidelne
-pusa objatie a žiadny kontakt ,žiadna inicitativa z jeho strany počas dňa. len keď ja sa priblížim ako tak opätuje. Pusu akoby nasilu. Vyhovára sa že nieje čas. Že teraz dieťa zábere veľa času
-par dni pred pôrodom si išiel zašportovať ako zvyčajne ale uplnou nahodou som si všimla po návrate na jeho ponozkach krátke blonďavé vlasy dosť vela , mal ich aj v topankach
- veľakrát sa mu nepáči keď príde z práce že je bordel na linke alebo hocičo ho vie nasrať, doteraz taký nebol do pôrodu
- raz som si všimla že mal nejakú aplikaciu alebo niečo neviem čo kde sa píše mal tam akoby vela kontaktov , keď som prišla k nemu hneď to zatváral
-stale mi dá odpoveď na všetko ze internet potrebuje k práci, prečo by mal druhu, stale ževraj pozerá yt alebo aj hocičo na nete

Strana
z3
diaszoky
29. máj 2023

@mk22 ved ja neriesim

autor
29. máj 2023

Ano baby mame náročné dieťa..ale už niesu také zle
A toto mi stale vravi ked mu poviem aka som ko ze by si to mal vyskúšať ked nadava na neporiadok atd ..on vzdy ze si to rad vymeni

pralinka25
29. máj 2023

@diaszoky bolo to jeho rozhodnutie a popravde on mal taky tvrdy spanok ze ani nevedel.

diaszoky
29. máj 2023

Tak jednoducho ho schmatnem a zacnem iniciovat sex. Ak bude mat aj nato vyhovorku nieje o com

autor
29. máj 2023

@diaszoky tomu sa nevyhyba ale mysli pri tom len na seba .

diaszoky
29. máj 2023

Porozpravaj sa s nim a to hned

katarinka89
29. máj 2023

@gabym že trocha sa stiahne....omg...Véd toto je cele zle, žiadna intimita, max sex 1x do mesiaca,

gabym
29. máj 2023

@katarinka89 baby dobre 😀 čakáte všetky na sex, miesto toho aby ste ho občas iniciovali vy a nenechali stále muža robiť pri sexe robotu za vás. Vy to nezoberiete do vlastných rúk ale tu budete vyplakávať že muž s vami nechce sex. Ďalšia vec, vidím ako sa ženy opúšťajú na materskej, nestarajú sa o seba lebo veď nieje čas (muž keď povie že nieje čas tak je zle). Neviem koľko z vás by mala chuť na neupraveného, zanedbaného, možno pribratého, unaveného a večne uhundraného muža. Ale veď mne je jedno

letfenixa
29. máj 2023

Náš syn bude mať už 7 rokov, prespi noc a ja som aj tak hocikolkokrat v noci hore a kontrolujem ho. Chodím do práce a jednoducho telo si zvyklo. Takže to, že ocinko zaregistruje kojenie, neznámena, že je chudacik a že musíte spať oddelene.

katarinka89
29. máj 2023

@gabym toto co si popisala- sa mňa netýka, hoci nemám len jedno dieťa....takže áno čudujem sa, že keď prídu deti- manžel ide bokom......

gabym
29. máj 2023

@katarinka89 tak potom nech sa ženy nesťažujú, že muž o ne nemá záujem keď ony sami dávajú toho chlapa na druhú koľaj. A väčšina žien pri sexe roztiahne nohy a nechá chlapa odmakať si to, kým ona si to užíva. Vždy sa treba na to pozrieť z oboch strán.. A ďalšia vec, keď muž chce sex je zle lebo myslí len na seba, keď sex nechce je takisto zle. Tak ja už neviem. Osobne by som nechcela byť mužom lebo v niektorých ženách je veľmi ťažké vyznať sa..

mateson
29. máj 2023

@gabym 🤣🤣

katarinka89
29. máj 2023

@gabym musím si zaklopať, že stále sa snažíme spestrovat ten sexuálny život, ten sex je lepšie ako bol pred cca 5timi rokmi, v case- keď sme mali 2 deti....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
gabym
29. máj 2023

@elizabet173 nepísala som o nej ale všeobecne. Skús si to prečítať ešte raz

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
gabym
29. máj 2023

@elizabet173 a čo jej pomôže?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
gabym
29. máj 2023

@elizabet173 tak vidíš, moj komentár bol zbytočný ako vravíš, lebo autorke nepomôže ale takisto ani žiadne ďalšie jej situáciu nevyriešia. Jedine rozhovor s mužom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tanyag
29. máj 2023

@elizabet173 s týmto s tebou súhlasim...dračica v posteli nezaručuje to, že ju muž nepodvedie...a aj keď je sex každý deň...som živý príklad toho...nikdy som neodmietla sex, keďže to tiež potrebujem často...a aj tak ma muž podviedol...pritom mal všetko, čo chcel..a nie nepodriaďovala som sa...obaja sme to chceli tak, ako to bolo...len v tom bolo asi ego, alebo túžba po niečom novom...inom...kto vie...😁

domkakvet
29. máj 2023

Nieco v tom bude.

banderaska29
30. máj 2023

@tanyag ono niekedy ma človek doma všetko a zrazu narazí na niekoho s živočišnou energiou, chemiou, s neskutočnym medziludskym porozumenim, ešte nedajbože sa tam vyskytne pocit že som pri tom dotycnom sam sebou a panuje mega humor, slabé kusy podlahnu hned a podvedu. ono podvod je vacsinou suhra mnohych elementov než iba fyzicka potreba a tuzba. a je to hrozne, byt zradeny :(

thoughtfulweirdo
30. máj 2023

Autorka, ja by som zatiaľ vôbec neriešila jeho. Riešila by som váš vzťah, ktorý nefunguje. Keď dieťa večer zaspí, muža by som si posadila a povedala mu, ako sa cítiš. Nehovor o ňom, čo robí a nerobí, žiadne výčitky. Povedz mu, že si vo vzťahu s ním nešťastná, čo ti chýba. Na môjho najlepšie funguje vecne, stručne, konkrétne vymenovať, čo ti chýba, čo potrebuješ, aké máš ty návrhy riešenia, spýtať sa, čo navrhuje on. Ako idete riešiť neexistujúcu intimitu? Pravidelné "rande", hoci len večer doma, ak nemáte stráženie, alebo manželská poradňa, alebo ti prizná, aký má problém, alebo si ho pôjde riešiť sám na terapiu, alebo sa začne snažiť sám od seba, alebo alebo alebo....? Keď ti povie, že on nijaký problém nevidí, v kľude ale pevne zopakuj, že ty nemáš naplnené svoje potreby (intimity, blízkosti, lásky) a si nešťastná. Ak ho nebude zaujímať, že s ním nie si šťastná, je otázne, čo za vzťah to vlastne máte 😕

autor
30. máj 2023

@thoughtfulweirdo ďakujem 🍀

menopriezviska
1. jún 2023

Ahoj. A co ak ma nejaky iny problem napr. zdravotny? Prichod dietata u niektorych muzov meni chut na sex znizuje to jeho chut a hlada odreagovanie. To bol nas pripad. Porozpravali sme sa v klude nastavili podmienky a funguje to. Vela dievcat tu pise to ci ono. No kolko zien tu ma telen blokovany na otlacok prstu ci heslo aby ho mala chraneny. A pred cim? Ci pred kym?

Strana
z3