Prečo muži po hádke očakávajú uzmierovací sex?
Ahojte prosím vysvetlite mi tú logiku. Pohadaju sa ženu vytocia na 100 rôznych spôsobov a potom čakajú ze bude sex. Ze žena bude mať zázračne chuť po tom všetkom. Sex na uzmierenie? To už je čo za debilina? Keď sú hádky a nie je pohoda vo vztahu a v domácnosti je nonsens čakať ze zrazu skočíme do postele. Tak dnes môj exot. Poviem mu ze mam nejaké plány do nového roka chcem sa niekam posunúť. On sa naserie vraj ja som ho nasrala urazi sa nekomunikuje a večer je schopný očakávať kedy bude sex. 🤦♀️ Hnusí sa mi spať s človekom po hádke kým sa všetko pekne nevydiskutuje. Áno viem načo som s človekom ktorého vytočí keď sa mu zdôverim s nejakými nápadmi do budúcna. Lenže podľa diskusii co tak čítam každý chlap je nastavený ze hádka automaticky sa rovná uzmierovaci sex. Skadiaľ sa táto hlúposť berie? Príde mi hrozne opovazlive po odstrceni pocitov a emócií vlastnej ženy od nej večer čakať mazlenie. Nemajú kus sebareflexie?
@anonym_autor nie neocakavaju, osobne nikdy potom nemam chut na sex. Je to mytus ze vsetci muzi. A bude nas takych viac.

Každý chlap nečaká sex po hádke. Môj napr.nikdy nechcel sex po hádke.