Prečo sa partner nechce baviť o sexe?
Baby ahojte. Keď sa spýtam partnera co ma rad, čo sa mu páči, čoby chcel v sexe začne byť nervózny a nesvoj. Z akého dôvodu? V sexe to podľa mňa škrípe lebo tieto veci nemáme vydiskutovane. Podľa neho je všetko v poriadku a ze je spokojný. Neviem co si mam o tom celom myslieť....
@egonsk pravaze sama mu hovorím, že čokoľvek dokážem akceptovať a ze chcem aby sme obaja boli spokojní a vedeli o sebe. Tak nechápem prečo hneď znervoznie...
Nie je naučený o sexe hovorit. Pomohla by spoločenská hra?
https://sexualnavychova.com/produkt/69-sekund-z...
Akebo nieco podobné, je toho kopec
S mojim som 23 rokov a nikdy sa so mnou nechce o tom baviť. Preňho je to proste tabu téma. Rokmi sme sa ale zradili a nemusíme sa o tom už baviť. Niekoho neprinutis o tom rozpravat
Clovek, ktory sa nevie o sexe rozpravat, by nemal sexovat.
@hugger z teba sa stal edukátor? páči sa mi tvoje nové ja
vsak s nim nemusis byt
Ako to škrípe? Nenapísala si konkrétne. Môžeš skúšať, čo sa páči Tebe a pozorovať reakciu. Ty si mu už všetko o sebe v tejto oblasti povedala? Aj vtedy bol nervózny? Ja som mala manžela, ktorý mal rovnaký problém čo ten Tvoj. Človek dúfa, že po čase sa to zlepší, ale naozaj sú ľudia čo majú nejaký problém sa o tom baviť a ani rokmi sa to nezmení a odrazí sa to na kvalite a jasné že aj v celom partnerskom živote.
ako to skripe, ked vravi, ze je vsetko OK?
ale inak divne, nevediet sa bavit o sexe s partnerom. pre mna nepredstavitelne

no asi ma take predstavy, ktore sa obava, ze ked ti povie, tak s nim spravis kratky proces.