Prečo si nechala tričko a podprsenku počas sexu?
Ahojte, včera som mal prvé stretnutie a skončili sme u mňa na garzónke. Ale totálny šok, že aj keď bol sex a všetko, tak celú noc si nechcela dať dole tričko a podprsenku. Akože dole nemala nič a hore aj tričko, aj podprsenku takú hnusne tvrdú. Prečo?
@anonym_autor
Možno má miniprsia a hanbí sa alebo po operácii alebo, alebo... Prečo si sa jej neopýtal?
@anonym_autor lebo je zakomplexovana pravdepodobne
Prečo si sa jej na to neopýtal? Nehovoríte žiadnou spoločnou rečou?
Málo si zaplatil, zaplatíš viac dá dole aj vrch.
Nemá cicky a hanbí sa za to...🤷♀️
@earlgrey ale mala, čoby nie a práveže dosť veľké.
Možno to bol drahší kúsok a ráta s tým, že ak by sa už nevrátila na miesto činu, prišla by o svoje najlepšie prádlo.
@anonym_autor tak potom preto
A my o čo viac ju máme poznať ako ty?
@anonym_autor Dosť veľké v tvrdej podprsenke? 🤔 neviem si to predstaviť...ja mám veľké a nehrozí tvrdá podprsenka...jedine, že ich má ovisnuté a hanbí sa za ne...neviem...ja v podprsenke nevydržím dlho, v práci sa v tom trápim...von nenosím a ani doma...tak si neviem predstaviť ženu, ktorá ešte sexuje alebo nedajbože spí v podprsenke
@anonym_autor Asi ich ma trochu ovisnute a hanbi sa. Povedz, ze tebe sa take prsia pacia, povzbudi ju to
Su dve moznosti - bud sa hanbi,
alebo jej nieje pohodlne ked sa jej tie velke prsia rozleju kade tade, gravitacia je proste svina.
Vlastne je tu este tretia moznost. MOzno nema rada ked ju za tie prsia chlapi chytaju a magaju. Niekomu sa to paci, niekomu nie. A ono aj ked to chlapovi povies a vysvtelis, ze napr. v ramci predohry nie, az neskor, alebo opacne, tak oni aj tak nepocuvaju, lebo vidia velke cicky a mozog nefunguje, oni idu jak muchy za svetlom, len chytat a magat, a vzdy v tu najnevhodnejsiu chvilu. Takze tym, ze si necha tricko aj s podprdou znamena presne to iste ako by si na hole cicky zavesila celu s velkym pismom NECHYTAT aj s 3mi !.
Toto nepise chlap.. niekto tu zaklada furt taketo kktne temy..
@anonym_autor pretože ma škaredé neforemne prsia, možno ovisnute a nechcela sa ti zhnusit. Bud rad, ze ma sebareflexiu. Vie to človeku riadne znechutiť celý sex, viem o com hovorim
@anonym_autor
Asi tam va vytetovane meno byvaleho 😉
Na to ze ste si to rozdali hned na prvom stretnuti je vtipne ze sa hanbis jej cokolvek opytat. Dnesna doba.
@anonym_autor pretože ma škaredé neforemne prsia, možno ovisnute a nechcela sa ti zhnusit. Bud rad, ze ma sebareflexiu. Vie to človeku riadne znechutiť celý sex, viem o com hovorim
@feri0852 Feri, tu traumu z ovisnutych, tu uz by si mal riesit s odbornikom, dobre ti radim.
Lebo je cudna a slusne vychovana a tricko a podprsenku si dava dole az na druhom stretnuti 🤷♀️
Ma škaredé veľké vemená, preto si nedá dole podprdu.
Vies ju pretiahnut na prvom stretnuti, ale nevies sa opytat na tak banalnu vec?
@anonym_autor toho je vtip. Nikto normálny by nedal takúto otázku. Buď dotyčný trpí veľmi nízkym intelektom, silnou nudou a naschvál tu píše blbosti. Alebo oboje.
@anonym_autor Dosť veľké v tvrdej podprsenke? 🤔 neviem si to predstaviť...ja mám veľké a nehrozí tvrdá podprsenka...jedine, že ich má ovisnuté a hanbí sa za ne...neviem...ja v podprsenke nevydržím dlho, v práci sa v tom trápim...von nenosím a ani doma...tak si neviem predstaviť ženu, ktorá ešte sexuje alebo nedajbože spí v podprsenke
@earlgrey ak mas velke a chodis von naostro tak si bud stara babka alebo nemas sebareflexiu. Ovisnute prsia bez podprsenky su hnus. A nevrav ze ich nemas - ak mas svoje prsia velke ine ako ovisnute nejsu urcite
@anonym_f82616 nemam z toho traumu, je to iba skúsenosť
@feri0852 keby si z toho nemal traumu, tak to furt nevypisujes. Vsak si stratil erekciu, to je pre takeho vykonneho plemenneho byka ako ty aka trauma. Vsak mal by si ist aj keby bomby padali, nie ze dve spadnute cecky ti zlozia pimprlika
Porozprávajte sa ale nehľadaj silou mocou odpoveď... ak bude chcieť povie ale nebuď dotieravý

Lebo to tak chcela. Co je na tom zlozite pochopit? Mozno nabuduce da dole, mozno ho neda dole nikdy. Co tak trosku akceptovat ju a jej dovody?