Pravdepodobne nevzrušujem partnera a uvažujem o nevere
V poslednom čase je naše milovanie utrpenie. Už som zúfalá. Vraj ho vzrušujem, ale vždy v nejakej fáze milovania proste spadne. Stojí ma to veľa námahy ho postaviť a on sa napokon veľmi rýchlo urobí, ale ja z toho nemám nič. Jeho to potom mrzí, že mal problém a asi to rieši v hlave a kašle na mňa. Takže z toho nemám nič len utrpenie. Už som začala uvažovať o nevere. Sama ju odsudzujem, ale mne to veľmi chýba. Možno si potrebujem aj dokázať, že niekoho vzrušujem dostatočne na to, aby bol tvrdý a uspokojil aj mňa. Keby na mňa partner nekašlal a tiež ma chcel uspokojiť, tak by som to určite nerobila, ale takto si to obhajujem aj sama pred sebou, že mám na uspokojenie právo. Už mi to lezie na mozog. Masturbácia mi nestačí. A nie som trol. Som reálna zúfalá žena, lebo ja neverná nechcem byť.
Povedala si mu o tom? Ze potrebujes, aby aj on teba dokoncil? A nenechal ta po vsetkom tak a ukojeny siel spinkat?
Ze ti to uz vazne vadi a beries to tak, ze na teba sebecky kasle?
Skusila si mu navrhnut, nech to teda obratite, a ak sa po vyvrcholeni citi unaveny a nevladny, tak najskor nech on urobi teba, a potom sa povenujete jemu?
A nevie ťa uspokojiť aspoň orálnym spôsobom?
kupit hracky,zajst k dr ci je ok ... rozpravat sa !!! nez nevera to radsej vymen partnera.. ci chces zit dvojaky zivot stale?
Ako dlho mate tento problém, ako dlho ste spolu, ako sa správať k sebe mimo postele, ako sa vám darí v práci? Ste zdraví, on nemá žiadne problémy?
Kúp si vibrátor, nepodvadzaj, a ak chceš zmenu v posteli, tak sa najprv rozidte a potom hľadaj uspokojenie inde. Či máš predstavu takú, že mu povieš, "ahoj zlatko, ty kukaj telku, kým skončí futbal, ja sa vrátim uspokojená a potom mi povieš kto vyhral?" 😀
A to že by to mohol byť zdravotný problém ťa nenapadlo?
To ta ako napadlo ze ho podvedies, myslíš, že to je najlepšie riešenie? Nie, nie je. Vy rozprávajte si to, treba nájsť riešenie.
Tiež som mala takého partnera..prvý mesiac, možno dva bolo všetko ok v sexe, potom počas sexu mu zmäkol a potom bol problém aby sa mu opäť postavil..bola som z toho zúfalá, tvrdil mi ze ho veľmi vzrušujem a ze sa mu velmi páčim a ze sa mu to pri žiadnej nestalo len pri mne...potom sa to často opakovalo znova, ale niekedy celý čas vydržal a bola som uspokojena aj ja. No vydržalo nám to takto 9 mesiacov, boli v tom vzťahu potom aj iné problémy a len sa to nabalovalo, až to skončilo. Bola som frustrovana a nešťastná z toho..ja som mala vtedy 28 rokov a on 33. Ja už mám manžela s ktorým je sex aj po 8 rokoch úžasný.
A co tak sa rozist a nerobit nieco co odsudzujes ty sama?
Na začiatku to bolo ok. Problém máme už asi rok, ale v poslednom čase stále viac a viac. Už je to trápenie a klesá aj frekvencia, lebo načo sa častejšie trápiť. Rozhovory boli. K ničomu sme sa nedopracovali. Doprosovať sa nebudem. Jemu akoby ten problém zatemní mozog a je mu jedno, či som z toho niečo mala. Neviem prečo je to tak. Vzťah máme inak v pohode. Neviem si predstaviť to ukončiť len pre sex. Hračky mi nestačia. Potrebujem citiť to vzrušenie, ktoré u neho nie je. Je to trápenie nie milovanie. Keď som na to s ním dlho nemala už chuť, tak boli výčitky, ale z neho ten chtíč necítiť. Žiadna vášeň. Je pravda, že bol vždy menej vašnivý a hravý ako ja, ale toto už je fakt o trápení. Aby nebol unavený, aby sa neunavil sexom pred prácou. Všetko sa točí okolo neho, aby bol funkčný. Potom na chvíľu sa podarí a koniec. Potom to analyzuje, že kde by mohol byť problém a mne je do revu. Je jasné, že má problém. Ide o to, že keď som mu hovorila, že takto z toho nič nemám, tak snaha o to ma uspokojiť je minimálna.
Ale nemyslím si že toto by bol rozchod len kvôli sexu, ale tvoj partner je dosť sebecký a je mu jedno ako sa cítiš evidentne.. čo by bolo ďalej pri ďalších vážnejších problémoch? Kebyže máte dieťa a si unavená chces si oddýchnuť tak sa vykasle na teba?
Ved vy sa nerozidete len pre sex ale preto ze ho nezaujimas
Ok nechces to ukoncit, chces sa takto trapit este 30 rokov? Byt mu stale neverna?
Neviem, koľko rokov má partner, ale v určitom období môže dôjsť k takýmto problémom a vôbec to nemusi mať súvislosť s Tebou. Zbytočne reves a myslíš na neveru, treba riešiť realny problém. Na trhu sú rôzne voľnopredajné doplnky určené mužom, môže to riešiť aj s lekárom, ktorý poradí. Ak bude chcieť riešiť to, nájdete riešenie. Chce to len trpezlivosť a úprimnosť.
Nevera tvoj problem nevyriesi...resp. tvoje potreby ano, ale vsetko ostatne sa iba zhorsi. Vycitky z nefunkcneho vztahu, tam budu stale.
Ak tvoj partner nema zaujem aktivne riesit dany problem, tak ho opusti. Kazdy spravny muz chce, aby bola jeho partnerka stastna po vsetkych strankach, napr. ako ja poznam mojho manzela, ten by pri takomto probleme uz davno vybavil terminy k lekarom a spravil by vsetko preto, aby riesil svoj problem a ja by som samozrejme tiez spravila vsetko preto, aby som mu s tym pomohla tiez.
Je to iba o vas dvoch...pokial z jeho strany nie je ziadna snaha, tak pre neho ocividne nie si zial dostatocne dolezita, rozisla by som sa s takym muzom.
Neuvažuj o nevere, ale o rozchode. Koľko máte rokov? Keď to už teraz takto výraznf hapruje, málokedy sa to zvykne zlepšiť. Môj prvý manžel bol podobný. Rýchlo sa urobil, taktiež mu zmäkol... to nebol sex. To bola paródia na sex. Prichádzaš o veľa.
Co analyzuje? Prečo ti je do revu? Nebodaj to vyčíta tebe.
Ja hlasujem za občasný sex mimo. Určite sa nerozist iba kvôli tomu, pokiaľ je to partner použiteľný na život.
Ja hlasujem za občasný sex mimo. Určite sa nerozist iba kvôli tomu, pokiaľ je to partner použiteľný na život.
@lubossi mne toto nepríde ako použiteľný partner do života, keď nemá ochotu to kvôli nej riešiť a je mu jedno ako sa cíti.
@lubossi mne toto nepríde ako použiteľný partner do života, keď nemá ochotu to kvôli nej riešiť a je mu jedno ako sa cíti.
@13uzivatelka11 to len hádame z indícií. Autorka musí vedieť.
Len som chcel poznamenať ze ked ma doma žena nestriha, zájdem k barberovi
Je to samoľúby sebec, tvoje pocity sú mu ukradnuté a to je to podstatné.Problémy môžu prísť u hocikoho, ale milujúci muž ich rieši lebo chce vidieť svoju ženu šťastnú, no keď to chlap odmieta riešiť asi vieš kde ťa má? Nezáleží mu na tebe a žena so sebaúctou by sa v takom vzťahu netrápila keď je to chlapovi jedno.Časom nastanú také problémy , že už nebude vôbec funkčný.Chceš taký život prežiť ?
A podvádzanie počas vzťahu je už to posledné a raz sa ti to vráti …Ukončiť nefunkčné a tak hľadať nový vzťah .
Len kvôli sexu rozísť? Ľudia neblaznite
@lubossi to nie je kvôli sexu, ale kvôli tomu že je mu jedno ako sa cíti a nemá potrebu to riešiť. Takže sa odhalil jeho charakter. Nechce ju uspokojiť ani inak a ani riešiť tento problém.
Najlepšie možné riešenie v takomto prípade je raz a navždy to skončiť skôr , kým sa utrápiš k smrti, keďže ste to spolu riešili a očividne bezvýsledne a nájsť si niekoho, komu skutočne budeš stáť za to či už po emocionálnej tak aj sexuálnej stránke
@lubossi na tom co píšeš je veľmi vidno mužský pohľad na vec (co je pochopiteľne) - lenže žena sa chce a potrebuje cítiť chcena a milovaná, jej problémom nie je to ze on ju nevie urobiť. To je už len čerešnička. A to ze ona bude spat s niekým iným jej možno fyzickú potrebu vyrieši, ale intimitu od vlastného muža jej to nedá :/
@lubossi Odpovedz uprimne a tebe by nevadilo keby tvoja zena behala za inym?Lebo to si navrhol.Este by si jej aj poprial peknu zabavu? Ked nefunguje sex, skor ci neskor sa to premietne i do vztahu.Sex patri medzi zakladne piliere funkcneho vztahu. Ci ani tebe to nefunguje, a neriesis preto taka reakcia..Problem nieje, ze mu to nefunguje ALE ZE TO NERIESI.Lebo nieje pre neho dolezita.
Tak to ukonci a zacni s cistym stitom a nekurvi sa. Fuj.
strašne divní (povedala by som až hlúpi) sú niektorí muži.. presne takí, ako tento tvoj. je mu to jedno, nechce riešiť, neurobí v tomto smere nič navyše pre ženu a potom sú strašne prekvapení, keď zistia, že si našla iného a po celej rodine z nej urobí k...u! ach jaj! keby hlúposť kvitla! na rovinu sa ho opýtaj, či bude ok s tým, že si nájdeš iného, keď on ťa zanedbáva.

aky ma partner vek? a ako dlho ste spolu? prisla nahla zmena, alebo je to tak od zaciatku?