Prečo moja priateľka necítila nič počas prvého sexu?
Je mi to trošku trapne ale aj tak sa potrebujem poradiť s vami s frajerkou som mal prvy sex premna to bolo super no prenu skoro žiadny zažitok a povedala mi že vôbec nič necitila skratka ako by som tam ani nebol a ja vôbec neviem čim to je a plus vôbec ani nekrvacala si myslim že každa baba krvaca po svojom prvom sexe a vôbec neviem čim to je 😕
@jankoqw21 to, ze zena krvaca pri prvom sexe, je uz davno vyvratene. Niektore maju tak pruznu panensku blanu, ze proste ustupi. Niektorym sa blana porusila pri sporte ci inych cinnostiach. Krvacanie ako znak panenstva je iba prostriedkom, ako zenu ovladat a trestat, v dnesnej dobe by to uz malo byta archaizmom.
Ja som pri prvom sexe nekrvacala a dokonca som si ho aj uzila. Ale to bolo vdaka roznym faktorom, ktore tu nebudem vymenuvat.
Rozhodne si vsak myslim, ze drviva vacsina parov potrebuje cas sa zladit. treba byt k sebe uprimny a nehanbit sa.
@jankoqw21 nech sa prihlási tá, ktorá si prvý sex užila 😂 nikto nespadol z neba ako učený profesionál, chce to tréning. A ja som tiež pri prvom sexe nekrvcala, nie je to pravidlo, vôbec nemusí dôjsť k pretrhnutiu nejakeho tkaniva. Panenska blana nie je membrána, ktorá zabraňuje vniku cudzích telies do pošvy, nie je to ako folia natiahnutá na vrchu pohára. Porušiť sa môže dávno pred prvým sexom úplne nevedomky. Chlapci by si mali doštudovať trošku biológiu, lebo mate zvláštne predstavy o ženskom tele
@medda_beda Bože môj píšeš jedine ty hlúposť. Hymen nie je žiadna blana! Ako si ju ľudia predstavujú! Nastuduj si prosím skôr než budeš písať na verejné fórum kraviny.
To, že ty si krvacala môže byť milión faktormi a nie blanou. Ale panenska blana je viacmenej len dobrý mýtus v tej predstave, že sa niečo musí roztrhat a chlap ju musí prebiť... Takto to fakt nefunguje.
@egonsk Vtedy treba skúsiť vedľajšiu dierku, tá je užšia. Dokonca tam nehrozí ani otehotnenie.
Autor - ak by aj panna nebola, je to čisto jej vec a keď nechce nemusí to hovoriť.. tak či tak - krvácanie po prvom raze nie je nič nevyhnutné, každá žena má inú hrúbku blany, inú elasticitu a tak sú aj skúsenosti iné, je to úplne prirodzené..
Tak či tak, rozčuľujes sa nad tým, že ti tu niekto napísal že nestačí len zasuvat ale aj venovať sa - veď to je pravda.. sex je predovšetkým o tom, že vnímaš druhého človeka, že robíš to čo mu robí dobre a nie je to len o zasuvani a cítení že je "niečo tam dole".. jednoducho ak chces aby si sex užívala, tak sa o tom vzájomne rozprávajte, skúšajte, počúvajte sa a choďte na to pomaly.. dúfam že sa chránite pred chorobami a nechceným tehotenstvom a máte už viac ako 15rokov.. a to nevravím ako rypanie, ale ako fakty ktoré snáď dodržujete..
@mimka1402 Skôr ty si to naštuduj čo to je.Krvácanie je individuálne a spôsobuje ho pretrhnutie blany.
Predtým než začneš písať na verejné fórum si to over 😉
k strate panenstva, teda prerušeniu panenskej blany, môže dôjsť rôznym spôsobom, väčšinu ste už vymenovali. Závisí však od typu ako aj hrúbky hymenu, preto je bolestivosť ako aj krvácanie pri prerušení hymenu individuálna
Tu máš vyjadrenie gynekológa
@jankoqw21 ahoj, ja len, že baba nemusí vždy krvácať, aj keď je "oficiálne" panna. Stačí blbo zavedený tampón pri menzese a ani nevie, že sa práve pripravila o panenstvo (krváca tak či tak). Takisto tá panenská blana môže mať rôzne tvary, veľkosti, čiže možno si ju nepretrhol a stále je tam... Atď. Je viacero vysvetlení, toto je len pár z nich. Ja som bola panna, tampóny som nepoužívala a tiež som nekrvácala, neviem prečo, čo a kedy sa stalo 🤷. Alebo či som panenstvo stratila až prvým pôrodom 😄. A prvý sex, no, dalo sa to prežiť, ale teda že by som to nutne potrebovala k životu... Takisto aj druhý, tretí, xtý, čo ja viem, skôr ma vzrušovalo ako ma ten chalan hrozne chce ako samotný akt 😂. No a potom samozrejme sme skúšali kadečo, aby som aj ja mala orgazmus... Aj tak to trvalo dlho, kým sa mi to prvý krát podarilo. Zato som mu však nechcela odopierať sex, len preto, že ja sa neviem ani po hodine uvoľniť a užiť si to 🤷. Chce to čas, trpezlivosť a postupne zisťovať čo sa jej páči, čo sa jej páči ešte viac, atď. Veľa žien pri samotnom sexe nedosahuje orgazmus a vraj je to tiež normálne, vaginálny orgazmus nie je až taký bežný ako klitoriálny.
nemusi krvácať a naco to vobec riesis
@medda_beda ach bože, strata slov k tebe... Treba si naštudovať aj iné zdroje, z vedeckých titulov. Medicína ide dávno dopredu a to, čo sa kedysi tvrdilo tak nie je. A žiadne pretrhnutie blany prosím ta.
@mimka1402 Krvácala si?Bolelo ťa to tak, že si nemohla predtým používať tampóny?Keby tam nemohlo dôjsť k porušeniu tak by sa to nestalo nikdy a vzrušenie s tým nič nemá. ,,panenská blana,, je u každej ženy iná a niektoré ženy ju majú aj celý život.
Ja som to cítila a riadne takže ak by to vlastne nič také nebolo tak nevidím dôvod na bolesť a krvácanie.
Ak si odborník (lekár) tak tu kľudne napíš svoj odborný názor.Rada si prečítam niečo nové a zaujímavé.
@jankoqw21 no ja som po prvom sexe nekrvacala a taktiez som z neho nic nemala a bola som panna
@jankoqw21 a este dalsia vec vobec ma to nebolelo 😁a bola som panna tampony ani nic podobne som predtym nepouzivala nijako som si ju nenarusila

@jankoqw21 zalezi ci mas dietny parok, alebo konsku salamu. Ak hodis parok do kybla, tiez sa tam strati. Mozno ste neni vzajomne kompatibilni.