Pomohla niekomu z vás pauza vo vzťahu?
Ahojte....som s manzelom spolu 7 rokov...obaja sa lubime, hovorime si to, ale nevieme apolu fungovat posledne mesiace, stale sa hadame naozaj pre blbosti..chyba je v nom aj vo mne...urcite nemame v plane sa podvadzat ani nic podobne, manzel ma este jednoizbovy prazdny byt kam by mohol na cas odist...chcem sa len spytat realne parov, ktore toto podstupili a chcem vediet aky bol vysledok..prosim naozaj len skusenosti zien alebo muzov, ktore toto podstupili, ak tu nejaki su...dakujem
@sheila121 rypla si si do mna cez terezku, chces to popriet?
@sheila121 😄😄😄
Ahojte mi sme tiež mali pauzu po 2 rokov na 2 mesiace a sme do teraz spolu niekto to potrebuje keď im to nesedí na začiatku
za mna asi závisí či sa lubite.. nezazila som pauzu v manželstve ale vo vzťahoch áno. Prvá - ani sme sa nehádali, len sme akosi fungovali vedľa seba, mne sa to zdalo už len take že zvyk (ale ľúbiť som ho lubila, len…), tak som sa odsťahovala a po pár dňoch som prišla na to, že mi je bez neho lepšie, on prišiel asi na to iste a rozišli sme sa… Druha - nebola som si istá, či partnera chcem atd, do toho sa motal okolo mna aj iný muž (nič som s ním nemala) a s priatelom sme sa hádali a nevedeli spolu vychádzať. Dohodli sme sa na pauze, tá nám vydržala asi len 2 týždne a vrátili sme sa spat k sebe a dnes sme manželia 🙂 Ak sa hádate, tak Vám ešte na sebe záleží podľa mna .. držím palce.

@sheila121
Prosim? Ty asi nebudes najostrejsia ceruzka v perecniku