Prečo moja partnerka odmieta sex?
Ahojte, možno mi budete vedieť poradiť. Partnerka vôbec nechce sex(vraj ho nepotrebuje). Reč o tom je slepá ulička. Nevadilo by mi, keby sme to mali 2-3 krát do mesiaca, no čakať aj niekoľko rokov a stále nič,už je zcestné. Všetko ostatné funguje, tak naozaj nerozumiem, prečo nechce sex. Neviem, čo mám robiť.
@sirius79 a nemozes si proste este pockat tych dalsich par rokov bez sexu ako doteraz , az kym nevyhodis kopyta, a neotravovat tu ludi so svojimi hlupymi problemami, ked nemas vlastny mozog?
@kassandra25 Hlúpa a trápna odpoveď. Na viac asi nemáš.
@sirius79 teraz tvoje spolužitie s matkou svojich detí nezachráni manželstvo , čas si už prešvihol . Je jednoducho neskoro , ona je citov od teba už dávno odrhnutá . Deti ti vyletia z domu a vypakuje asi aj teba a začne žiť inak a zrejme aj s niekým iným . Je ešte mladá aby takto žila.
@sirius79 teraz tvoje spolužitie s matkou svojich detí nezachráni manželstvo , čas si už prešvihol . Je jednoducho neskoro , ona je citov od teba už dávno odrhnutá . Deti ti vyletia z domu a vypakuje asi aj teba a začne žiť inak a zrejme aj s niekým iným . Je ešte mladá aby takto žila.
@subartic Manželstvo som tu ani riešiť nechcel, viem, čo bude neskôr a neriešim to už.
@sirius79 no vidis, nemam na inu odpoved a na tom svojom nikdy nebazírujem, aby si ma zobral a bez sexu ho z domu nepustím. Nepisem sem a nemam take problemy, ako mas ty. Ja mozem mat hlupu a trapnu odpoved, ale zle zijes ty!

@sirius79 a nemozes si proste este pockat tych dalsich par rokov bez sexu ako doteraz , az kym nevyhodis kopyta, a neotravovat tu ludi so svojimi hlupymi problemami, ked nemas vlastny mozog?