Prečo nedokážem dosiahnuť orgazmus?
Caute dievcata a zeny, je to trosku chúlostivá téma ale vobec neviem dosiahnut orgazmus. Ani pri sexe ani sama. A to môžme sexovať aj neviem koľko hodín. Proste to nejde. Ani klitoris ani vaginálne. Mám doma erotickú pomôcku satisfyer ale ani s ňou sa neviem urobiť. Je mi to príjemne ale to je všetko. Kde je prosím chyba ja už som zúfalá 😥 podotýkam že som mladá 20 ročná baba. Takže to by malo ist hned. Závidím ženám čo sa vedia urobiť
Musíš sa ty spoznávať sama. Možno je to v hlave. Možno skús film pre dospelých. Možno nejaka zóna na tele. Možno nejaka zvláštna hračka. Skúšajú
Cvičíš? Ak nie, tak aj tam môže byť problém, pretože pevné panvové dno ti vie veľmi dopomôcť k orgazmu 🙂
Cvičíš? Ak nie, tak aj tam môže byť problém, pretože pevné panvové dno ti vie veľmi dopomôcť k orgazmu 🙂
@denkabemommy ano cvicim
Rôzne štúdie uvádzajú rôzne čísla, ale bežne sa to pohybuje medzi 5-20% žien, ktoré jednoducho nie sú schopné orgazmus dosiahnuť… môžeš patriť medzi ne… určite je fajn sa spoznávať a zisťovať, ale nefixuj sa na to ako na cieľ, užívaj si cestu… a k tomu, že máš 20, tak by to malo ísť hneď, u mňa je to presne naopak, prišlo to až o niečo neskôr
Ani si ho nikdy nemala?

orgazmus nie je otazkou veku :D ... skusaj skusaj... mozno je ti satysfier slaby...