icon

Prečo je sex iba dvakrát za mesiac?

10. jan 2025

Nejdem sa veľa rozpisovať lebo takýchto tém je tu xy...V skratke napíšem.Manželstvo 8rokov posledných 5rokov sex presne 2x za mesiac zo strany muža .Pred tým úplný opak ..Má tesne pred 50tkou ...Moje sebavedomie na nule ...

Strana
z2
mamina7070
11. jan 2025

nieco na podporu potencie prip viagru ? neskusali ste

natalyya
11. jan 2025

@mariaa79 nestras ma

sofia1979
11. jan 2025

No ja si osobne nemyslím, že chlap pred 50tkou a nená chuť na sex. To vôbec ešte nieje staroba a zabudli ste na druhú pubertu. Problém môže byť aj iný. Po ďalšie vie, že má mladú ženu.

autor
11. jan 2025

@mariaa79 mrzí ma to ,že aj ty si na Tom podobne ale to tí naši chlapi nevidia ????Sú fakt tak sebeckí a myslia len na seba??Nasadila som mu aj kotvičnik ale nič prvé dva týždne ho bral a potom kaslal na to .Už som mu aj narovinu povedala ,že keď to takto pôjde ďalej pôjdeme od seba ,lebo som mladá a nenechám si najlepšieho roky života ujsť preto lebo jemu sa nechce

autor
11. jan 2025

@jozef1890 nemá

jozef1890
11. jan 2025

A môže byť unavený z práce, inak na chlapa zvykne prísť únava, stalo sa to aj mne a tiež s moja myslela všeličo možné potreboval som pár dní. Skutočne som bol veľmi unavený. Myslím si že sa to stane aj u žien že majú určité obdobie. Teraz napríklad aj tá moja, sex skoro tri roky celkom nič, čo som sa jej len dotkol šla ma byť po ruke ako decko, neviem vôbec čo sa stalo a pri tom mi hovorí že ma ľúbi, tak tiež neviem.

momoqui
11. jan 2025

Ja zasnem z tohto Mk. V jednej teme zeny pisu, ako vela sexuju doma, stale a vzdy a v dalsej teme zas pisu, ze nesexuju a ze im to vyhovuje.
Autorka, chlap pred 50 nie je stary a ak zrazu z nicoho nic nema chut, tak moze v tom byt aj ina zena alebo proste nema chut na teba ( a preto aj to tvoje znizene sebavedomie). Comu uplne rozumiem. Ak sa on anilen nesnazi to nejak riesit, je to sebecke a neuctive voci tebe. Mate deti?

mariaa79
11. jan 2025

@natalyya nestraším

nelili1978
15. jan 2025

No poviem Ti,že chlapi majú len silné reči, keď vidia mladé baby. Načo by im bolí? Keď nemajú bezodný účet, sú mladým ženám na h...o.

autor
20. jan 2025

@momoqui máme 1dieťa...Pochybujem ,že má inú....Od rána do večera v robote a nemá takú robotu kde by sa to dalo..teda aj keď v dnešnej dobe sa dá hocikedy hocikde . Vlastný muž má nechce ... žiarli ale nič preto nerobí.Jeho odpoveď je prečo nemáme sex ,že nebude robiť nič na silu 😭😭😭😭😈😈

Strana
z2