Podvedie ma manžel?
Chcem sa s vami podeliť a vypočuť si vás názor
Mám super manžela 🙏🏼 pomáha mi s deťmi , je pozorný,uprace, navarí, hovorí mi ze ma lubi, takmer vôbec sa nehadame max z nejakej večernej nervozity keď nevieme uspať deti ale hneď ráno si voláme s úsmevom…no znepokojuje ma jedna vec … v práci majú kolegyňu ktorá je naozaj pekná žena a viem ze všetci sú z nej hotoví ( určite aj môj muž ) párkrát mi ju spomenul doma v zmysle ( boze Martina si zase vzala také tesne legíny do prace ze na ňu všetci čumeli) ta jeho kolegyňa si určite túto pozornosť užíva nakoľko je to dosť odvážna žena oblieka sa dosť odvážne … idem k pointe - pred týždňom mali v práci “teambuilding” spoločná večera + prehliadka nejakého kaštieľa on tam ani nechcel ist ešte som mu vravela chood bude super budeš tam s kolegami no môj muz tam strávil viac času pravdepodobne s jeho kolegyňou sám mi povedal že keď mali večeru hľadal
Volne miesto a Martina naňho kričala “ tu ti držím miesto “ ok to som ešte nejak predýchala a nedala najavo ze by mi to vadilo .. no potom som vzala jeho mobil anooo vzala a otvorila správy ( neriešte to prosím že sa to nepatrí ) a tam ich spoločná fotka on ju drzi okolo pása a ona ma svoju ruku na jeho stehne úplne fotka ako párik …poslala ju mužovi a v správe bolo len “❤️” baby neviem čo si mám o tom myslieť :( :( celý týždeň nato myslím :( nemyslím si že by ma muž podviedol ale veľmi sa bojím že k tomu v budúcnosti dôjde keďže majú často takého akcie z prace táto žena je presne ten typ ženy dotierava, neodbytna , sebavedomá a pravdepodobne ide po mojom mužovi pár krát som ju videla naživo :( úplne mám z toho žalúdok v háji
@jana0215 Tak akoze pochopim,ze vznikla nejaka fotka z party,ale nechat si v mobile fotku s kolegynou v objati a ona este ruku na nohe,tak to tiez nie je dovod nechavat takuto fotku,ked je zenaty.Keby vzikla fotka,ze sedia vedla seba a priblizia sa hlavami alebo ramenami,tak nepoviem ani pol slova,ale toto?...Pre mna za mna nech si ju aj vytlaci a da do rodinneho albumu,pokial to nebude autorke vadit.A taktiez ked slecna posle foto a pripne tam srdiecko,tak tiez to nie je s kostolnym poriadkom..🙃
Autorka sa nevyjadruje..ci to zas nieje len fake téma 🤔
@evinka400
@karolina196
To áno, ale práve pokiaľ s ňou nič nemá, tak mu to vôbec nemusí napadnúť že "toto by som mal vymazať, lebo bude prúser".
@karolina196 No a? Ved tu fotku neposlal on jej, ale ona jemu.
Uvedomujes si, ze prenasas na neho zodpovednost za chovanie kolegyne? Ze mu vyjadrujes nedoveru, lebo ONA napisala JEMU?
Preco?
Keby sa kazdy mal chovat podla toho, co ti druhi povazuju za dokaz vernosti, tak vlastne musime zit kazdy osamote vo svojej jaskyni a nestretat sa.
A o fotke samozrejme vedel. Ved sa fotil. Preco by sa pytal, odkial ju ma? Ved to mohol ktosi fotit priamo do jej mobilu, ktory mu podala.
To je argument o nicom.
Navyse. Netreba sa riadit egom, ktore v takej chvili tlaci ako nova topanka. To je zly radca.
Lebo:
1. kym nemam dokaz, mozem sa riadit len tym, co si domyslam (nehovorim, ze nemozem. Ak neverim, mozem sa aj rozviest, netreba mi k tomu dokaz. Staci neodbytne vedomie, ze to neznesiem a chcem od toho ujst.).
2. kym je to len o mne a ziskam dokaz, ze o nic neslo, mozem si ticho vydychnut, zmazat pochybnosti a ist s usmevom dalej. Manzel nemusi nic tusit.
3. No ak do toho "pre istotu" zatiahnem vopred manzela a vycitky (alebo pasivno-agresivne upozornenia, ze si nici manzelstvo, mal by sa spamatat, atd.), a zistim, ze o nic neslo, uz mozem mat nastrbene manzelstvo. Tu uz usmev: whups, sorry zlato, chybicka se vloudila, nemusi pomoct.
@makakova nema povinnost. Preco by sa mala vyjadrit vzdy, ked si niekto spomenie, ze este prida svoje dva centy k teme?
@jana0215 Ja viem co myslis.Ale tam clovek nema zmyslat o tom,ze mi partner nieco najde v spravach.Skor ide o to,ze ta fotka je k jeho zivotu nepotrebna,tak to mal automaticky hned zmazat ako mu to prislo.Kolegovia travia vcelku slusny pocet hodin tyzdenne,takze tam do toho nikto nevidi ake konverzacie medzi sebou v skutocnosti vedu...
@karolina196 čo ja viem. My sme mali vianočný večierok na ktorom bola foto búdka a do dnes mám tie fotky vycapené na chladničke. Ani mne, ani mužovi to divné nie je. Mám tam dokonca aj fotku s dvoma kolegami a jeden ma chytil za pás. Nebudem od nich stáť pol metra, keď si robíme spoločnú foto na pamiatku. 🤷♀️
@moonlight1210 Fotku poslala ona jemu,ona si to moze dovolit,jej nema kto čumiet do mobilu.Ja na neho nic neprenasam,ale tak ako je zodpovedna ona za tu fotku,tak je aj on!Keby nechcel,tak sa odmietne fotit s takym postojom ako boli ony dvaja.Ale tu vidiet ako dokazu zeny urobit z muzov totalne neviniatka a na vine su len tie svine zenske slobodne...😅
@makakova Moze byt.Ked sa clovek nudi,hodi sem cosi vymyslene 😁
@jana0215 A tiez ti tie fotky poslali do spravy so srdieckom? 😁 Vela takych kolegialnych fotiek existuje a je to v pohode,ale nie vzdy je fotka ako fotka...
@jana0215 A autorka detailne popisala co je na tej fotke.Ja nevravim,ze sa ludia nefotia aj s "dotykmi",ale to vidiet na tych momentkach ako je to ponímané...
@moonlight1210 tak ked uz tému založila bolo by fajn napísať aj ako to dopadlo
@karolina196 vsimas si ako tlacis na to, ze musi ist o neveru? Spriadas siet podozreni a "dokazov".
Ako naco?
@karolina196 nie, neposlal mi srdiečko :D len som tým chcela napísať že to, čo znamená tá konkrétna fotka pre mňa (obyč. fotka s kolegom), možno presne to isté znamená tá fotka pre autorkinho manžela. To že to pre tú kolegyňu možno znamená niečo iné, nie je nutne jeho chyba.
@moonlight1210 Netlacim na neveru,ale hovorim o tom,aby zeny neboli naivne a nemavali rukou nad niecim co sa im nepozdava.Mozno sa s nim uz o tom porozpravala,ja neviem ako to riesila.Ona tu dala takuto temu pre nieco.A moj nazor je taky,ze ❤️ do sprav cudzich ludi nepatria.
@jana0215 Ved hej.Mna by len zaujimalo ako vyzera taky rozhovor medzi nimi,ked si dovoli sama od seba poslat fotku aj s naznakom niecoho..
@karolina196 to už nevieme. Uvidíme, čo napíše autorka. Úprimne dúfam, že ten rozhovor nedopadol zle, keď sa ešte neozvala. :/
@karolina196 ak hned nerobis cirkus (resp. rozhovory), nie si naivna. To je velmi zly uhol pohladu.
Problematicky je tu postoj k moznej nevere. A ak niekoho nahana ego, tak ano, bude konat nepremyslene a cestou moze viac znicit, ako nakoniec ziska.
Navyse, ako ziskas klud duse rozhovorom s clovekom, ktoremu apriori neveris a myslis si, ze ta asi podvadza (lebo inak by predsa foto vymazal, ani sa nefotil, atd.)?
Ako ta ukludni vysvetlenie od takeho cloveka? Ma jeho slovo, ze o nic neslo, pre teba vahu?
@moonlight1210 Tvoj manzel sa v pohode nechava obchytkavat druhymi zenami a ty mu to v pohode tolerujes?Je tak?
@jana0215 ty máš fotku s kolegami na chladničke a drží ta okolo pása? A ty si ju rituálne nespalila? Povedz koľko krát si toho kolegu pretiahla? 🤣 samozrejme irónia, ja s tebou absolútne súhlasím, ja mám fotky v mobile čo môj syn omylom odfotil o piatej ráno plachtu a strop, keď som mu podala mobil aby som mohla ešte spat 😁 alebo potvrdenia o platbách za body ktoré som kupovala cez bazár pred dvoma rokmi, dokonca som teraz našla aj fotku spred 7 rokov s mojim ex, asi este s ním tiež paktujem podľa logiky niektorých tu 🤦♀️ nemám potrebu mat v mobile len vzácne fotky deti a rodiny 🙂 keby tu fotku manžel vymazal lebo vie že budem robiť cirkus a sám vidí že nie je v poriadku taká fotka, tak vtedy by mi blikala kontrolka, takto to pre mna osobne znamená že tu fotku si pozrel, odpísal úplne generickeho nič nehovoriaceho smajlíka a na tu fotku do sekundy zabudol ako zatvoril ten chat s kolegyňou ( ináč vymazávať fotky z chatu???)
Niektoré ženy tu pozeráte príliš veľa tureckých
telenoviel, všade vidíte len neveru, mna by zaujímalo ako takéto fantasmagoricke presvedčenia o vzťahoch zvládajú s vami vaši partneri, ak ovsem nejakých máte 🙃
@kaitlin3 škoda, že si o tureckom seriály nepresvedčil môjho ex.... Nie je všetko čiernobiele. Ale rozhodne u nás má miesto na chladničke čisto rodina a blízki ľudia. A nie som žiadna stíhačka, môj manžel by nelietal od stratia, kebyže tam plesknem nejakého chlapa ako sa držíme niekde na oslave. Príde mi to aj zbytočné. Keď ma niekto Album v tlf že práca, rodina albumy, ešte fajn, ale obychatavat sa a posielať si srdiečka mi celkom normálne nepríde. Môj názor.
Viac ako kolegyna by ma znepokojovalo to, ze on si jej pozornost vyslovene uziva. A ano stat sa to moze, ona si ide za svojim. Vsetko dalej uz zavisi od manzela, ci podlahne.
@karolina196
Keby s nou niečo mal, tak tu fotku zmaže a zahlási všetko. Práve preto, ze je to len nejaka kolegyna, to nerieši. Skôr by ma zaujimalo, prečo dotyčná potrebuje zenatemu chlapovi s 2 deťmi posielať srdiečka, aké to by som si ja konkrétne odkomunikovsla s dotyčnou.
@karolina196
Och… ruka na nohe je obchytkavanie 😅
Tu fakt poniektore potrebujete robiť z komára somára. Typicky chlap, na nepodstatné veci zabúda a nerieši ich, pravdepodobne už aj zabudol, ze ma v chate nejakú fotku s kolegyňou. To tu dobre že sa ešte nerozoberie pod akým uhlom tú ruku mala položenú a čo ten uhol znamená.
@katkami123 Posielat chlapovi po ktorom asi ide fotku so srdieckom s rukou na stehne....no neviem. Uplne ok s tym nie som. Nemusi to znamenat nic, ale moze. Rozhodne kolegyna zaujem ma.
Zvysok je na nom, nateraz mu niet co vycitat samozrejme....

@jana0215 mozno len necakal, ze tu fotku manzelka najde. Keby pre neho nemala vyznam, mohol ju zmazat. Ale on si ju nechal...