Posiela mi priateľove intímne fotky len mne?
Priateľ mi občas pošle fotku svojho prirodzenia stým že ma chce "potešiť" a ešte mi k tomu napíše že "iba tvoj" :D mne to príde strasne primitívne a pod úroveň. Povedala som mu to a on to vzal tak, čo nechápem ako, že on také posiela iba mne lebo ma ľúbi 😃😃 ako keby som zato mala byť ešte rada. Klesol na dno úplne týmto. Či mne šibe ?
@misiak7777 na tomto fore sa nic ine cakat ani neda 😆ale naozaj ked to tak vyhovuje obidvom tak je to ok, pokial je to u jedneho problem tak to treba povedat ale asi by som nesla uplne do takeho slovnika ze to je primitivne a detinske, da sa to aj krajsie vykomunikovat
Asi caka, ze mu napises aky ho ma krasny. Za mna je to maximalnr nechutne. Moj manzel mi nikdy taku fotku neposlal, ani ked sme spolu uz zili a neboli sme este manzelia. A to nie som nejaka ťuťka. Iste veci sa proste neposielaju. A uz von koncom nie v tejto dobe.
No táto forma erotiky sa mi neprihovara. Asi by som veľmi sucho pánovi oznámila, že mi jeho dôkazy lásky skôr lezú na nervy než by ma potešili. Musí byť fakt vzrušujúce, keď mi na mobil položený na stole v práci pristane fotka frajerovho vtáka. 😇 O tom, že sa tu väčšina svatic bije do hrude, ako mobily nezamykaju a môže ich v rodine použiť ktokoľvek - no, s takymto obsahom je to fakt dobrý nápad....
Skvelý stand up som videla na túto tému...končilo to dobrou radou...keď dostaneš nevyžiadaný dickpick...tak pošli tiež jeden nazad
to je proste chlap oni myslia inak
ber to tak ze ti dava to najlepsie co ma (podla neho)
ak budes najblizsie u jeho rodicov na navsteve ukazuj im fotky a medzi to ups to mi vas Janko posiela (a vic krat neposle
mne raz tiez poslal jeden, ze iba pre teba a potom som zistila, ze striedal milenky ako na bežiacom pase a vyzliekal očami aj na ulici...takze ked to takto zdôrazňuje velkymi pismenami, do uvodzoviek, a Iba tvoj, len pre Teba s velkym T, tak je jasne, ze ho posielal už mnohým a ešte bude posielať..
Tak...asi je trošku jednoduchší.... v každom prípade, vďaka Bohu, že je zatiaľ len priateľ a Ty si môžeš triezvo zvážiť, či ním zostane a, či Ti tento spôsob prejavovania náklonnosti vyhovuje. Pretože on sa nezmení - ak to prestane robiť, tak kvôli tomu, lebo vie, že Ti to nie je príjemné, ale tým len potlačí svoje "JA"...
Erotické fotky sú super oživenie vzťahu, ale teda určite nie zvrchu odfotený postavený bimbas, ženy 😅 takto prvoplánovo bez myšlienky a investovanej energie je to ozaj amatérsky úsmevné 😄 ja by som mu povedala, že teda buď poriadne, alebo radšej vôbec, že toto na teba nefunguje. Ak ti bude ďalej posielať niečo, čo si neželáš, tak je očividne natvrdly aj v iných miestach.
Keď čítam a počúvam že muži rozosielajú fotky spevavého vtáctva vždy ma napadne že absolútne nepochopili čo ženy naštartuje. V dôsledku nulovej empatie predpokladajú
že to čo vzruší ich vzruší aj ženu. Celé zle. Malo by sa to vyučovať na ZŠ.
Nie, priateľ je trošku mimo. Asi túži po intímnych fotkách od teba a predpokladá, že ty po tom túžiš rovnako? Normálne to treba opakovane komunikovať, že ty to máš trochu ináč a toto ťa fakt nevzrušuje, skôr je to na zamyslenie, že sa nevie ovládať počas dňa a vydržať kým budete spolu... (ak ti ho teda posiela stoporeného) 🤷.
Ja zas nechápem rozmýšľanie chlapov keď si myslia, že fakt týmto u žien zabodujú. Trištvrte chlapov na zoznamkách toto posielajú ženám v domnienke, ako bude ženská na druhom konci z toho celá hotová, pritom je to total nechutne a len tým ženu odplašia. Keby aspoň foto vypracovaného tela poslali, ale oni hneď tieto hnusoty. A teda k téme, neviem si predstaviť, že v práci idem obedovať a toto mi vybehne na mobile alebo počas pracovnej porady, hanbila by som sa ako pes, úroveň 15 ročných detí fakt
Ja by som to zase aj take "primitivne a pod uroven" nevidela. Ine je, ked sa nejakej zene objavi v poste fotka cudzieho vtaka, ine, ked ide o partnerov, ked to mozno vnimat ako urcity akt intiminity a chlapskeho sposobu svojej zene ukazat, ze na nu mysli, ze po nej tuzi, aj ked prave nie su spolu. Ja osobne tomu neholdujem, nie sme takto s manzelom nastaveni, no zaroven to nijako neodsudzujem, neposudzujem, je to o nastaveni konkretneho paru.
Ak ti to vadi, jasne mu to povedz, hoci aj opakovane, na fotky nijako nereaguj.
Zas majme pre tych chlapov trochu pochopenia (aj my ho od nich vyzadujeme) a rovnako necakajne ich nadsene kvikanie, ked im posleme fotku svojho najnovsieho modneho ulovku, cize nasho typu vzrusenia.
Chlapi taketo nepoposielavajú samy od seba len tak. Ty sa necitis z toho dobre, zrejme nebude pre teba dobrý, pravý. Pozorovat ho , sa este dá a ty si vsimnes aj dalsie veci na ňom a budes nam tie sem hádzať a uvazovat dalej?

Myslím, že to robí pre to, lebo on si myslí, že ťa týmto poteší a budeš sa cítiť poctená, že je ,, iba tvoj" a ako ťa veľmi ľúbi, lebo to posiela iba tebe 🙈😂
A zároveň čaká, že na oplátku mu pošleš nejakú svoju fotku.
Berie to ako také zvláštne vyznanie lásky 😄
Viem, je to nepochopiteľné. Ale to sú chlapi, nemusíme ich vždy chápať 😄😅