Prečo majú muži potrebu sledovať a čumieť na iné ženy?
ty sa nepozrieš na pekného muža? Ja hej. Či myslíš sledovanie na IG? No to sa musíš spýtať tých, ktorí majú takýto druh koníčka, lebo normálny zrelý muž nemá už takéto pubertálne záľuby. Pozrie sa na peknú ženu, prečo nie, veď je to normálne
Ja sa takisto otocim za peknym chlapom, na tom predsa nic nie je, je to celkom prirodzene. A nerozumiem, komu to moze prekazat, ved je to taka automatika :D Robi to kazdy a nic zle na tom nevidim. Ci ty to beries uz ako neveru?
@elizabet173 sledovanie ano na instagrame.pripadne lajkovanie, písanie komentárov, že dobrá foto atd
Je to normálne 😀 mne sa stáva že keď idem s mužom v aute tak sa sem tam kukne na okoloidúcu slečnu/pani no a čo však nech sa pozrie ... vždy ho podpichnem a zasmejem sa na ňom 🤣 či ma doma toho málo 😀😀😀 a ja sa tiež pozriem na iného muža 🙈 ale nie tak okato ako môj drahý 😀
tak to je pre pubertiakov, zrelý muž má iné koníčky a ani neslintá ako bernardín, keď je v prítomnosti partnerky. Asi si zle vyberáš mužov
No, asi preto, lebo nie su slepi.
Pozrieť sa na iné pohlavie je normálne. Slubovali sme si vernosť, nie slepotu. Správny muž to však neurobí tak, aby to jeho polovička videla, lebo vie, že by to pre ženu bolo nepríjemné.
Keď len čumi je to v poriadku .Aj ja rada čumim na pekného muža ,obzriem sa tiežJe to ľudské ,nie sme slepci preboha.Starosti by som si robila keby nepozeral po opačnom pohlaví …
Lebo myslia na sex kazdych par min? xD
aj ja sa obzriem za pekným chlapom....mužovi som pred oltárom sľúbila vernosť, nie slepotu 😎
preco stale tato ista tema kazdych par dni? to zaklada stale ten isty clovek? 🙄
Neviem ci to fakt su vsetky zeny tu take benevolentne ale mne by vadilo keby na ig moj muž sledoval ine zeny a este im komentoval ze dobra fotka…nastastie on ani ig nema a zeny ktoré sa núkajú mu nesedia..jasne ze na ulici sa pozrie to aj ja …ale tieto sledovacky na sociálnych sieťach by ma hnevali a urážali
Akonahle toto riesis a nedokazes to zmenit a tvoj partner to vidi, tak podvedome dostava od teba signal:
vadi mi to, nesuhlasim, ale nedokazem ti zabranit -> neviem, co s tym -> som v koncoch = mozes si robit, co chces.
Ja budem struhat namrzene vyrazy -> hovorit ti vycitky -> hnevat sa, ale... budem s tebou, nic sa nemeni = mozes si robit, co chces.
A toto sa deje u vacsiny zien.
Moznosti nie je vela, lebo to patri do kategorie vecim, ktore mozeme ovplyvnit len zvonka.
Jedna je ignorovat a naopak mu ukazat, ze kym on ma oci inde, ty si nestrazena a volna.
Dalsia odsledovat, ci to ma pre neho hlbsi vyznam. Teda necitit sa apriori dotknuta, ci ohrozena vo svojej pozicii. Mozno proste len potrebuje pozerat. Tak ak je to takto, tak nechat tak. Neriesit. Ako ked ma slabost na cokoladu.
Ak to ma pre neho hlbsi vyznam (nebodaj prida to, ze zacne dotycne zeny oslovovat, prihovarat sa, nadvazovat kontakt rovno pred nosom svojej zeny) - tak kazda presne vie, co ma urobit.
A tu casto zacina zacarovany kruh, lebo ona to nechce urobit.
Takze ona sa bude fukat, hnevat, vycitat, riesit vsade mozne a s kadekym, preco to on robi a nechce prestat. Ako ju to uraza, boli, trapi. Ale bude ostavat s tym, kto je je to robi.
@hilda08 ak by môj partner )už dávno nemáme 30 ani 40) na IG niekoho sledoval a lajkoval, písal komentáre pod nejaké baby, tak by som si myslela, že nie je kompletný. Ale absolútne mi nevadí, ak sa sem tam obzrie za peknou babou, sama ho upozorním - pozri, aká dofúkaná (väčšie prsia), tiež on upozorní mňa na pekného muža. Jasne, že nie päť krát denne a že neslintáme a nepozeráme s otvorenými ústami.
Ja som divna, vobec na chlapov nepozeram ,nezaujem 😃
Ale k teme, je to normalne
Je rozdiel pozriet sa a pozriet sa. Ja sa pozriem,rada sa pozriem,ale decentne tak aby sa oartner necitil zle a ani objekt mojho pohladu. Ja vrcholne neznasam chlapov,ktori idu so svojou zenou a idu oci nechat na inej. Pozriet sa je zdrave a normalne,ale vyslovene cumiet a slintat,to uz je cez ciary.
no teda nikdy som sa neotáčala za chlapmi. skôr sa dá povedať že si niekoho zaujímavejšieho všimnem, to je všetko. Ale muži sú asi viac zrakovo orientovaní a proste sa pozerajú podľa mňa aj tak automaticky a hlavne keď sa im niečo páči.
Každá žena pozrie na muza, ale je to iný pohľad ako muži na ženy. 🤣🤣 Ženy to vedia, tak ze dávajú toho na sebe veľa a zároveň málo 🤣😔
Neviem co môj partner sleduje na IG alebo nie, lebo do jeho mobilu nepozerám.Takisto predo mnou neocumuje iné ženy ak to robí mimo tak co oči nevidia srdce nebolí. Prečítať si jedálny lístok zakázané nie je, dôležité je, ze zje navarene doma 😉, ja sa tiež pozriem na iného chlapa a aj si koľko krát pomyslím to je kus ale neslintam pri tom a ani to pre mňa neznamená žeby som toho môjho vymenila.
@elizabet173 Ano ved presne to iste hovorím 🙂
Ja si takmer vôbec nevšímam ľudí okolo seba či už som single alebo vo vzťahu. Neotacam sa nečumím neslintam. Keď to dokážem ja dokáže to aj môj partner 🙂 ak nie tak nie je môj partner 😌
....lebo "sľubovali vernosť nie slepotu "
lebo si ta s nimi porovnava.

a ty sa neobzries za inym chlapom ??