icon

Prečo moja partnerka odmieta sex?

sirius79
9. júl 2025

Ahojte, možno mi budete vedieť poradiť. Partnerka vôbec nechce sex(vraj ho nepotrebuje). Reč o tom je slepá ulička. Nevadilo by mi, keby sme to mali 2-3 krát do mesiaca, no čakať aj niekoľko rokov a stále nič,už je zcestné. Všetko ostatné funguje, tak naozaj nerozumiem, prečo nechce sex. Neviem, čo mám robiť.

Strana
z5
kassandra25
16. júl 2025

@sirius79 a nemozes si proste este pockat tych dalsich par rokov bez sexu ako doteraz , az kym nevyhodis kopyta, a neotravovat tu ludi so svojimi hlupymi problemami, ked nemas vlastny mozog?

sirius79
autor
16. júl 2025
@kassandra25

@sirius79 a nemozes si proste este pockat tych dalsich par rokov bez sexu ako doteraz , az kym nevyhodis kopyta, a neotravovat tu ludi so svojimi hlupymi problemami, ked nemas vlastny mozog?

@kassandra25 Hlúpa a trápna odpoveď. Na viac asi nemáš.

subartic
16. júl 2025
@sirius79

@sirius79 teraz tvoje spolužitie s matkou svojich detí nezachráni manželstvo , čas si už prešvihol . Je jednoducho neskoro , ona je citov od teba už dávno odrhnutá . Deti ti vyletia z domu a vypakuje asi aj teba a začne žiť inak a zrejme aj s niekým iným . Je ešte mladá aby takto žila.

sirius79
autor
16. júl 2025
@subartic

@sirius79 teraz tvoje spolužitie s matkou svojich detí nezachráni manželstvo , čas si už prešvihol . Je jednoducho neskoro , ona je citov od teba už dávno odrhnutá . Deti ti vyletia z domu a vypakuje asi aj teba a začne žiť inak a zrejme aj s niekým iným . Je ešte mladá aby takto žila.

@subartic Manželstvo som tu ani riešiť nechcel, viem, čo bude neskôr a neriešim to už.

subartic
16. júl 2025
@sirius79

@subartic Manželstvo som tu ani riešiť nechcel, viem, čo bude neskôr a neriešim to už.

@sirius79 ak si neurobil nič zlé voči nej , tak si myslím to že si si ju nevzal je kameň úrazu. Nie si jediný čo takto skončí, jednoducho my ženy na rozdiel od vás máme pamäťovú stopu.

kassandra25
16. júl 2025
@sirius79

@sirius79 no vidis, nemam na inu odpoved a na tom svojom nikdy nebazírujem, aby si ma zobral a bez sexu ho z domu nepustím. Nepisem sem a nemam take problemy, ako mas ty. Ja mozem mat hlupu a trapnu odpoved, ale zle zijes ty!

Strana
z5