icon

Prečo nepovedať o nevere partnerovi?

9. jún 2024

Viackrat tu v roznych diskusiach padlo, ze keby viete ze muz zenu podvadza (alebo naopak) nepovedali by ste jej to. Preco nie? Pride Vam to moralne tajit to? Ste s tym ok pozerat sa na zenu z ktorej robi manzel blbku a nechat to tak? Vy by ste nechceli aby Vam to niekto povedal ak by to robil Vas manzel?
Lebo to nie je Vasa vec? Ved denne sa tu miesame do zivota inych a rozdavame supermudre rady.
Dakujem za Vas pohlad.

fido69
10. jún 2024

@pralinka25 Príspevok bol určený dvom diskutujúcim osobám. Tá druhá tu diskutovala o vine a zodpovednosti, ak upozornená osoba od šťastia spácha samovraždu.

minenkak
10. jún 2024

Nejakú dobu možno áno ,ale nevšimnúť si to,dajme tomu po mesiaci

koniarova
10. jún 2024

@reddflowerlife máš deti? Boli ste manželia, alebo len priatelia? Spoločný majetok bol? Prepáč,nedočítala som sa.

koniarova
10. jún 2024

@autorka, aj pre teba rovnaká otázka. Máš deti, manžela, spoločne financie?

reddflowerlife
10. jún 2024

@koniarova v kazdej diskusii sa tu radi ako treba muza poslat do prdele. Ale zeazu, ak su deti a spolocny majetok tak uz zrazu nevera nevadi a pre mna je vlastne dolezitejsi dom nie? A nech si trtká za chrbtom. Len potom zrazu pride, ze sa do milenky zamiloval, tak potom co urobia tie zeny ? Uz sa vtedy nedá prehliadať nevera keď ta s dietatom zrazu z domu chce vyhodiť. nedá sa to dlho prehliadať a tvariť sa ze nevidim. Aj ked mas deti.

koniarova
10. jún 2024

@reddflowerlife prosím konkrétnu odpoveď.

reddflowerlife
10. jún 2024

@koniarova V tom case, ked ma podvadzal EX, sme neboli zosobaseni ani sme nemali deti , a aj tak mi to nikto nepovedal. Aku vyhovorku by vtedy pouzili, ze nechcu rozbijat rodinu? Ziadnu sme nemali.

reddflowerlife
10. jún 2024

@koniarova a ano konkretne mam manzela dom a dieta na ceste. A takisto by som chcela vediet keby ma podvadzal. Nebude zo mna robit blbku

koniarova
Autor odpoveď zmazal
koniarova
10. jún 2024

@reddflowerlife aj som mala napísanú odpoveď,ale zrušila som ju. Zbytočná by vlastne bola. Držím palce,aby si to nemusela nikdy riešiť .

reddflowerlife
10. jún 2024

@koniarova Čize tym chceš povedať, že ked má milenku, tak vlastne sa treba tváriť že nič nevieš, nech ti nič nehovorí nikto a potichučky doma trpieť s deťmi? To je super život však? Keď muž odchádza vecer a zaklame ze s kamosmi vsak? Co v pripade že uz pride domov a povie že sa zamiloval do milenky a chce byť s ňou? Ženy maju všetko potichučky trpieť aj neveru kvoli detom? Výborne super. Odpoveď som videla pref zmazanim.

koniarova
10. jún 2024

@reddflowerlife keď budeš mať dieťa a nebudeš mať kam ísť, budeš bez peňazí na materskej, potom napíš. Ale verím,že ty budeš uvedomelá. Ty to vyriešiš ľavou zadnou.

reddflowerlife
10. jún 2024

@koniarova Mojej kolegyni sa stalo, že muž prišiel domov a len jej oznámil, že odteraz už nebudú zit ako manzelia, ze ma frajerku a chce s ňou byť, čiže doma už ziaden sex. On sa odsťahuje a bude bývať s milenkou, ona nech si vybaví byvanie aj s dieťaťom lebo je to jeho dom. Firmu napísal na milenku aby manželka z toho nič nemala.Podľa teba ona mu vlastne mala ešte prepáčiť a bojovať za ňho však? Kvôli rodine 🤣

koniarova
10. jún 2024

@reddflowerlife ale houby. Netrep. Sama píšeš,že jej to oznámil muž sám.

reddflowerlife
10. jún 2024

@koniarova Tak asi sa nedostanem do situácie že nemám kam ist a nemam peniaze vsak? Mam svoje peniaze, svoje auto, svoj byt ktory davam do podnajmu. Moji rodicia maju 4i byt. Mam stálu prácu a dobry plat. To len by netrebalo byť úplne zavisla od muža a spoliehat sa celou svojou existenciou na ňho, potom by zeny nemuseli prepacit neveru a podkopať svoju dostojnosť len na to aby mali kde byvat. Potom ich muži aj tak berú ako handry ktoré nic nemaju, nic im nemozu, a on si môze robit co chce lebo ona mi vlastne vzdy prepaci a odpusti. Výborne

reddflowerlife
10. jún 2024

@koniarova Ano oznamil jej to muz sam. Co to meni na tom? Ci jej to oznami kamoska alebo muz? Ak by jej to oznamila kamoska skor , vedela by si rychlejsie vsetko vybavit a zariadit sa

reddflowerlife
10. jún 2024

Takže si to mozme zhrnut - o nevere nechcu vediet tie, ktore by svojho muza neopustili nikdy, pre financne zabezpecenie , byvanie a deti. Nechcu ostat same s dietatom, tym padom sa tvaria že neveru nevidia a tym padom nech im to nedajboze nikto ani nepovie. Proste oni su takto spokojnucke ze maju manzela oficialne, maju kde byvat, dieta ma otca. To ze si trtka s inou zenou, milenkou, na ktoru pravdepodobne mina ich peniaze, dava jej cas ktory moze stravit s dietatom - to vlastne vobec nevadi. Hlavne ze ma kde byvat a dieta ma oficialne otca

koniarova
10. jún 2024

@reddflowerlife och bože. 😂🤦🤦

zuzanapjat
10. jún 2024

@reddflowerlife aj ženy podvádzajú. Tak by ma zaujímalo keby sa ti zdôverí kamarátka, že má bočák, či to pôjdeš vyzvoniť jej manželovi/partnerovi, ktorý by bol tiež tvoj kamarát.

zuzanapjat
10. jún 2024

@reddflowerlife možno tie ženy nechcú plniť mužove sexuálne potreby, ale všetko ostatné im na ňom vyhovuje. Preto je ich nastavenie v rodine a ich vzťahy a ako to majú ICH VEC. A treba to rešpektovať a nie sa starať do ich vzťahu.

reddflowerlife
10. jún 2024

@zuzanapjat Ja nepoznam ani jednu zenu, ktorá by bola v phoode s tym, ze by jej muz mal milenku a vlastne si “plnil sexualne tuzby” s nou. Ved to uz potom nie je o laske k manzelovi. Zvrátene

minenkak
10. jún 2024

@reddflowerlife niekomu nevera nevadí a je iba jeho vec prečo,nie každý to berie ako koniec vzťahu a sveta

zuzanapjat
10. jún 2024

@reddflowerlife ja poznám. A vyše 30 rokov takto fungujú. Vychovali deti, venujú sa s svojim záľubám (i spoločným). Milenky mal dotyčný len na to aby lacnejšie zasúložil ako v bordely, keďže pani manželka nepotrebovala sex. Obaja žijú pokojný a spokojný život. A obaja by si vedeli finančne zabezpečiť to svoje, ale nechceli proste.

minenkak
10. jún 2024

@reddflowerlife láska a sex, ale nemajú moc spoločného,čo je zvratene na tom niekoho milovať a trtkat niekde inde, nie každý to má rovnako v hlave

autor
10. jún 2024

@koniarova ano mam muza a deti. A co? Aj tak by som o tom chcela vediet. Neznasam klamstvo a pretvarku.

minenkak
10. jún 2024

Ak bude v tvojom živote nevera ten najväčší problém,tak budeš šťastný človek

pralinka25
10. jún 2024

Ja nechapem logiku toho argumentu ze nepovedat lebo co ak im to takto vyhovuje a nevadi im to. Vsak ked im to vyhovuje ze jeden z partnerov ma bocak tak potom ani nevadi ked to niekto povie nie?
Podvadzany sa moze rozhodnut ze mu to nevadi a mozu fungovat dalej nikde nie je napisane ze musi odist. Ak zena nema kam ist mozu sa dohodnut ze budu nejaku dobu spolubyvajuci a mozu mat ine vztahy

pralinka25
10. jún 2024

@fido69 adresoval si to autorke tak som sa.pytala ci mas pocit ze sudi. Ale mozno som nieco prehliadla

minenkak
10. jún 2024

Ja zas nechápem ,že nevera je tak strašne takto brana,je toľko horších veci na svete

autor
10. jún 2024

@pralinka25 presne s tebou suhlasim.