Poslali ste niektorá svojho muža na tantrickú masáž?
Kočky poslali ste niektorá svojho muža na tantrickú masáž? Stojí to za tie euráče? A končí každá vyvrcholením? Neviem sa dočítať a rada by som, aby tam bol aj tento bonus. Ďakujem za odpovede
Či to stojí za to je relatívne... niektorým chlapom hej, niektorým nie... je to také hladkanie rukami, pierkami a tak. Ja osobne by som skôr povedal, že to za to nestojí.
Ukončenie sa volá Happy End a obvykle sa robí rukou. Väčšina tantra masérok to robí (lebo povedzme si úprimne, tantra je taká slušnejšia forma prostitúcie), ale stretol som sa aj s masérkami, ktoré happy end nerobia, že vraj to nie je skutočná tantra potom. Väčšina žien by svojho muža na tantra masáž neposlala, ale vzťahy sú rôzne a sú určite aj také ženy, ktorým to nevadí.
PS: Ja som osobne nebol, ale čítal som, počul som..
Sama by som šla 😀 ale mužovi by som urobila ja osobne po osobnej skúsenosti zo salóna 😇
Túžim premeniť náš sexuálny život na štýl tantry ale jednostranná snaha nestačí no. Ale tento štýl sa mi veľmi pozdáva a vidím sa v ňom. Nie tie dnešné experimenty čo hranicia so zdravým rozumom 😂
A nie zmyslom tantry nie je len to vyvrcholenie
Proti gustu ziaden disputat. Ja nie, ale su typy ludi, ktorych tato uchylka vzrusuje, ked maju sex s inym partnerom. To naozaj musi ist k zene, ktorej preslo pod rukami xy muzov?
@anonym_autor tantra masáž je špecifická forma masáže. Či je tam aj vyvrcholenie? Záleží od masáže a tiež od klienta podľa mňa. Mám už viac rokov a preto to už ani neriešim. Pravidelne chodievam do Tantra masáže Mystery Žilina https://tantrazilina.sk Určite odporúčam. Naozaj dobrá masérka. Dávam si skôr duchovnú relaxačnú masáž s názvom Leviatan prípadne niekedy Itense bez intímnych partií lebo naozaj v mojom veku to už nie je dôležité. Ale majú tam všelijaké masáže. Sem tam si pozriem ich stránku a majú tam aj intímne masáže pri ktorých určite dochádza k vyvrcholeniu. O tom však určité tantra nie je. Za tie roky som si veľa o tom naštudoval. Tantra a tantrické učenie je skôr životný štýl. Keď to prirovnám tak je to ako vegetariánstvo. Tiež uznávajú niečo a tantra je to isté. Pozor, tantru si netreba mýliť so sexuálnymi službami. Skutočnú tantru vie na Slovensku praktizovať málokto. V Žiline sú len 2 štúdia ale to druhé nie je také dobré. Striedajú sa tam masérky a príde mi to ako keby tam brigádovali alebo čo a potom aj ta masáž nie je dobrá. Cenovo to tiež majú vysoko nastavené. V Tantra masáže Mystery Žilina to je omnoho lepšie. Odporúčam skúsiť tam ak Vám ide o vyvrcholenie, treba skúsiť ich intímne masáže.

Celkom som zvedavá, či je tu nejaká žena, ktorá pošle muža na masáž spojenú s vyvrcholením 😁. Nech ide na masáž a vyvrcholenie nech si nechá na doma 👍