Pokazené rande
Ženy ani neviem čo chcem touto diskusiou povedať...
V decembri som sa rozišla s priateľom po 3,5 roku lebo že on nevie čo chce a nechce nič riešiť.
Bola som sama, neriešila nič. Na konci mája som spoznala niekoho na zoznamke. On bol pri písaní prototyp dokonalého chlapa. Spĺňal fakt všetko čo od chlapa čakám.
Išli sme na rande a dopadlo to katastrofálne, v aute bol ticho, potom sa hral na mobile a stále s niekým písal - tvrdil mi že z práce. Celkovo sme tam boli asi hodinu a odviezol ma domov, od nervov som mu tresla dverami.
Na druhý deň som si povedala, že tomu dám šancu a napísala som mu, že teda asi to včera moc nevyšlo ale že by som tomu ešte dala šancu, že mám vymyslený program a šoférujem ja.
On mi na to napísal, že "prepáč ale dnes sa mi ozvala bývala aby sme to spolu skúsili znovu....."
Ja fakt neviem či sa smiať alebo plakať ale teda toto som ešte nezažila 🙄 Pritom jedna z vecí čo sme preberali bola aj to, že ju nechce vidieť a ako mu ublížila. A zrazu zo dňa na deň už mu to nevadí.
A ja si teraz tak plačem doma, že v podstate si s ňou už písal a riešili znovu vzťah a napriek tomu šiel so mnou 😕
Áno, viem, žiadna otázka tu nie je iba kecy ale tak snáď to neskončí urážaním 😅
ahoj, aspon sa to rychlo vyriesilo a nechodili ste spolu. cloveka to zamrzi, nebol k tebe uprimny. ale mala si nakoniec vlastne stastie. zrejme si pisal cely cas s nou a riesili vztah. tak skus mysliet na ine veci, najdi si nejake cinnosti, aby si sa tym nezaoberala, skus sa stretnut s niekym, s kym o tom nebudes hovorit, aby si sa myslienkami k tomu nevracala.
@dzulli1980 mozes mi napisat "tie naučené trápne, naivné frázy a my ženy tomu jednoducho chceme podľahnúť .." nech viem zistit, ci mi nieco nechyba v zozname 😁
@zmrzlinka2021 suhlasim, pomer je 1:1 - jeden exot k jednej exotke 😁
tiež si myslím že to, že akurát "dnes" sa mu ozvala bývala by bola celkom náhoda...... ja sama som používala niečo podobné ako výhovorku, aby som prípadného nápadníka neurazila.... chápem že ťa to bolí a že sa ťa dotklo že to bolo celé také divné a že zrazu stratil záujem, ale aj také veci sa stávajú a niečím podobným sme si prešli mnohí, ja som sa postretávala s toľkatími z pokecu (vtedy to ešte nebola taká úroveň pokecu ako dnes) že si to už ani poriadne nepamätám, ale niektoré perly by som ti vedela rozprávať do dnes. A hlavne si vždy daj pozor aby tvoje fotky zodpovedali realite a neboli zbytočne prikrášlené, lebo chlapi proste čumia v prvom rade na výzor, darmo si budeš niečo nahovárať.
Chlapec Ťa podľa mňa oklamal. Nie je v tom bývalá. Je to trápna výhovorka, lebo nevie, ako Ti povedať, že nechce ďalšie rande. A Ty kvôli nemu plačeš? Však podľa toho, čo čítam, sa na tom rande správal ako totálny buran. Načo s takým debkom strácať čas? Kašli na neho.
mozno nepreskočila iskra, ale toto typicke spravanie chlapov, kt.ma rozrobenych 10 naraz a potom si nevaži ani jednu, cely čas byt na telefone..mala si mu povedat, že len márni tvoj čas, ked ta nechcel, načo ti basničky vypisoval a nevenoval sa ti ani tych 60 minut..spraval sa ako hlupak a nech si nabuduce strči radšej nohy do lavora, ked bude mat pokušenie ist znovu na rande ..
Jooj nerob si nic z toho… myslis ze hned prvy chalan na ktorého natrafis bude ten pravy ? Co takto po tom dlhom vzťahu co si mala sa neviazať ? Uzi si slobodu , kamošky , venuj sa sebe a laska si ta najde . Neponahlaj sa hned do vzťahu a “nezalub” sa hned do prveho 😊

"prepáč ale dnes sa mi ozvala bývala aby sme to spolu skúsili znovu....."
je celkom dobra veta ktoru asi pouziva vo vsetkych pripadoch ked nechce ist na druhe rande