icon

Prečo si môj partner fotí intímne partie?

16. apr 2025

Pristihla som ho ako si fotil svoj rozkrok. Vraj len pre svoje potreby. Priznám sa že som mu potom zobrala telefón a pozerala všetky možné správy a maily. Nikde nič, žiadne flirty ani správy so ženami. Ani mužmi. ;D Tiež som pozerala staršie fotografie a našla som tam ešte zo dve také fotky. Som len paranoidná že ich chcel niekomu poslať a ozaj išlo len o jeho potreby? Neviem čo za potreby to malo byť.

Strana
z2
janka_23
16. apr 2025

Pochybujem ze si ho fotil len tak. Myslím ze to chcel niekomu poslať. Nevidím dôvod aby si muz fotil vtáka len tak

ninazemna
16. apr 2025

Nepotrebuje fotku na pas?

petamich
16. apr 2025

Asi som malo kreativna ale neviem si predstavit z akeho dovodu by som si fotila prirodzenie 🤷‍♀️ mozno jedine, ak by som sa potrebovala pozriet na nieco blizsie 😂 fakt neviem

autor
16. apr 2025

@petamich no.. bolo fotené dosť z diaľky 🥲

nikoletta1712
Odpoveď bola odstránená
ukgirls
16. apr 2025

ta mozno selficko rozkroku je v jeho pripade krajsie ako tvare ..... ale uz som pocula aj ako si chlapy medzi sebou porovnavali svoje najcennejsie poklady ... takze co je za tym vie len on a jeho ud

ninazemna
16. apr 2025

Dôvera má aplikáciu, kam pošleš foto vyrážky a kožný lekár ti (možno) povie diagnózu. Prichádzajú do úvahy filcky, svrab, mäkký vred, kvapavka, syfilis, ... ZS

autor
16. apr 2025

@ninazemna no nič z toho nemá a penis nebol fotené detailne. Doslova ho držal v hrsti 🥲

ninazemna
16. apr 2025

Alfred Hitchcock: Traja pátrači a záhada odfoteného údu.

zmrzlinka2021
16. apr 2025

Už by nebol mojom frajerom.

Ženy, veľmi sa čudujem, s čím ste v živote spokojné...

koniarova
16. apr 2025

Zase kravina. Nejako sa nám to tu rozmohlo.

ninazemna
16. apr 2025

@koniarova Ano, Šepková taky.

stanislavicenka
16. apr 2025

Dievcata😁😁. A nemohol ho fotit aj pre nu, poslat jej ho?😉.
Ja si obcas taku fotku spravim a poslem manzelovi, vzdy s nejakym komentom, alebo vzhladom na nadchadzajucu udalost😁

danieli
16. apr 2025

A inak je dokonaly vsakze?

koniarova
16. apr 2025

@stanislavicenka veď mohol. 😂😂. Ale tie dva skôr fotené jej doručené neboli. 😁

viestta
16. apr 2025

@koniarova mozno si robi casozbernu galeriu. Raz ked bude stary a nemohuci bude nad fotkami spominat... Alebo ich bude v DSS ukazovat tetuskam, nech si poslintaju

ninazemna
16. apr 2025

@koniarova Zatiaľ neboli. Čakajú na schválenie administrátorom.

koniarova
16. apr 2025

@ninazemna 😂😂

stanislavicenka
16. apr 2025

@koniarova mozno zabudol😁😁. Lebo ja fakt aj zabudnem pocas dna😁

rejka7
16. apr 2025

Mňa by zaujímalo, aké sú tie jeho potreby. Nad foto svojho udu masturbuje? Jeho úd v ruke ho vzrušuje? Lebo však úd má stále so sebou, tak načo foto? Veď predsa keď je v súkromí, úd je stále s ním, nepotrebuje foto. A keď je na verejnosti, aj keď bude mať foto udu pred sebou nemôže nad ním masturbovať, lebo je medzi ľuďmi. Nerozumiem. Je úchyl?

deedol
16. apr 2025

Vraj existuje taka sluzba, ze muz posle ud a zena ho za peniaze ohodnoti

stanislavicenka
16. apr 2025

@deedol toto je super😁😁

koniarova
16. apr 2025

@rejka7 asi chce mať radšej vrabca v hrsti,ako holuba na streche. 😂😂

koniarova
16. apr 2025

@deedol no tak on vlastne zarába. A my sme mu krivdili. 😁

tetapetra
16. apr 2025

Bože zase prepísali tému 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.

judar
16. apr 2025

Alebo si ho foti do albumu na pokec 😁 tam maju bezne chlapi svoje klobasy pod heslami 😂 a ked nie to tak urcite nejakym slecinkam posliela na ohodnotenie

smajliica
16. apr 2025

@ninazemna 😂😂😂😂

bielasovicka
16. apr 2025

@ninazemna áno, to bude ono 🤣🤣

adrika25
16. apr 2025

@deedol a na toto existuje aj živnosť ? Lebo ako seriem na robotu, začnem s týmto podnikať. Pár vtákov hore dole a mám vymaľované 😂😂😂😂😂😂😂😂

kiki68
16. apr 2025

A nema nejake komplexy zo seba? Vie ako si zeny fotos casto postavu, lebo proste maju dojem, ze to a ono je nepostacujuce.

Strana
z2