icon

Prečo nedokážem dosiahnuť orgazmus?

24. jún 2025

Caute dievcata a zeny, je to trosku chúlostivá téma ale vobec neviem dosiahnut orgazmus. Ani pri sexe ani sama. A to môžme sexovať aj neviem koľko hodín. Proste to nejde. Ani klitoris ani vaginálne. Mám doma erotickú pomôcku satisfyer ale ani s ňou sa neviem urobiť. Je mi to príjemne ale to je všetko. Kde je prosím chyba ja už som zúfalá 😥 podotýkam že som mladá 20 ročná baba. Takže to by malo ist hned. Závidím ženám čo sa vedia urobiť

krasneleto
•
24. jún 2025

orgazmus nie je otazkou veku :D ... skusaj skusaj... mozno je ti satysfier slaby...

arianna25
•
24. jún 2025

Musíš sa ty spoznávať sama. Možno je to v hlave. Možno skús film pre dospelých. Možno nejaka zóna na tele. Možno nejaka zvláštna hračka. Skúšajú

denkabemommy
•
24. jún 2025

Cvičíš? Ak nie, tak aj tam môže byť problém, pretože pevné panvové dno ti vie veľmi dopomôcť k orgazmu 🙂

autor
•
24. jún 2025
@denkabemommy

Cvičíš? Ak nie, tak aj tam môže byť problém, pretože pevné panvové dno ti vie veľmi dopomôcť k orgazmu 🙂

@denkabemommy ano cvicim

lindous
•
24. jún 2025

Rôzne štúdie uvádzajú rôzne čísla, ale bežne sa to pohybuje medzi 5-20% žien, ktoré jednoducho nie sú schopné orgazmus dosiahnuť… môžeš patriť medzi ne… určite je fajn sa spoznávať a zisťovať, ale nefixuj sa na to ako na cieľ, užívaj si cestu… a k tomu, že máš 20, tak by to malo ísť hneď, u mňa je to presne naopak, prišlo to až o niečo neskôr

pasomnica
•
24. jún 2025

Ani si ho nikdy nemala?

autor
•
24. jún 2025
@pasomnica

Ani si ho nikdy nemala?

@pasomnica mala klitoriálny