icon

Pomôže mi vibračné vajíčko s uvoľnením svalov?

12. jún 2026

Prosim vas o radu som dost uzsia tam dols pocula som ze vibracne vajicko pomaha je to pravda roztiahnut ? Dakujem za kazdu radu mam 35 rokov , a chcela by som aspon trocha sa roztiahnut aj mám styk ale ono vraj mam silne svaly dole alebo ako to nazvat.. neviem uz co mám robiť.
Mam pocit ze si namne priatel dolame ruku ..akoze niekedy nevladze :/ pomoze mi nejaka hracka?

anonym_a17b9f
12. jún 2026

porod to vyriesi 🙂

anonym_e51d7f
12. jún 2026
@anonym_a17b9f

porod to vyriesi 🙂

@anonym_a17b9f Komu ako. Mna tak zosili, ze som uzsia. Prve mesiace po porode som bola az tak zosita, ze to ozaj dost bolelo, a museli sme pomaly a vela gelu. Potom sa to uz trosku uvolnilo. Ale nie tak ako pred porodom. Takze niektore zeny su po porode este uzsie.

anonym_330c49
12. jún 2026
@anonym_e51d7f

@anonym_a17b9f Komu ako. Mna tak zosili, ze som uzsia. Prve mesiace po porode som bola az tak zosita, ze to ozaj dost bolelo, a museli sme pomaly a vela gelu. Potom sa to uz trosku uvolnilo. Ale nie tak ako pred porodom. Takze niektore zeny su po porode este uzsie.

@anonym_e51d7f Prosim ta, ze sa namahas. Akurat krmis trolla a ten sa na tebe bavi.

biba_18
12. jún 2026

to je čo za hlúpa otázka toto?

anonym_330c49
12. jún 2026
@biba_18

to je čo za hlúpa otázka toto?

@biba_18 Troll. Co ine.

stellarstar
12. jún 2026

Treba používať kvalitný olivový olej z Grécka ☝️

anonym_5de6c2
12. jún 2026

@anonym_autor pomoze ti gynekologicka fyzioterapia. Môže to byt vaginizmus, hypertonicke panvové dno alebo iné. Neoplatí sa skúšať na vlastnú päsť 🙂 ak si z ba vyborna je Magdaléna csolti

anonym_081417
12. jún 2026
@anonym_e51d7f

@anonym_e51d7f ja som zostala tiez po porode uzsia. A to bol druhy porod, bez poraneni, bez sitia. Ani steh.

anonym_330c49
12. jún 2026

Ano, piste este viac detailov. Uchyl sa potesi.

anonym_f058fd
Včera o 09:02

on ti to robi len rukou, ked tvoj jediny strach je, aby si nedolamal ruku?