Prečo môj manžel nenosí obrúčku?
Ahojte. Idem sem s pre niekoho smiešnou témou. Môj manžel od začiatku svadby nenosí obrúčku. Resp. všimla som si, že na verejných akciách, kde by bol nejak fotený, fotky z firmy kde pracuje, ktoré sú na internete, ju nemá, má ju iba so mnou, keď ideme niekam spolu. Kdekoľvek by s ňou mohol byť odfotený a daný na web, ju nemá. Už sme vo vzťahu prekonali 2 jeho nevery. Jeden "úlet", druhá trvala niekoľko mesiacov. V oboch prípadoch ma kontaktovali dotyčné milenky, vraj ich oklamal, že je slobodný. V minulosti mal aj prenajatý byt na tento účel. Sľúbil, že ju bude nosiť. Nenosí do dnes. Veľa vecí mi nesedí. Má zrušené soc.siete, spoločné fotky mám zakázané kdekoľvek pridávať, to som nemohla nikdy. Razantne to zakázal aj zvyšku rodiny, čo sa týka rodinných akcií atď. Boli sme min.rok na plese, výsostne povedal fotografovi, aby nikde naše spoločné fotky neboli. Okrem tohto je pozorný otec a manžel. Absolvovali sme stovky hodím terapií a snažíme sa budovať náš vzťah. Stará sa o nás. Ale je mi to podozrivé. Aký nato máte názor?
Možno si len dáva obrovský pozor aby ho nenačapala jeho druhá žena/rodina. 🤷 Sorry ale ty si fakt mimo keď mu toto trpíš...mala by si si viac vážiť samu seba. 😒
“nieco mi vravi, ze s tym neprestal” …..naozaj? iba niečo? pre boha veď si ten tvoj príspevok po sebe prečítaj, predstav si, že ti to napisala kamarátka, a potom nám povedz co by si jej na to povedala…. ja neverím že je niekto tak blbý hlupy a naivný ako ty. neuraz sa. ty aj keby ho načapeš u vás v posteli tak tomu neuveríš. co viac ešte potrebuješ? vždy som od nikoho toľko varovných signálov nepočula ako v tvojom prispevku. áno, jasne že nebude nosiť obrucku. ved sa tvári že ty neexistujes. že ženatý nie je. ved si to aj sama napisala že milenky ta kontaktovali a že im nakecal že je slobodný. a ďalej v tom pokračuje, len už sa poučil a snaží sa to sťažiť ohrdnutym milenkam aby ta nekontaktovali. tebe príde normálne že nejaky manzel káže fotografovi na svadbe aby tie fotky nikde nadával?! ten si teda fakt dáva záležať aby skryl tvoju existenciu. kokos a že byt si prenajimal na vy*eby….no mám dost. snáď si nemyslíš že ten prenajímal len kvôli nejakej jednaj….tam ich ale muselo byt. fuj. velebnosti jdu blejt.
Si si istá že nemá žiadne sociálne siete? Ako píšu baby obrúčka je absolútne najmenší problém
Poznam par takychto "vzornych" muzov a ano maju aj soc siete len pod pseudonymami takze tazko vypatrat. Dokonca vedu pararelne zivoty a manzelky nic netusia
To,že je vzorný otec,materiálne sa postará je ok.
Ale to niečo hovorí o ňom ako o vzorom manželovi?
Jednak neverný už bol,jednak si veľmi bráni súkromie -svoje. A nechce s tebou byť zvecnený niekde verejne.
Kto normálny by toto robil?
Ty chodíš do práce?vieš byť sebestačná?či si závislá od neho,že si ho tak chrániš?
Mne osobne by stačila jedna nevera.....otcom by mohol byť starostlivom,ale manželom by už nebol.
A poznám kopu žien,kt.maju super ex otcov svojich detí,ale manželstva skončili.
Kvôli čomu sa ho po všetkom Tom držíš a ospravedlňujem si ho?
@alicka92 Snazil sa to urovnat, nadherne dovolenky, vylety, pre rodinu vsetko. Len mi nejde do hlavy, preco aj napriek tomu zije takto anonymne...
No preto, lebo s tým neskončil, akurát si dáva viac pozor. Pozorný je, aby si nemala žiadne podozrenie. Áno, nevera sa môže prihodiť a človeka to potom mrzí, ale cielene si na to prenajať byt, to je silná káva a neutešuj sa tým, že to bolo dávno.
@alicka92 takže: takto sa dokonalý manžel, otec nespráva. V čom je dokonalý? V tom, že si prenajímal byt pre štetky? Alebo v tom, že fotografom zakazuje zverejňovať vaše fotky? Tak potom dakujem, že ja nemám takú dokonalosť doma. Vraj iné ženy majú doma lenivé obludy? Tak ty máš doma kurevnikovsku obludu. Bral vás na úžasne dovolenky? V tom je ta dokonalosť? Stačí ti vylet k moru a už máš doma dokonalého chlapa? Načo potom píšeš sem, keď máš na všetko ospravedlnenie. Sama vieš že ta podvádza jedna radosť.
@alicka92 Preboha, preber sa! 2x ti bol neverný, v oboch prípadoch si sa to dozvedela tak, že ťa kontaktovala priamo jeho milenka s tým, že jej klamal, že je slobodný, ale ona zistila opak a prišla ti to povedať. Takže k tým dvom si pripočítaj XY tých, čo mu uverili, že je slobodný, nezistili, že je ženatý. A ďalší XY tých, čo to zistili, ale nič ti nepovedali. Vážne si myslíš, že mal len tieto dve? A keby ťa nekontaktovali, myslela by si si, akého máš super verného manžela?
Ešte k tomu, že "ale ináč je to dobrý otec a manžel". To som tu už videla v stovkách príbehov! Žena vždy napíše niečo neodpustiteľné (doplň si, čo chceš, od agresivity, násilia, alkoholizmu, nevery až po drogy a gamblerstvo) a k tomu dodá "ale ináč je super otec a manžel". No nie, nie je. A neutešuj sa tým, že iné ženy majú všetky hrozných manželov, lebo si čítala na koníku, že doma ani neumyjú riad. Ženy, ktoré majú dobrých a starostlivých mužov (a verím tomu, že je náš drvivá väčšina) o tom nebudú zakladať témy na modrom koníku.
@alicka92 vybrala si sama dobrovolne zivot v zlatej klietke, mas o vsetko postarane, dovolenky, zebezpecene deti aj ty si urcite dobre zabezpecena. Tie vase terapie boli o nicom, tvoj pan Dokonaly to dobre zahral ako sa snazi a ty aj terapeut ste mu to zozrali. A mozno terapeut ani nie, ale co mal s tebou robit, ked si nepochopila, ze zijes s klamarom a za ziadnu cenu sa nevzdas pohodlia, ktore ti poskytuje?
Takze bud si budes uzivat vsetky benefity, ktore od manzela dostavas a budes zit podla jeho pravidiel alebo konecne nieco spravis. Ale ty nespravis, pretoze on presne vie, ze na nemas odvahu spravit cokolvek c by ohrozilo tvoje pohodlie. On to velmi dobre vie a vyuziva to. Ty si len domaci spotrebic, nevyhnutny k tomu aby jeho domacnost fungovala, aby bolo o deti postarane a viac od teba nepotrebuje. Takze pekne sa stotozni s tou rolou domaceho spotrebica a nerob si ziadne naroky. Za tvoje sluzby ta dobre plati, a vsetko ostane si vybavi mimo domu.
(Zacni rozmyslat co bude s tebou, ked uz nebude potrebne sa starat o deti, ked uz budes len zbytocna ostara, ktora mu doma zavadzia. Ten okamzik je den za dnom blizsie, s tym pocitaj)
Nechápem kde ženy chodíte na takých blbcov 🙈 každá druhá téma o tom istom akého ma doma idiota. Nechápem fakt 😂
@alicka92 už som týmto pádom čítala snáď všetko....veľa šťastia! ( a rozumu)
@ariannazara nie, toto nie je o tom, ze kde chodia zena na takych blbcov. Toto je presne opacny pripad. Chlap si vybral taku, s ktorou moze zaobchadzat ako s onucou. Velmi dlho a precizne vyberal taku, ktora mu zozerie vsetko...
@ariannazara ide aj o to, koľko je žena ochotná mužovi tolerovať.
@ariannazara ale hlavne že je dokonalý, pozorný a starostlivý otec...ktovie koľko ďalších detí takto musí zvládať, o ktorých autorka nemá poňatia. 😏 Možno práve preto tie skrývačky a anonymita. Včera som sa dočítala že Kollár má ďalšie dieťa...18te či 19te? 😃 Ale prvé čo mi prebleslo hlavou, že aké to musí byť hrozné pre tie deti, vedieť že majú otca a musieť sa o neho deliť s ostatnými a vidieť ho raz za čas. A druhá vec, ako sa asi cíti tá žena....aj keď teda väčšina si toto zjavne vybrala úplne dobrovoľne....tak nejak mi pripadá aj autorka. Vie že ju muž 2x podviedol, zatajuje ju aj jej deti pred verejnosťou, ale čo neurobí pre svoje pohodlie. Je zjavné že kade chodí, tam si užíva. 🤢
Na mieste autorky si dávam robiť pravidelne test na pohlavné choroby. 😒
@viestta veď práve toto...nejak si to sama vsugerovala chuderka....už je z neho úplne zmagorená. Ale že zo seba takto v pohode a vedome robí úbohú handru, tak to je už sila. 🤷 On ju má čisto ako pani domácu čo sa postará o deti a aj o tu domácnosť a pekne slušne sedí a šúcha nôžkami, kým sa pán nevráti zo záťahu. To už musí byť aká nízka sebaúctu tej ženy, neuveriteľné. 😩🙄
@alicka92 Mam nazor,ze si nevazis samu seba. Si zavisla na muzovi,ktory hra 2 tvare. Jedna tvar dokonaleho otecka a manzela, druha tvar slobodný muz,ktory si rad uziva zivot a sex s inymi zenami. Nikdy ti nebude verny,len ty si naivna. Bud sa zmier s tym,ze nie je len tvoj,uzivaj si zivot s jeho peniazmi alebo sa rozved a budes konecne v pohode s kludnou mysliu. Peniaze nie su vsetko.
A ešte taká úvaha.. Ktovie prečo ťa kontaktovali tie dve milenky, nie náhodou preto, že boli obe ohrdnuté a našiel si ďalšiu.. A ako vlastne na teba prišli, ak bol de facto slobodný mládenec.
@ibrunova aspoň tie milenky mali v sebe nejakú hrdosť..

@vikiki29 ja nechcem rýpať ani nič ale príde mi to ako príspevok tajnej manželky Borisa Kollára 🤣🤣🤣