Pozeráte sa pri sexe partnerovi do očí?
Viete čo myslím? Či sa naschval nevyhýbajte pohľadom pri tom. Alebo pri oralnom styku.
@anonym_autor jasné, aj pri tom keď mu to robím ústami. Je to sexy
Nie mám ich zavreté sustredujem sa nato čo cítim
Nikdy
Bavia sa dve priateľky:
Pozeráš sa pri milovaní manželovi do očí?
Len raz, bolo to hrozné.
Prečo?
Stál vo dverách.
Tak na mňa keď sa usmeje štastie a moja mi dovolí sa s ňou pomazliť tam dole, tak vtedy jej do oči nepozerám. Inak áno, ak nemáme zavreté :D
@anonym_autor osobne si myslím že to musí byť divné sa pozerať do očí???? Jasne že ich nemám zatvorené, alebo aj niekedy mám keď sa sústredím na precítenie ale čumieť si pri rom do očí??? wtf.
Zalezi od situacie, polohy... Niekedy sa na muza pri sexe pozeram a udrzujem ocny kontakt, inokedy viac sledujem jeho reakciu na to co robim ale skor mam oci zatvorene, ja si tak sex viem viac uzit - sustredim sa na ine vnemy ako zrakove podnety.
@anonym_autor osobne si myslím že to musí byť divné sa pozerať do očí???? Jasne že ich nemám zatvorené, alebo aj niekedy mám keď sa sústredím na precítenie ale čumieť si pri rom do očí??? wtf.
@anonym_107d17 prečo divne? Podľa mňa je to sexy. A mam ich aj zatvorené niekedy aby som išla podľa toho ako cítim. Ale väčšinou mame očný kontakt. Ale spontánne. Dokonca ma to vzrušuje
@anonym_autor jasné, aj pri tom keď mu to robím ústami. Je to sexy
@anonym_db69b3 aj si sa ho pýtala, či je to sexy, alebo si len myslíš, že vyzeráš sexy s údom v ústach?
@anonym_db69b3 aj si sa ho pýtala, či je to sexy, alebo si len myslíš, že vyzeráš sexy s údom v ústach?
@anonym_518be8 ?? Jasné že je to sexy
Tak na mňa keď sa usmeje štastie a moja mi dovolí sa s ňou pomazliť tam dole, tak vtedy jej do oči nepozerám. Inak áno, ak nemáme zavreté :D
@thirstymonk závidím tvojej žene. moj sa takto mazlit nechce aj ked mu to vela krat navrhnem na mna ked sa usmeje stastie mam aj ja orgazmus raz za rok 😆
@anonym_518be8 nepýtala veď vidim že je z toho v riti 😂
Oči jedine zavrete a tiež nemám rada keď na mňa čumí priateľ. Lepšie keď aj on ich ma zavreté
Ja mám rad keď mi to moja robi a občas sa na mna pozrie a aj ona to má rada. Tak isto aj pri sexe keď sa urobíme obaja naraz a pozeráme sa jeden na druhého pre mna to naj čo v sexe môže byt. Prídeme mi to take väčšie prepojenie pri orgazme.
@anonym_autor nie nepozerám sa zatváram oči vždy alebo si prekryjem oči rukou.
Mužovi to nevadí občas sa pozriem na neho ale nie do očí a vždy je to iba pár sekúnd .proste ma na to dôvod a je stim muž okej a mu to vyhovuje .
Pre mňa neskôr dôležitá ťa blízkosti po sexe teda že nejde späť ale môžem sa objímať alebo len tak ležať vedľa seba prípadne pusi alebo rozprávať sa
@thirstymonk závidím tvojej žene. moj sa takto mazlit nechce aj ked mu to vela krat navrhnem na mna ked sa usmeje stastie mam aj ja orgazmus raz za rok 😆
@anonym_de4d1a Oj, tak to je fakt mrzuté. Ja by som v jej lone najradšej stravil zbytok života :D
@anonym_de4d1a Oj, tak to je fakt mrzuté. Ja by som v jej lone najradšej stravil zbytok života :D
@thirstymonk ako sa vravi "chlapci sa radi vracaju, odkiaľ prišli" 😜
@thirstymonk ako sa vravi "chlapci sa radi vracaju, odkiaľ prišli" 😜
@romiada Tak neviem, či by som sa zrovna do materskej vracal :D
@romiada Tak neviem, či by som sa zrovna do materskej vracal :D
@thirstymonk do slova a do pismena zas nie do tej istej 🤣🤣🤣 prišla mi na um mala kengura . Hopsne naspäť k mamke 🤣

áno pozerám