Prečo nedosahujem orgazmus s partnerom?
Co robim zle, ak s chlapom nikdy nedosiahnem orgazmus? Mala som 3 vztahy, nikdy som orgazmus nemala, aj ked sa chlap snazil. Orgazmus sa mi podari mat len s vibratorom. Ak navrhnem pomocku tak sa chlap urazi, ci je taky neschopak. No cokolvek robia, akokolvek sa snazia nikdy k tomu nepride. Co teda robim zle?
@goodidea menej pozorný si to nevšimne... A keďže pri orgazme zatvarame oči, tak aj tie zreničky sú diskutabilne... (alebo ak má tmavé dúhovky)
@tamtamka26 všetky ženy nezatvaraju ;)
tak potom zmena polohy
Ved som pisala ze sa snazil, aj rukou aj inymi sposobmi, proste to nikdy neslo.
"deep penetration" musi najst bog G
@tamtamka26 všetky ženy nezatvaraju ;)
@goodidea to sa nedá potom tak precítiť 😀 (alebo vtedy asi hrajú..)
@goodidea to sa nedá potom tak precítiť 😀 (alebo vtedy asi hrajú..)
@tamtamka26 myslím že každá to má inak, mne sa páči viac keď sú oči otvorené do široka a telo je ako keby v extáze ...
A skúsila si sa hrať sama so sebou pri tom akte? 😁 nie je hanba pomôcť mužovi, aby vyvrcholenie prišlo...veď sa hraj s klitorisom popritom ako je v tebe, napr. zo zadu...
Zlý vyber partnera. Mne môj kúpil na narodeniny aby som mala a používame spolu aj sama. Neberie to ako svoje zlyhanie, ale ako niečo na spestrenie. Jemu to tiež pomáha v mnohých veciach. Ale ja viem dosiahnuť aj len s nim orgazmus. Nie vždy ale väčšinou áno. Ale musí byť správna poloha.
@unicornlady
@gribka1 ja tiež by som chcel vidieť ten hraný orgazmus..ako sa dajú zahrať rozšírené zreničky, sťahy/to živočišne zovretie celého tela...
@goodidea Presne toto, to by musel byť riadne tupelo, že toto nevníma.
@anonym_autor ja som citala, ze vacsina zien pri vaginalnom sexe zaziva taku rozkos ako ked sa muz hra so svojimi semennikmi. Ze tu najvacsiu rozkos zazivaju skvor s klitorisom. Samozrejme cest vynimkam. Tak skuste pri sexe bud nejaku pomocku na klitoris, alebo nech sa mu venuje on alebo ty.
@anonym_autor ja som citala, ze vacsina zien pri vaginalnom sexe zaziva taku rozkos ako ked sa muz hra so svojimi semennikmi. Ze tu najvacsiu rozkos zazivaju skvor s klitorisom. Samozrejme cest vynimkam. Tak skuste pri sexe bud nejaku pomocku na klitoris, alebo nech sa mu venuje on alebo ty.
@anonym_ca4caa Môže byť, moja žena zase preferuje len vaginálny sex (a keď orál, tak hlavne jazykom dnu) a asi len pri ňom máva orgazmus. Škoda len, že iba 1-2x do mesiaca...
@anonym_autor skús ženy tam je orgazmus zaruceny lebo vedia čo robia 🙏
@anonym_4a4352 to sa zhoduje aj s mojim pozorovanim. V absolutnej pazi v Afrike, kde stale niektori muzi veria, ze masturbacia im uskodi a ze sexualne potesenie ma byt vecou paru a nie individualna; najlepsi sex, orgazmus zaruceny stale (aj viac krat a aj bez predohry), ako to povedat, pomocky ostali nevybalene z kufra skoro rok.
Tazko povedat cim to je, z casti hardware a druha cast je v hlave
@bluka2 ano, moze byt, ze tym, ze funguju bez masturbacie, tak je sex ovela intenzivnejsi.
tiez pri klasickom som dosiahla mozno dvakrat ale nasli sme si s manzelom super fintu ktora nam funguje.
tiez pri klasickom som dosiahla mozno dvakrat ale nasli sme si s manzelom super fintu ktora nam funguje.
@juliet86 aku fintu? 🙂
Predtym som ho nepouzivala, bola som uvolnena, chlap sa snazil, nepredstierala som orgazmus, neprislo nikdy k nicomu. Uz som si zacala mysliet, ze som jedna z tych, ktore proste orgazmus nikdy nezaziju. Takze mi kamoska kupila pomocku a zrazu nebol problem. Vaginalny orgazmus som vsak nikdy nemala. Neviem ale rads, prestat ho pouzivat? Takze zas nemat ziadne potesenie? Kedze s chlapom to jednoducho nejde?
@anonym_autor ja ti napíšem moju skúsenosť. Mám vyše 40, vaginálny orgazmus som nikdy nemala, ani mať nebudem, jednoducho to má tak veľa žien a som s tým v úplnej pohode, sexuálnych partnerov som mala len tých, ktorí ma skutočne milovali, takže sa snažili mi pri sexe vo všetkom naplno vyhovieť, ale napríklad aj keď ma robili orálne, rukou, akokoľvek, tak stačila minimálna zmena rýchlosti, miesta, ktorú oni ani nezaznamenali, ale ja áno ... a už to bolo preč. Tak som proste vždy predstierala orgazmus, aby neboli smutní a mňa tiež nebavilo keď sa s tam babrali nekonečne a účinok už bol niekde v Bangladéši 😆. No a postata informácie - sama sa masturbáciou klitorisu spravím do pár sekúnd, aj opakovane, absolútne nemám problém, takže je pre mňa komfortnejšie to skombinovať so sexom s partnerom, mužov to pritom celkom vzrušuje a je ovca spravená, aj vlk spokojný 😄
@anonym_autor máš nejakých slaboduchych partnerov, keď sa na vibrator urážajú.
@anonym_autor máš nejakých slaboduchych partnerov, keď sa na vibrator urážajú.
@letfenixa 😅
@juliet86 aku fintu? 🙂
@klariska1
@patrixxx23 asi radsej do spravy je to dost no 😅
@klariska1
@juliet86 napíš do správy, ďakujem🙂
Ved som pisala ze sa snazil, aj rukou aj inymi sposobmi, proste to nikdy neslo.
@anonym_autor používaš vibrator a dosiahnes len klit. orgazmus? Vibrátor je hlavne na vaginalny orgazmus, či?
@anonym_autor Som muž po 40-tke. 14 rokov šťastne ženatý ( verím že aj moja manželka je šťastne vydatá 🙂) Môj názor: treba o tom komunikovať otvorene s partnerom/manželom. Otvorená komunikácia je základ. Mužovi by malo záležať na tom, aby keď aj nie vždy sa to na 100% podarí, ale v drvivej väčšine prípadov mala zo SEXU aj partnerka niečo. Existujú rôzne polohy, sposoby ako jazyk, prsty a hračky. Ja som napríklad mojej manželke sám od seba kúpil dve hračky a nechce aby sme ich používali. Odmietla ich mať v posteli. Takže okrem klasického pohlavného styku využívam aj všetky ostatné spôsoby. A užívam si to spolu s ňou. Keď by si žena neužívala ten sex tak aj pre mňa je to také o ničom. Podľa mňa by muž nemal mať problém s pomôckou pre ženu. Veď najkrajšie je vidieť ženu ako dosahuje orgazmus.
@anonym_autor Som muž po 40-tke. 14 rokov šťastne ženatý ( verím že aj moja manželka je šťastne vydatá 🙂) Môj názor: treba o tom komunikovať otvorene s partnerom/manželom. Otvorená komunikácia je základ. Mužovi by malo záležať na tom, aby keď aj nie vždy sa to na 100% podarí, ale v drvivej väčšine prípadov mala zo SEXU aj partnerka niečo. Existujú rôzne polohy, sposoby ako jazyk, prsty a hračky. Ja som napríklad mojej manželke sám od seba kúpil dve hračky a nechce aby sme ich používali. Odmietla ich mať v posteli. Takže okrem klasického pohlavného styku využívam aj všetky ostatné spôsoby. A užívam si to spolu s ňou. Keď by si žena neužívala ten sex tak aj pre mňa je to také o ničom. Podľa mňa by muž nemal mať problém s pomôckou pre ženu. Veď najkrajšie je vidieť ženu ako dosahuje orgazmus.
@anonym_e7493f orgazmus nikdy nemá iba jeden.Orgazmus máte spolu ,inak to nieje orgazmus len uvoľnenie genitálií a to je rozdiel.
Orgazmus totiž nikdy nieje fyzičný.
@anonym_e7493f orgazmus nikdy nemá iba jeden.Orgazmus máte spolu ,inak to nieje orgazmus len uvoľnenie genitálií a to je rozdiel.
Orgazmus totiž nikdy nieje fyzičný.
@elvia Ďakujem za názor, ale dovolím si nesúhlasiť. Orgazmus je v prvom rade fyziologická reakcia tela, ktorá môže – ale nemusí – byť sprevádzaná emocionálnym alebo duchovným prežitkom. Tvrdíte, že "orgazmus nikdy nie je fyzický", no to je jednoducho nepresné. Z fyziologického hľadiska ide o sériu svalových kontrakcií a uvoľnenie napätia – teda o čisto telesný jav.
To, že ho niektorí ľudia prežívajú intenzívnejšie, emocionálne alebo duchovne, je individuálne a skvelé – ale nie nevyhnutné. Rovnako neplatí, že orgazmus musia mať partneri "spolu", inak vraj nejde o skutočný orgazmus. Mnoho ľudí má orgazmus samostatne – pri masturbácii, pri orálnom sexe, pomocou pomôcok alebo aj spontánne. To neznamená, že to nie je "pravý" orgazmus.
Je super, ak dvaja ľudia zdieľajú intimitu a dosahujú spoločný vrchol, ale tvrdiť, že orgazmus nikdy nie je len jeden a že nikdy nie je fyzický, popiera medicínske aj psychologické poznatky. Rešpektujem váš prežitok, ale neplatí univerzálne pre všetkých.
@klariska1
@juliet86 cakam na spravu 🙃

@unicornlady
@gribka1 ja tiež by som chcel vidieť ten hraný orgazmus..ako sa dajú zahrať rozšírené zreničky, sťahy/to živočišne zovretie celého tela...
@goodidea menej pozorný si to nevšimne... A keďže pri orgazme zatvarame oči, tak aj tie zreničky sú diskutabilne... (alebo ak má tmavé dúhovky)