Prečo väčšina mužov odmieta nosiť kondóm?
Už ma to začina dobre štvať , ano su chlapi ktory menia partnerky a oni vyslovene s kondomom chcu , lebo kazdy tyzden alebo den maju inu su promiskuitetny aj ja som trochu ale nie az uplne .. Lenze niektory si sami daju kondom a vacsina to odmieta a zacina sa mi to hnusit chcem aj ja to menit stale lenze menila som a potom behala po gynekologii a co vidim dnešne dievčata ,to tiež menia a neboja sa ničoho , lenze ten chlap nemusi mat priznaky .. A uz mi je to aj blbe napominat niekoho kvoli tomu .. 🙄
😄🍿
Tie chyby a mentálne nastavenie, ja sa tu neskutočne smejem. Ďakujem. To som po dnešných správach potrebovala😂
Väčšina?Vlastná skúsenosť?
Tak nebud promiskuitna :D neviem, co cakas za rady
@crazy_cat_lady ale ked to lubiim lubim to , mna to imponuje lubim to striedat len proste co mam kazdemu povedat daj si kondom inac nic ?? Paci sa mi to ked chlapi co to menia automaticky si daju kondom a potom niektori co to menia im je jedno ake choroby sa prenasaju hore dole
Väčšina?Vlastná skúsenosť?
@babababka ano to nie len na Svk ale aj v zahranici a v zahranici vzdy bolo s kondomom
Sama menis partnerov a im za to nadavas? Najdi si staleho a mas pokoj. Lepsia rada neexistuje. Ved povedz, bez ochrany ziaden sex. Posomru, ale nakoniec si povedia, ze lepsie s ako nic.
Bože miesto kondomu rieš svoju snahu používať cudzie výrazy 🤣🤦♀️. Aj keď si odmyslím obsah tejto diskusie, tak veru nie si najostrejšia ceruzka
Sama menis partnerov a im za to nadavas? Najdi si staleho a mas pokoj. Lepsia rada neexistuje. Ved povedz, bez ochrany ziaden sex. Posomru, ale nakoniec si povedia, ze lepsie s ako nic.
@anonym_00b9c4 mala som staleho 4 roky a potom to zas zacalo zas som sa vratila k promiskuitite🙄
tak im povedz ze si promiskuitna a striedas to mozno potom skor budu ochotni si dat kondom
@anonym_00b9c4 mala som staleho 4 roky a potom to zas zacalo zas som sa vratila k promiskuitite🙄
@anonym_autor ešte raz a pomaly, to že rada roztahujes nohy je promiskuita nie promiskuitita 🤦🏻♀️
@anonym_autor Nepremýšľala si nas tým,že máš poruchu ososbnosti-Hraničná porucha osobnosti? Vtedy sú baby promiskuitné a myslia si, že ďalší sex ich vnútorne naplní, čo sa nestane a striedajú, správajú sa nekontrolovateľne, plus zlé domáce prostredie.
@anonym_autor Nepremýšľala si nas tým,že máš poruchu ososbnosti-Hraničná porucha osobnosti? Vtedy sú baby promiskuitné a myslia si, že ďalší sex ich vnútorne naplní, čo sa nestane a striedajú, správajú sa nekontrolovateľne, plus zlé domáce prostredie.
@enmery ano mam to potvrdil mi to aj psychiater , ja sex milujem ale mam pocit ze len v tom som dobra ako keby ma to ukludnilo na chvilu. Mam pocit ze tak si dokazujem svoju hodnotu .. Ked vidim ako ma vela chlapov vyuzilo a su promiskuitny potom som aj ja zacala byt
@enmery napriklad v detsve ma moji casto porovnavali,zhadzovali šikana v detsve atd .. Len proste ja to aj lubim ale takto riskujem svoje zdravie .. Spim s niekym paci sa mi , naviažem sa , ale potom zistim ze spi s inymi tak aj ja chcem tiez s inymi .. A potom sa ochladim alebo este dva tri krat by som sa snim stretla a ochladim sa ked pride niekto novy
Skôr by ťa malo stvat, že sa správaš ako stetka.
@anonym_autor Trochu promiskuitná znamená niečo že si stále trochu panna ale nie až úplne ? 😂😂
@anonym_autor Trochu promiskuitná znamená niečo že si stále trochu panna ale nie až úplne ? 😂😂
@jblheart Mala som ich 33 za 26 rokov , nie znamena to že niekedy menim za tyzden dvoch a niekedy mesiace nic .
Jdu blejt 🤮
ach jaj... ty si nielen "promiskuitetná", ale ešte aj hlúpa...
@jblheart Mala som ich 33 za 26 rokov , nie znamena to že niekedy menim za tyzden dvoch a niekedy mesiace nic .
@anonym_autor To musíš teda ešte zamakať. Ja som za 26 rokov nemal ani toľko párov topánok čo si ty mala partnerov ale zas ja nie som súťaživý typ ako ty. 😂😂
ach jaj... ty si nielen "promiskuitetná", ale ešte aj hlúpa...
@danica2711 napisala som to v inom jazyku .. Pardon promiskuitna
@anonym_autor Akú liečbu navrhol psychiater? Žiadnu?Alebo to len ty nedodržiavaš?
@enmery aby som sa porpzpravala o tom so psychologom este .. Ale proste mna chlap namotava , ja snim spim a potom viem ze ma ine tak aj ja chcem zabudnem na neho namotam sa na druheho tretieho atd
@anonym_autor To musíš teda ešte zamakať. Ja som za 26 rokov nemal ani toľko párov topánok čo si ty mala partnerov ale zas ja nie som súťaživý typ ako ty. 😂😂
@jblheart to fakt? Ja poznam chlapov co ich mali cez 200 v 40tke 🙄😀
Nechceš sa radšej liečiť a nájsť si stáleho partnera?
@anonym_autor nepomýlila si si stránku? 🤔
@jblheart Upokoj sa a neotravuj, nedá Ti, ty zúfalec. Táto baba je chorá. A neliečená.
@enmery tak ja neviem , ale keby vas vela chlapov od 17tich rokov využili , tiež by sa vám to možno stalo .. Ked sa zamilujete ja sa velmi rychlo viažem a ked viem ze on to meni tak chcem aj ja 😞 Kym zas sa nenaviazem na druheho …
Ano presne tak, daj si kondom alebo nic...a prosim ta porad sa s odbornikom, nie kvoli promiskuite, skor kvoli tomu, ze ta je iba dosledok zrejme nejakych traum

Tak nebud promiskuitna :D neviem, co cakas za rady