icon

Prečo majú muži tendenciu podvádzať partnerky?

22. nov 2024

Preco maju muzi taku tendenciu podviest svoju partnerku? Viem o tolkych pripadoch, a este viac ma zaraza, ze tie zeny su krasne, mudre, schopne, ti muzi by mohli byt radi, ze ich maju. Mam kamaratku, ma vztah 7 rokov, minuly rok ju jej priatel podviedol s 18 rocnym dievcatom. Bez dovodu, teda on to odovodnil tak ze kedze kamaratka prave robila rigoroznu skusku tak sa citil ze ho prestala lubit. Zato on ledva dokoncil maturitu. Pracovala som v jednej firme, kde mal majitel sexualne narazky ku kazdej jednej ktora tam pracovala, aj sa pokusal o dotyky, bol to jeden tucny, nie prilis pohladny, nepritazlivy muz. Mal uz manzelku, ktora tam obcas chodila, bola to jedna krasna zena, par krat sme spolu sedeli na kave, aj velmi mudra a mila. Neviem si predstavit aky dovod ma jej muz davat navrhy inym zenam a pozyvat ich na hotel. Uz uplny vrchol je moja suseda, je detska lekarka, jej muz tiez lekar. V septembri rodila, mala rizikove tehotenstvo aj komplikovany porod a v oktobri zistila, ze jej muz si zacal este pred letom s nejakou novinarkou, zo dna na den sa vyparil, s nou ani nekomunikuje len posiela peniaze detom. Ako mozu byt muzi taketo svine? Ja nechapem. Tiez ma uz podviedli, a je to jeden z najhorsich pocitov, ale nerozumiem preco maju tendenciu toto robit. Ja som nikdy nikoho nepodviedla, ani mi to nenapadlo. Preco sa toto deje? Ze maju zenu, s ktorou by mohli byt spokojni, no aj tak nahanaju ine?

morpheuss
22. nov 2024

@h2 Tipnem si, že ťa tu stalkuje nejaký ex, ktorému si dala košom a je to pravdepodobne ten urážlivý typ muža, ktorého ego nedokáže spracovať odmietnutie. Ale ja vážne nie som ten typ a s vysokou pravdepodobnosťou si tipujem, že sme spolu v minulosti my dvaja nič nemali.

h2
22. nov 2024

@morpheuss Nehovor, že vás je takých viac! 😳

demodun
22. nov 2024

@morpheuss ale no, zas sa tak nepredvádzaj.
Ešte že sa tí slabší jedinci majú na čo vyhovoriť 🤔

h2
22. nov 2024

@demodun Ďalší, čo prišiel na Modrý koník a myslí si, že tu prítomné ženy z neho spadnú na zadok a v lepšom prípade nejakú zúfalku ukecá na sex. (Teda, za predpokladu, že to nie je ten, koho myslím, veď vieš, kto. 😜)

demodun
22. nov 2024

@h2 a veď ho to rýchlo prejde 😅

morpheuss
22. nov 2024

@h2 Bingo. Už som dostal 5 ponúk na sex od žien, ktoré spadli na zadok z mojej gramatiky. Oplatilo sa.

h2
22. nov 2024

@morpheuss Gratulujem. 🙄

morpheuss
22. nov 2024

@h2 Ešte je len obed.

zuzanita1609
22. nov 2024

Podvádzajú len slabé jedince a aspoň sa páni máte na čo vyhovárať. Aj vo zvieracej ríši sú samce,ktoré sú celý život len pri jednej samičke. 😜 Čiže tieto odkazy na pudy sú len "obhajobou"slabých jedincov 🤭

morpheuss
22. nov 2024

@zuzanita1609 V zvieracej ríši sú aj samičky, ktoré po sexe samčekovi zožerú hlavu a potom zožerú aj jeho celého. U nás tomu ženy hovoria manželstvo.

zuzanita1609
22. nov 2024

@morpheuss áno, niektorým by sme mali niečo zožrať,ale hlava by to nebola 😅

demodun
22. nov 2024
demodun
22. nov 2024

@morpheuss dobrú chuť k obedu a uži si to.
Aj keď skôr si myslím, že ti prišli ♥️ so správou Modlím sa za teba
Len si to nedocital od radosti 😁

h2
22. nov 2024
morpheuss
22. nov 2024

@demodun Pozorne čítam všetky vaše príspevky a niekedy ma z nich tak bolí hlava, že ľutujem, že nie som modlivka ❤

zuzanita1609
22. nov 2024

@morpheuss a ja sa len pýtam,čo vedie muža s takým myslením a zavedenie účtu na mamičkovské fórum? 😜

morpheuss
22. nov 2024

@zuzanita1609 Radšej tú hlavu, lebo tam dole máme väčšinu dňa sústredenú všetku krv, takže by sme z toho vykrvácali. A kto by vám potom otváral džemíky?

morpheuss
22. nov 2024

@zuzanita1609 Už to tu bolo predsa napísané. Očakávam, že vás svojou gramatikou všetky ohúrim a dostanem stovky ponúk na sex. Zatiaľ len 6, čo je trošku pod moje očakávania.

zuzanita1609
22. nov 2024

@morpheuss aha 🤭. Tak dúfam,že sa medzi nimi nájde tá modlivka 😁. A ja sa modlím za teba ❤️🤣

morpheuss
22. nov 2024

@zuzanita1609 Ďakujem krásne všetkým vám, ktoré sa za mňa modlíte ❤ ❤ ❤ Keby ste sa takto modlili za Putina, už mohol byť na Ukrajine mier.

lentilka78
22. nov 2024

Podvádzajú aj muži aj ženy, myslím, že nejaký zásadný rozdiel v tom nie je. Poznám to z okolia, z prace, z rodiny... Napríklad jedna moja dobrá kamarátka svojho muža podviedla nespočetne veľakrát s viacerými mužmi, on o tom netuší, a ona si nevie pomôcť, zakaždým jej dohovaram, zakazdym hovorí, že už to neurobí, a aj zák to urobí, má to v sebe jednoducho. Rovnako poznám prípady kedy sa muž či žena naozaj zamilovali do niekoho iného a doma už viac neboli šťastní, každý má na to asi nejaký iný dôvod, ja som nikdy nepodviedla a v manželstve som ani podvedena nebola(aspoň dúfam) 🙈, ale v minulosti ma bývalí podviedol, aj keď to nikdy nepriznal na rovinu, len nedokázal žiadny vzťah udržať dlhšie ako 2 roky

morpheuss
22. nov 2024

Je mi zle zo všetkých žien, ktoré nespočetne veľakrát podviedli svojich mužov. Kde sú? Kde bývajú tie mrchy? Pošlite mi adresy, nech im všetkým prídem osobne dohovoriť.

pralinka25
22. nov 2024

@morpheuss no a jeden by si myslel ze ludsky druh sa vyvija a pokrocil z pracloveka pohananeho pudmi. Ocividne stale tu mame vetvu tora zakrpatela so svojimi pudmi v starsom vyvojovom stadiu. Ostatni maju mozog a vedia svoje pudy ovladat.
Podvadzat netreba. Nikto nikoho nenuti zit vo vztahu. Staci ostat single a moze si opichat kto co chce pokial jedna narovinu o co mu ide. Ziaden problem pre nikoho.

zuzanita1609
22. nov 2024

@pralinka25 👏 súhlasím. Tí čo neudržia "vtáka v hniezde" by mali byť, ostať single už naveky. Amen 😆

zuzanita1609
22. nov 2024

A samozrejme aj "veverku v strome" 😜

morpheuss
22. nov 2024

@pralinka25 Krásne si to napísala, ďakujem. Ja síce mozog mám, ale všetka jeho kapacita sa sústredí na gramatiku, takže na ovládanie pudov už nič nezostalo. Preto vás ženy obdivujem. Niekedy proste vypnete, napíšete tip/typ naopak, alebo zarúbete vyššý, alebo že bývalí urobil to a to... ale ovládnete vďaka tomu svoje pudy, potlačíte inštinkty a neponúknete sa mužom ako ja len tak na sex.

Snáď aj ja raz budem dostatočne silný aby som to viskúšal. Ach, už to začína fungovať aj u mňa!!!

h2
22. nov 2024

@morpheuss Trápne! 😒

thirstymonk
22. nov 2024

@h2 Máš k tomu dajake štatistiky, štúdie?

pochod
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
22. nov 2024

@morpheuss ovladas tak super gramatiku aspon troch dalsich svetovych jazykov ze by to aspon k niecomu bolo? Tou slovencinou zas taku dieru do sveta dnes uz neurobis. Lebo vsak plytvat takou zrucnostou na modrom koniku je mozno aj zbytocne.