icon

Prečo majú muži tendenciu podvádzať partnerky?

22. nov 2024

Preco maju muzi taku tendenciu podviest svoju partnerku? Viem o tolkych pripadoch, a este viac ma zaraza, ze tie zeny su krasne, mudre, schopne, ti muzi by mohli byt radi, ze ich maju. Mam kamaratku, ma vztah 7 rokov, minuly rok ju jej priatel podviedol s 18 rocnym dievcatom. Bez dovodu, teda on to odovodnil tak ze kedze kamaratka prave robila rigoroznu skusku tak sa citil ze ho prestala lubit. Zato on ledva dokoncil maturitu. Pracovala som v jednej firme, kde mal majitel sexualne narazky ku kazdej jednej ktora tam pracovala, aj sa pokusal o dotyky, bol to jeden tucny, nie prilis pohladny, nepritazlivy muz. Mal uz manzelku, ktora tam obcas chodila, bola to jedna krasna zena, par krat sme spolu sedeli na kave, aj velmi mudra a mila. Neviem si predstavit aky dovod ma jej muz davat navrhy inym zenam a pozyvat ich na hotel. Uz uplny vrchol je moja suseda, je detska lekarka, jej muz tiez lekar. V septembri rodila, mala rizikove tehotenstvo aj komplikovany porod a v oktobri zistila, ze jej muz si zacal este pred letom s nejakou novinarkou, zo dna na den sa vyparil, s nou ani nekomunikuje len posiela peniaze detom. Ako mozu byt muzi taketo svine? Ja nechapem. Tiez ma uz podviedli, a je to jeden z najhorsich pocitov, ale nerozumiem preco maju tendenciu toto robit. Ja som nikdy nikoho nepodviedla, ani mi to nenapadlo. Preco sa toto deje? Ze maju zenu, s ktorou by mohli byt spokojni, no aj tak nahanaju ine?

morpheuss
22. nov 2024

@zuzanita1609 keď hovoríš s veľkým egom myslíš tým ego alebo je to krycie slovo pre .....?

zuzanita1609
22. nov 2024

@morpheuss tak si to ty 😁. Som rada ,že si sa vrátil,ale už buď milý, budú milé k tebe 😊 😉.

lentilka78
22. nov 2024

@zuzanita1609 akosi ma nenapadá žiadny nick 🙈🫣

morpheuss
22. nov 2024

@zuzanita1609 takže nie veľké ego, ale ................? Potom áno, som on! Povedz to aj všetkým kamarátkam. Že som späť, nech mi napíšu...

zuzanita1609
22. nov 2024

@morpheuss áno,čo dorastlo v gacoch,nestihlo už v hlave (aký pôžič, taký vráť) 🤭.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
22. nov 2024

@zuzanita1609

Zorro či chodec?
Ty si chodila so Zorrom? 😆 @h2

karolinakr
22. nov 2024

@earlgrey jak sa volal ten tvoj z koníka?

h2
22. nov 2024

@karolinakr Jasné, že nie, preboha! 😱😁
A chceš povedať, že ty nevieš, o kom je reč?

karolinakr
22. nov 2024

@h2 som na vážkach
jak sa volal ten treti?

h2
22. nov 2024

@karolinakr Máš to v správe. 😉✉️

karolinakr
22. nov 2024

@h2 jaj, jasné !! 🤙

morpheuss
22. nov 2024

@h2 aj mne pošli

zuzanita1609
22. nov 2024

,,Šak" egoooo 🤭🤣. Väčšia nápoveda asi byť nemooože 😉

earlgrey
22. nov 2024

@karolinakr Môj? ja som nemala nikoho z MK 🤣 ale tuším koho myslíš...

karolinakr
22. nov 2024

@earlgrey tvoj kamarát, tak som to myslela, priatel

zuzanita1609
22. nov 2024

Ehm,babyy,vy ste niektorá chodili s niekým,z koníka? 😲 Waw,tak to je teda odvaha a výzva teda 🤭😁.

katkati
22. nov 2024

@morpheuss Výhovorka slaboduchých.

karolinakr
22. nov 2024

@zuzanita1609 nie chodili, iba mysleli na seba

earlgrey
22. nov 2024

@karolinakr Nemám ani kamarátov z MK...a ani by som nikoho kamarátom nenazvala, lebo písaná forma komunikácie z človeka kamaráta nespraví, aspoň u mňa nie...a koho myslíte vy? toho, čo som sa snažila zachraňovať a hrala som sa na Matku Terezu, meno začína na O? alebo toho druhého, pre ktorého som bola uhorkovou kráľovnou? 🤣

earlgrey
22. nov 2024

Heeej už mi aj srdiečka chodia 🤣🤣🤣

karolinakr
22. nov 2024
karolinakr
22. nov 2024

@earlgrey a že nikoho nemáš..oklameš vieš tak koho..

earlgrey
22. nov 2024

@karolinakr Neklamem, nemám...jeden ma nechcel lebo som bola príliš tučná a on tučné ženy nechce a druhý si asi vstúpil do svedomia a zázračne prerušil kontakt 🤣

h2
22. nov 2024

@zuzanita1609 Jasné, že nie! To len dotyčný si myslí, že som v ňom odhalila nejakého svojho odmietnutého bývalého. Ale nie je to pravda.

karolinakr
22. nov 2024

@earlgrey ale hugger ta pozdravoval, len som ti to zabudla napisať

karolinakr
22. nov 2024

@morpheuss povedz jedno slovo a budem vedieť, že si to ty

earlgrey
22. nov 2024

@karolinakr zlatý, aspoň on 🤣 no a koho myslíte? O alebo M? 😄 nech som v obraze

karolinakr
22. nov 2024

@earlgrey kto ta nechcel ako tučnu? O? ty si uvažovala o chodení s ním? 😅😅

earlgrey
22. nov 2024

@karolinakr Nikdy v živote!!! ale on to napísal takým štýlom, akože ok...mohol si myslieť, že po ňom idem, lebo som bola milá, ochotná "vypočuť", poradiť, nestrácala som pri ňom nervy atď. ale tak taká som...a hlavne nesúdim ako veľa ľudí. A ty odpovedaj na moju otázku a nedávaj mi ďalšie 🤣