icon

Prečo má partner problém s vniknutím pri sexe?

dankadanka33
21. jan 2025

ahoj baby, mam taku otazku. mam prveho sexualneho partnera a vzdy ked mame sex má problem do mňa vniknut čo mu vobec nechapem. vzdy len tak trochu ale malo kedy cely. pri prstovani problem nemam tak nechapem

Strana
z2
natalyya
21. jan 2025

@dankadanka33 s prvym sa to stalo aj mne

natalyya
21. jan 2025

@dankadanka33 si dostatocne uvolnena pri tom?

lila246
22. jan 2025

hod do googlu ''vaginizmus''

mandarinka555
22. jan 2025

@dankadanka33 A čo tak lubrikant?

majkabambulik
22. jan 2025

to bude asi tym, ze vedome, ale aj podvedome vies, ze to nie je tvoj manzel - urcita istota zivota a tvoje telo sa tomu prirodzene brani. Psychika a telo su spojene nadoby a tebe hlava hovori, ze sa budes citit ako špinavá prostitútka - pekne povedané pre chlapov, ked to urobis. Jasne, mozes znasilnit svoju psychiku a povedat si, ze to takmer vsetci robia-cest vynimnkam-maju sex predtym ako maju manzela, aj telo, ale psychicke nasledky ti ostanu dozivotne - ak nieco na sebe/v sebe znasilnujes, No a pokial nie si zo socialne slabeho prostredia, kde si lahne kazdy s kazdym, ale vychovali ta normalny ludia-otec a matka ktori mali urcite moralne zasady, tak mozno cakaj neskor antidepresiva, lebo sa ti to zacne nabalovat, zistis, ze si pre chlapov iba spinava handra a potom ani tie antidepresiva nebudu pomahat - skusenost mnohych zien,. Ked budes mat toho praveho, budes jeho manzelka, tvoja psychika sa bude uplne inac spravat ako teraz a nebudes riesit taketo stavy ako mas teraz.

bellla25
22. jan 2025

@majkabambulik a uz len 2 zdravasy a ziaden predmanzelsky sex nech nik nezhori v pekle... to su rady do zivota... chlape ty tu uz neprispievaj

tina1549
22. jan 2025

@majkabambulik tak toto je silná káva, to už je na liečenie

crazy_cat_lady
22. jan 2025

:D spinava prostitutka, mna picne :D autorka prosim ta, nepocuvaj tieto zastarale rady z doby kamennej. skus sa uvolnit, pouzite lubrikant, dlhsia predohra atd.. ak by problem pretrvaval, obrat sa na gynekologicku

earlgrey
22. jan 2025

@majkabambulik 🤦‍♀️

kamatopo
22. jan 2025

@majkabambulik psychiku žien neskôr znasilnuju práve takí ako si ty, čo prišli ako druhí a nemôžu sa s tým vyrovnať😉.

macatt
22. jan 2025

@dankadanka33 problém môže byť na jeho strane, napr má úzku predkožku, že sa dostane len pokiaľ ho pustí..
Keď z tvojej strany problém nie je a prstami sa dostane..

majka99999
22. jan 2025

Kolko mate rokov, kolko ste spolu a aku formu ochrany pouzivate?
@dankadanka33

monikabull
22. jan 2025

@dankadanka33 A má ho tvoj partner dostatočne "tvrdého"? Nemá aj on stres a tým pádom je "mäkký"? Vyskúšaj ešte (osamote) vibrátor, kúp si nejakú normálnu veľkosť plus lubrikant a zistíš, či je chyba v tebe, alebo u priateľa....Ale ako už bolo spomenuté vyššie, skúste lubrikant aj spolu. Veľmi to pomáha👍...

monikabull
22. jan 2025

@majkabambulik sex pred manželstvom podľa môjho názoru predíde veľa rozvodom....Nie vždy si partneri "sadnú" po sexuálnej stránke. Ak sa smiem naozaj slušne opýtať ja neveriaca Vás veriaceho: Čo robíte Vy veriaci v prípade, že prebehne svadba a príde na prvý sex (už manželský) a zistíte, že je to celé zle, katastrofa, nepríjemné, neznesiteľné až nechutné......? Lebo v mojom prípade som v takejto situácii zaradila spiatočku a viac som to s tým človekom neabsolvovala a už vôbec by som si ho nezobrali za muža😅.....Sex v manželstve musí fungovať!!! Inak je to pretvárka a falošná hra......

danica2711
22. jan 2025

@majkabambulik " skusenost mnohych zien," ?! Leda tak skúsenosti žien, ktorým fanatická katolícka výchova natlačila tieto nezmysly do hlavy pred najmenej 100 rokmi a spôsobila im mnohé traumy a dlhodobé problémy

majlo1234
22. jan 2025

Dlha predohra, dobre sa uvolnit a pripadne nejaky lubrikant na tvojej strane a na keho tvrdy penis a pojde to

enmery
22. jan 2025

@majkabambulik Ešte si zabudol doplniť, že ak ženu znásilnia, je špinavá a treba ju verejne popraviť. A teraz sa vráť do jaskyne a hlavne sa, prosím Ťa, nemnož.😉

jamidea
22. jan 2025

@dankadanka33 podla mna to nie je problem muzov ale tvoj. Prst nie je penis, to nemozes porovnavat. Pustit ho musis ty, cize ako hore pisali, tzv vaginizmus sa to vola. Psychika robi vela

janulka1802
22. jan 2025

Buď nie si dosť uvoľnená alebo erekcia nie je dostatočná.

karolinakr
22. jan 2025

@majkabambulik nemôžeš porovnávať babu, čo mala troch frajerov za život so špinavou prostitútkou, tam mala chlapov asi dvesto a je to o niečo horší level existencie

harrisson
22. jan 2025

@monikabull sex je často clbeh na dlhú trať. Treba sa mu spolu učiť a spolu sa zlepšovať . Málokedy je to fajn od začiatku. U mňa bol najlepší sex až časom.

bluka2
22. jan 2025

@karolinakr dokonca ani tu *spinavu prostititku* netreba odsudzovat

enmery
22. jan 2025

@karolinakr
@bluka2
Pokiaľ viem, ani samotný Ježiš prostitútku neodsudzoval. A nedá mi nespomenúť to povestné zo sveta podnikania-kde nie je dopyt, nie je ponuka. Keby to chlapi nevyhľadávali, nikdy by žiadna prostitútka neexistovala, ani bordeli. Tak ak už chcem moralizovať, tak nielen tú chudera nešťastnú ale aj vzorného otecka od rodiny, ktorý si k nej odbehne😉Lenže väčšina si rada utrie papuľu len do prostitútky.

bessie12
22. jan 2025

@majkabambulik ty musíš mať kvalitný matroš 🤣🤣🤣🤣🤣

bystrozraky
22. jan 2025

@majkabmbulik Nejakým omylom si si dal like na vlastný príspevok... hehe, vtipné. Musím sa priznať, že som to nezvládol celé prečítať, ale nejako som nezahliadol, či musia byť manželia v kostole, alebo stačí na úrade. Ak by si napísal, že je láska dôležitá, tak to ešte beriem, lebo potom aj sex je 10x lepší. 🙂

torysheer
22. jan 2025

@majkabambulik Nie som zo sociálne slabeho prostredia, moji rodičia úplne normálni, som z troch detí v úplnej rodine a sama mám tri deti s exmanželom. Napriek tomu neberiem antidepresíva a necítim sa ako špinavá handra pred mojím terajším dlhoročným partnerom. A to verím v Boha, ale som odporcom ,,pseudokrestanov", ktorí sa bijú do pŕs lebo každú nedeľu chodia do kostola a pritom nedokážu ani držať sa pravidlá ,,nesudte lebo budete súdení"

torysheer
22. jan 2025

@dankadanka33 Skúste ten lubrikant, spolu so správne navedenou atmosférou dokáže zázraky. Každý môže mať inú tu ,, správnu " atmosféru- komunikácia základ

gerber58
23. jan 2025

@dankadanka33 pravdepodobne si stiahnuta, mozno sa podvedome bojis, alebo uplne citis obavy....skusajte pomaly, mozno lubrikant pouzite, ale ak sa na to necitis tak pockajte

betulinka1
23. jan 2025

@dankadanka33 tak prst a penis su dost rozdiel vo velkosti. Ked ma kondom, tam je aj lubrikant ale ty sa potrebujes viac uvoľniť, dlhšia predohra a Skus to opacne, ze ty si na nom. Kolko mas rokov?

romino
26. jan 2025

@earlgrey 😃 ....tiez mi to jedine napadlo pri tom prispevku, proste dat len facepalm emotikon

Strana
z2