Práve sa mi zhnusil priateľ
Ahojte.
Ide o to..áno,viem stalo sa to ešte vtedy keď som ja s priateľom nebola..lenže slečna za ktorou behal je priateľka môjho bratranca...a dneska som zistila že,ho podvádzala práve s mojim partnerom...medzi nich sa miešať nechcem ale ja si od neho túto pravdu zaslúžim vedieť nie?? Bolo to necelého roka,než sa dal dokopy so mnou...už máme dieťa...vedela som že kedysi spolu spávali ale nevedela som že to trvalo aj vtedy keď bola s mojim bratrancom...ona je celkovo známa že je vyjazdená ako diaľnica...ale stále keď sa pohádala s bratrancom plakala mne že ju to mrzí a že ho nechce stratiť...ale teraz som sklamaná....chcem vedieť či to je naozaj pravda..dostali sa ku mne nejaké screenshoty...už keď za mnou behal a ba dokonca už keď pisal mne si s ňou nepisal...ignoroval ju...aj to som zistila...len ma trápi to,čo sa stalo...bolo by blbé sa o tom porozprávať?
Ak máte pekný vzťah tak kašli na to. Zober si to aj z jeho strany, kedysi boli pár. Jemu to tiež asi nie je príjemné, hlavne ak sa stretávate na rodinných oslavách. Čo má povedať, s touto ženou som spával ja aj tento chlap naraz. Stalo sa už s tým neurobis nič. Uvidíš o týždeň, dva ako sa na tuto situáciu budeš pozerať. Teraz si nahnevaná, samozrejme že je to nepríjemná záležitosť . Porozprávaj sa s partnerom a všetko bude o.k.
Netýka sa ta to...bolo to pred tebou a vo vzťahu bol/je s ňou tvoj bratranec...ty naozaj s tym nič nemáš...
Aj keď teraz spolu dobre vychádzajú. Je to minulosť...teraz s nou nespava, čiže to nerieš...
ale aká hustá... "Polka z vás je opustená a zúfalá a druhá polka je len zákerná zakomplexovaná lebo asi vás podvádzajú vaši chlapi" - a od takých žien si pýtaš radu? To ty sa trasieš, že budeš opustená a zúfalá, si zakomplexovaná, lebo ti vadí aj žena, ktorú mal tvoj chlap pred tebou, a ešte okrem toho budeš asi aj dosť hlúpa, pretože riešiš veci, ktoré sa teba a vášho vzťahu netýkajú. Alebo že by ten vzťah nebol až taký skvelý? Príliš krátka známosť, príliš rýchle tehotenstvo? O to viac sa vyvaruj všetkých nepodstatných vecí, ktoré by ho mohli narušiť
@danica2711 otehotnela som.po 4 rokoch a je to lepší vzťah o akom vy len snívate.😊evidentne😊😊😊je zaujimavé,že sa tu našli ženy aj s pochopením.😙😙😙😙😙😙😙😙😙
evidentne máš skvelý vzťah, preto riešiš, čo riešiš