Prečo nepovedať o nevere partnerovi?
Viackrat tu v roznych diskusiach padlo, ze keby viete ze muz zenu podvadza (alebo naopak) nepovedali by ste jej to. Preco nie? Pride Vam to moralne tajit to? Ste s tym ok pozerat sa na zenu z ktorej robi manzel blbku a nechat to tak? Vy by ste nechceli aby Vam to niekto povedal ak by to robil Vas manzel?
Lebo to nie je Vasa vec? Ved denne sa tu miesame do zivota inych a rozdavame supermudre rady.
Dakujem za Vas pohlad.
@zuzanapjat No lebo tiez tazi z vyhod, ze ma mi kto oprať trenky a navariť , (ja ju podvediem a ona mi za oplátku ešte aj navarí, takú málokde zoženiem tak s ňou radšej ostanem a budem si užívať.
@reddflowerlife zabudaš na fakt, že počas 30 rokov mu toto ponukala minimalne jedna zalaskovana milenka, ktora bola ochotna okrem prania trenkov mu aj kazdy den roztiahnut nohy, porodit deti a priniest modre z neba... Takže... tu máš vzťah kde 30 rokov sa manzelia o seba vzajomne staraju - robia pre seba aj veci a pozornosti, ktore by nemuseli a s laskou sa staraju o svoje deti. V tvojej realite je to asi nepredstavitelne. Asi by si sa radsej nutila do sexu, alebo vyzadovala by si od manzela, aby mal 30 rokov celibat. Pre nich su dolezitejsie ine veci a ked im funguje 99% vo vztahu, tak nerobia z 1% nesuladu 100%... ale prisposobili sa tomu po svojom.
@zuzanapjat No a preco tie milenky odmietol na nieco viac? Aby pred ostatnymi vyzeral ako ten chutnucky otecko, ktory neodide od rodiny. Kvoli svojmu image. Neodide predsa od rodiny a bude za debila pred vsetkyminie? Radsej postrieda mlade pekne milenky.
@reddflowerlife je to otvoreny chlap a narovinu ked sme sa bavili mi povedal ako to je. Svoju zenu lubi aj po 30 rokoch. Zmieril sa s tym, ze ona o sex zaujem nema, nemal dobry pocit z ich sexu, lebo sa prve roky snazila premahať. Kazdej milenke vzdy narovinu povedal, ze svoju rodinu a zenu nikdy neopusti a ked sa nejaka milenka zalaskovala do neho, okamzite s nou prerušil kontakt a mohla mu slubovat hory doly. Je to charizmaticky chlap a vela zien z neho ide do kolien. Ale o svojej zene sa vzdy vyjadroval pekne a nikdy ziadnu inu neuprednostnil pred svojou zenou a detmi. On na daky image kašle, pretoze inak by sa pretvaroval pred ostatnymi. Nebyť toho že im to nikdy neklapalo v posteli by sa im dalo zavidieť vzťah ktory maju. Evidentne spolu chceli byt..... a chcu byť. Už ma svoj vek a prichadzaju aj zdravotne problemy. Sex uz ani pre neho nie je dolezity ako bol ked bol mlady. Budu sa čoskoro tešiť z vnučat a pre deti i vnučata budu nadalej ostrovom pokoja a utočiskom.
@zuzanapjat proste su najlepsi kamosi. aj tak sa da fungovat pokial su s tym obaja v pohode.
@pralinka25 typov lasky je vela. Ja ked čitam čo všetko tu riešia ženy, tak už mi to pride u tohto paru ako vyhra. Určite do tohto štadia sa nedostali hneď, ale vyriešili to k spokojnosti všetkych.
@zuzanapjat áno uz ma svoj vek a zdr Zdravotné problémy tak už na starobu nech sa o mňa postará ženuška a nie milenka
Mam skusenost z prvej ruky, takze ti poviem, preco nie… muz mal kamosa, ktory podvadzal svoju frajerku. Nejako extra sa tym pred kamaratmi netajil, cela partia to vedela. Chodili spolu von s tou partiou a jedine mojmu muzovi to prislo blbe, tvarit sa, ze nic. Tak jej to raz v sukromi povedal. Najskor bola vdacna. Ale po case to chlapik nejak vyzehlil, urobil jej dieta a vzali sa. Hadajte, kto bol najhorsi a s kym sa mlada pani prestala bavit? S nami… lebo oni sa luuubia a co sa moj chlap do nich stara…uz nie su spolu, podvadzal ju dalej.
@zuzanapjat ako vies ze ta zena je spokojna? Myslis ze ju to nikdy ani chvilu netrapilo? Neranilo? Ano je moznost ze mu to sama navrhla. Ale kolko takych zien je medzi nami?
@mane01 a chybaju vam v zivote ti ludia?
Ten message nebol o tom, ze by nam chybali! Ale o tom, ze je uplne jedno, ci nejakej zenskej sucitne prezradis, ze jej frajer obrana inu, ona to vediet nechce! Lebo keby chcela, tak jej to asi docvakne aj samej.
Urcite ju to trapilo. Len to prekusla aby boli rodina akoze. Len dufam ze ten tipek nema dceru, ktora toto videla a si mysli ze je to normalne.
anonym... isteže na začiatku pred 30 rokmi to trápilo ju aj jeho. Ale chceli byť spolu. Čo je ťažké pochopiť, že niektorí ľudia si ľudsky sadnú na 100%, ale po sexuálnej stránke nie?
Ja som mala znameho, ktory bol uspesny podnikatel, zijuci v zahranici. Mal manzelku, deti a cely zivot milenky, velmi diskretne. Manzelka o vsetkom vedela, zostavala s nim, lebo on sa rozvadzat nechcel ani ona. Rozumeli si, mali sa radi, len bohuzial ona mu v istej oblasti nestacila. Takze si na intimnosti nasiel vzdy nejake frajerky,mlade a velmi pekne zeny, ktore ho uspokojovali tam, co mu v manzelstve chybalo. Jemu bolo jedno, ze ho niekto odsudil, oni takto fungovali a vyhovovalo im to. On sa tym nijak netajil a pokial niekoho lepsie spoznal, tak o tomto vedel. ja som bola v soku a on mi vzdy hovorieval "Si mlada a naivna, ked budes starsia, tak uvidis, ze niektore veci vyzeraju inac, ako to vidis na prvy pohlad".
Lebo málokedy je to o tom "robí zo mňa chuderu - opustím ho hajzla". Väčšinou sú vo vzťahu deti a majetky, takže aj tak by ho neopustila a možno o tom ta žena aj vie a ticho toleruje 🤷🏼♀️ mne sa to síce prieči ale chápem to.
Ja by som to povedala kamoške len keď by to bolo ozaj opakované a keby viem, že si môže "dovoliť" prípadný rozchod/rozvod
Ešte dodám, keď som bola mladšia som to 3x takto kamoškám povedala a VŽDY sa to otočilo proti mne (poslovi zlých sprav)
@muchotrafka298
@petracandle
Ale ved nejde o to aby ho poslala do certa ale aby nebola klamana. Jednoducho aby vedela pravdu a ako s tym nalozi je kazdeho vec. Ak ostane ved ja nikoho za to neodsudzujem. Ak im to vyhovuje mne je to jedno.
Vies niekedy je lepsie pravdu nevediet. A hlavne, ak to necakas a dostanes "rovno medzi oci" davku pravdy od cudzieho cloveka. Ale samozrejme, je to kazdeho osobna vec, ako sa k veci postavi, ked vie o nevere niekoho dalsieho. Zalezi od jeho nastavenia a moralnych hodnot. Aj tebe sa zda, ze su tu na 90 percent pokrytci, co by cusali a tvarili sa, ze nic nevedia. Lenze vies ako vacsinou koncia ti pravdovravni? Ze im nikto neveri, dotycni sa urazia, ze si vymyslaju a nakoniec a toto cele obrati proti nim, lebo chceli pomoct.

@reddflowerlife a zamyslela si sa nad tým, prečo chlap 30 rokov ju neopustil? Keď teda ona ťaží z výhod?