Prečo partnerovi pri sexe klesá erekcia?
Ahojte divná otázka možno no spýtam sa...
Priateľ mi bol neverný dala som mu šancu no neviem sa nejako cez to preniesť... mávame spolu sex a občas mu spadne .. prečo? Hovorí ze ho priťahujem ale tak neviem.
To nie je len problém pri sexe. Problém je, že ti bol neverný, neviem si predstaviť ako znova dôverovať...
Keď tam ešte nie sú deti, radila by som rozchod. Aj ty aj on nájdite pre seba niekoho kompatibilnejšieho.
Myslím si,že má veľa "bordelu" v hlave. A myšlienky ho nepustia ....
A čo ti má povedať? Či hovorí pravdu, že ho priťahuješ.
Tá druhá ho zrejme priťahovala viac.
Ako dlho ste spolu?
Ženy,čo také vznešené je na mužoch, čo Vám opantá hlavu,že kvôli tomu tolerujete aj to,ze prášia iné ženy ?
To naozaj veríte,že len "1x" ?
Koľko krát to musí byť,aby ste si začali vážit samu seba , poslali ho do .(Kade ľahšie)...?
Keď nevie chlap udržať vernosť počas "randenia" ako dokáže byť verný v partnerskom-manzelskom zväzku,v ktorom budú už aj deti?.
Ja by som rada vedela ....preco dávate šancu,kvôli čomu.
Pohodlnost? Strach že nikoho už nenájdete?
Ved to sa stane obcas kazdemu
Skor by som na tvojom mieste riesila vysporiadanie sa s neverou ako spadnutie
môže byť stále zamilovaný do tej druhej, viac ho vzrušuje, atď..prečo sa rozišli? lebo mu ona dala kopačky, že? a potom prišiel s prosikom..tak ju ma stale v hlave, no..
Zasa ty? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
A priateľ vie, prečo mu občas spadne? Nevadí mu to?
@lisacka1 je gay
@vanilkovazmrzka Mne sa to ešte nestalo napríklad... Teda raz, ale to sme boli na dovolenke, strašne ma spálilo slnko a ja som nevládal ani žiť vtedy

tak toto je tazka tema... ak chcete obaja, tak vela rozhovorov treba... len tak to nepojde.
Ak jeden z vas nechce ten vztah a je to mozne, tak zvazte rozchod..